Main menu

header

907 4 6de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Rămas mult timp fără modificări semnificative, rimelul constituie un reper al înfrumusețării și beneficiază în continuare de cercetări intense, cu atât mai mult cu cât pandemia și purtarea măștilor în partea de jos a feței au reevaluat importanța acestui produs care face o atât de mare diferență pentru profunzimea privirii.

Crește durata de valabilitate

Compania Strand Cosmetics Europe a dezvoltat o perie antiseptică pentru rimel. Pornind de la realitatea că este nevoie ca ingredientele din interiorul tubului să se poată conserva cât mai bine, precum și de la cererea clienților de utilizare a unui număr cât mai mic de chimicale, brandul s-a gândit la o formulă care să fie eficientă pentru perie și tub, care sunt inseparabile. Așa a apărut Purcilon, o periuță inovatoare, care crește durata de valabilitate a rimelului. Proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu Institutul Francez pentru Textile și, potrivit reprezentanților companiei, a trebuit să integreze nu numai caracteristicile formulei, ci și pe cele ale recipientului și aplicatorului formulei.

Reduce intoleranța oculară la produs

Inovația Strand Cosmetics Europe constă într-un tratament antimicrobian pentru suprafața periuței care transformă genele în elemente ale seducției. Practic, potrivit producătorului, secretul stă în depunerea pe fibrele pensulei de rimel a unei formule de sare insolubilă, compusă dintr-un conservant cu spectru larg, folosit ca soluție de curățare a lentilelor de contact, cu o bună stabilitate termică, și o formulă de sodiu. Natura fibrelor și forma lor au fost create astfel încât să existe o aderență optimă a tratamentului. Cea mai potrivită fibră s-a dovedit a fi cea netedă de poliamidă. Testele ulterioare au demonstrat că, pe lângă îmbunătățirea conservării după deschidere și limitarea concentrației de conservanți utilizați, produsul reduce intoleranța oculară la produs. Un alt avantaj major al periei este acela că oferă o gamă mai largă de nuanțe fără a se crește rata de conservare în formulă.

Peria antiseptică pentru rimel permite adăugarea în siguranță de active hrănitoare în tratamentele pentru gene, pentru o utilizare mult extinsă după prima deschidere