Main menu

header

de Veronica Zărescu

- O petrecere de neuitat!

Ziua de naştere, moment unic şi nepreţuit în viaţa noastră, trebuie sărbătorită pe măsura importanţei ei. Aşa că, dragi părinţi, e bine să fiţi la înălţime, cu propuneri şi oferte cât mai atractive, de neuitat.

În căutarea comorii
Piratul Jack caută camarazi curajoşi, pentru a porni în căutarea comorii ascunse. Dacă vreţi să rezervaţi o aventură de neuitat pentru sărbătorit şi pentru prietenii săi, atunci nu ezitaţi să alegeţi această ofertă pentru petrecere. Nu vor lipsi indiciile amuzante şi surprizele dulci, iar cei mai curajoşi camarazi vor primi premii speciale. Aventurierii vor avea de înfruntat încercări neobişnuite, vor lupta cu căpitanul Hook sau o vor elibera pe Tinkerbell, dar, până la final, comoara va fi găsită, iar momentul va fi sărbătorit cu un tort pe măsură. Durata unui astfel de program este cuprinsă între 90 şi 120 de minute, iar costul variază de la 300 până la 500 de lei, în funcţie de numărul animatorilor şi de programul ales.

La curse de maşini
Aniversarea poate „demara” cu scârţâit de roţi şi cu derapaje la curbe dacă alegeţi tematica unui raliu. Organizatorii pun la dispoziţia micilor petrecăreţi un circuit de Formula 1, cu şase sau opt piste, pe care se întrec maşini radiocomandate de pe margine. Cursa este însoţită de încurajări şi de urale, iar distracţia este maximă în momentul trecerii liniei de sosire. O astfel de petrecere este mai potrivită pentru băieţi, dar sunt şi fete interesate de acest gen de distracţie. La final, sărbătoritul primeşte un trofeu şi o cupă cu şampanie pentru copii. Durata unui astfel de program variază între două şi trei ore, iar preţul este, în medie, 400 de lei pe oră.

Party în pijamale
Ideea de a sărbători aniversarea în pijamale este din ce în ce mai dorită de copiii de peste 10 ani. De ce să te mai preocupi de ţinută şi de accesorii dacă poţi să dansezi şi să te joci în comodele haine pentru somn?! Cel mai mult îndrăgesc acest gen de petrecere fetele, care preferă jocurile de grup şi cărora le plac mai mult poveştile cu prinţi şi prinţese. Desigur că de la un astfel de eveniment nu poate lipsi şi o veritabilă bătaie cu perne, însoţită de efecte luminoase şi de mulţi fulgi de găină. După servirea ceaiului de seară, alături de prăjiturele aromate, urmează şi momentul tortului, care poate fi în formă de pat sau de scufie de noapte. O astfel de aniversare costă între 300 şi 400 de lei, în funcţie de clubul pe care îl alegei.

• Secretul unei petreceri reuşite este să fii înconjurat de prieteni