Main menu

header

848 4 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Industria cosmeticelor punctează cu un produs pe care consumatoarele din toată lumea îl așteptau de mult: un fond de ten care „să ia culoarea chipului”, perfect, rapid, dintr-o singură aplicare.

Oferă luminozitate și un finisaj mătăsos unic

Tlm este considerat o adevărată magie. Aprecierile la adresa acestui produs revoluționar nu mai contenesc pe rețelele de socializare, persoanele care l-au încercat folosind adjective ca „minunat”, „extraordinar”, „uimitor” etc. Despre ce este vorba concret? Fondul de ten TLM este un fond de ten lichid, cu textură mătăsoasă, care în momentul aplicării își ajustează culoarea pentru a se potrivi exact tonului pielii. Poate fi folosit zilnic și oferă tenului luminozitate și un finisaj mătăsos unic, care nu se regăsește la produsele similare.

Se face un masaj ușor, pentru a activa capsulele de pigmenți

Formula unică de ajustare a culorii protejează și hidratează pielea. În timpul aplicării TLM, capsulele de pigmenți de culoare din interiorul acestuia sunt activate, ajustându-se automat nuanței tenului. TLM oferă acoperire perfectă și un finisaj natural. Se aplică uniform pe față utilizând vârfurile degetelor, într-un masaj ușor, pentru a activa capsulele de pigmenți. După câteva secunde, timp în care formula inovativă se adaptează căldurii pielii, formula începe să își schimbe culoarea și mult așteptatul rezultat al tenului perfect uniform este atins.

Durează până la 16 ore, este rezistent la apă și la transpirație

Formula hidratantă a TLM oferă pielii un aspect sănătos, proaspăt. Acest fond de ten este îmbogățit cu antioxidanți, conferind, pe lângă uniformizare și rezistență, îngrijirea intensă de care pielea are nevoie. Are o textură ușoară, nu încarcă și creează un finish natural. Pe lângă toate acestea, mai are o serie de proprietăți considerate irezistibile: durează până la 16 ore, este rezistent la apă și transpirație, se potrivește tuturor tipurilor de piele, este iluminator, hidratant și calmant.

Controlează secreția de sebum

Foarte multe persoane care folosesc fond de ten, dar au tenul gras, sunt nevoite să finiseze machiajul și cu pudră cu ajutorul căreia se evită evidențierea „zonei T”, care începe să lucească inestetic de cele mai multe ori. Dar cu fondul de ten TLM, această problemă pur și simplu dispare, întrucât produsul controlează secreția de sebum. Formula sa inovatoare recunoaște și echilibrează atât părțile uleioase ale feței, cât și pe cele uscate. De asemenea, textura cremoasă a TLM asigură pielii o nuanță perfectă, lipsită de defecte, acoperind ridurile și liniile fine și accentuând, în paralel, look-ul natural al chipului.

ATENŢIE. Fondul de ten TLM are aceleași efecte benefice și în cazul tenului sensibil!