Main menu

header

552 8 1de Raluca Grințescu

Foarte multe persoane se confruntă cu prezenţa bacteriilor la nivelul stomacului, iar tratamentul este unul foarte lung şi dificil. De aceea, recomandarea noastră este reprezentată de acest medicament naturist şi sigur împotriva bacteriilor din stomac. Combinaţia de ulei de măsline şi de smochine este cel mai bun remediu împotriva acestor bacterii.

Fără condimente iuți

Tot ce trebuie să faceți este să puneți smochinele uscate într-o vas cu filet şi să adăugați ulei de măsline natural. Puteți tăia smochinele în patru bucăţi mai mici. Apoi, lăsați-le să stea în acest vas timp de 40 de zile. Se administrează o smochină în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. De asemenea, se recomandă consumul uleiului de măsline în care sunt puse măslinele - o linguriţă, dimineaţa, tot pe stomacul gol.

În cazul în care nu mai puteți aştepta, pregătiţi două borcane, iar după şapte zile puteți începe cu unul dintre borcane. Dacă doriți ca acest tratament să fie cât mai eficient, este important să vă optimizați dieta în tot acest timp. De asemenea, important este să consumați numai mâncare gătită, fără prea multe condimente iuţi. Nu mâncați acru şi evitați carnea grasă. Preparați-vă mâncarea în ulei de măsline procesat în mod natural. Uleiul de măsline şi smochinele sunt remedii valoroase, aşa că aveți grijă de sănătatea dumneavoastră şi răsplătiți-vă cu aurul naturii, deoarece sănătatea este cea mai mare bogăţie pe care o aveți.

Această combinaţie de ulei de măsline şi smochine vindecă mai multe afecţiuni, cum ar fi infertilitatea, hemoroizii, afecţiunile intestinale, constipaţia, bronşita şi astmul