Main menu

header

   Numeroase studii ne arată că sexualitatea ne ajută să păstrăm un echilibru perfect între minte şi trup, lucru perfect adevărat. Noi vă prezentăm care sunt cele mai bune motive pentru care să faceţi dragoste mai des cu iubitul sau cu soţul dumneavoastră!

Sunteţi mai frumoase
     Sexul este ca o zi la un centru de înfrumuseţare! Cercetătorii arată că femeile care fac dragoste mai des produc mai mult estrogen, un hormon responsabil cu frumuseţea feminină. Astfel, aceste femei norocoase, nu numai că sunt mai împlinite şi mai fericite, ci sunt şi mai atrăgătoare, pentru că au părul strălucitor şi pielea catifelată!

Scăpaţi de acnee
     Nu mai aveţi nevoie de fond de ten să vă acoperiţi coşurile! Şedinţele fierbinţi de amor din dormitor, bucătărie, de pe canapea sau în cabina de probă a unui magazin reduc considerabil şansele de apariţie a coşurilor. De asemenea, transpiraţia curăţă porii şi vă face pielea luminoasă şi netedă.

Vă menţineţi suple
     Ardeţi calorii! După o cină romantică şi delicioasă, chiar aveţi nevoie să ardeţi caloriile asimilate, altfel se vor aşeza în straturi pe burta dumneavoastră.
Vă tonifiaţi musculatura
    Sexul este unul dintre cele mai sigure sporturi! Vă tonifiază fiecare muşchi al corpului şi vă aduce chiar mai multe beneficii decât 20 de ture de bazin la înot.

Alungaţi depresia
     Sexul este o cură instantanee pentru depresie! Când faceţi sex, corpul eliberează endorfine şi vă dă o stare de bine, aproape euforică. După orgasm, nici nu-ţi vei mai aduce aminte de ce eraţi tristă sau supărată, veţi vedea lumea cu alţi ochi.

Deveniţi atrăgătoare
    Cu cât sunteţi mai activă sexual, cu atât mai atrăgătoare veţi fi! O femeie activă din punct de vedere sexual produce o cantitate mai mare de feromoni, ceea ce îi nebuneşte pe bărbaţi!

Dormiţi mai bine
    Sexul este cel mai bun somnifer! Şi ca să vă faceţi o idee, el e de zece ori mai eficient decât valiumul, un cunoscut somnifer...

Veţi avea o dantură sănătoasă
    Sărutul ţine dentistul departe! Chiar dacă nu e atât de plăcut să amestecaţi detaliile de anatomie cu sentimentele de iubire, trebuie să ştiţi că, atunci când vă sărutaţi, saliva este stimulată să îndepărteze resturile de mâncare dintre dinţi şi să reducă nivelul de acid ce cauzează cariile şi să prevină depunerile de tartru.

Scăpaţi de migrene
     Sexul ameliorează durerile de cap! O partidă reuşită de sex vă poate scăpa de migrene.

Ţineţi departe răcelile
     Dacă eşti răcită, o partidă de sex vă poate desfunda nasul! Oricât de amuzant şi ciudat ar părea, chiar aşa se întâmplă. Dacă faceţi sex des în zilele când sunteţi răcită nu veţi avea probleme cu nasul înfundat. De asemenea, sexul vă poate ajuta să scăpaţi de astm şi de febră.  
Maria Petrache