Main menu

header

928 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

A mirosi frumos și rafinat este o dorință veche de când lumea, iar industria de profil a evoluat spectaculos în ultima perioadă. Pe fondul cererii clienților de produse fiabile, de calitate, dar și cât mai prietenoase cu mediul și cu sănătatea, marile branduri demonstrează cu fiecare nou produs că luxul și portabilitatea pot întâlni durabilitatea.

Companioni perfecți în călătorie

Parfumurile solide sunt companioni de fiecare zi. Spre deosebire de formulele lichide, ambalate în sticle prețioase, dar fragile, care trebuie lăsate acasă, variantele solide pot fi luate oriunde și pot fi la îndemână oricând. Create în ambalaje discrete, foarte versatile, compacte și plasabile în orice buzunar mic al unei poșete, aceste formule care nu curg, nu se sparg și nu-și pierd calitățile dau oricui posibilitatea să se reîmprospăteze pe loc, fără nicio complicație. Parfumurile solide sunt suficient de mici, se pot deschide rapid și, printr-o simplă tamponare discretă cu vârfurile degetelor sau trecerea punctelor pulsului peste conținut, mirosul atât de plăcut revine, puternic, în orice moment al zilei.

Recipiente care se pot reumple la nesfârșit

Parfumul solid este, în esență, alternativa ingenioasă la ambalarea prețioaselor miresme în sticle care trebuie mereu împachetate, pentru protecție, în materiale moi. Creatorii de ambalaje au imaginat pentru aceste formule de parfumuri solide tot felul de recipiente inspirate, reutilizabile, care se pot reumple la nesfârșit, sunt suficient de luxoase încât să poată deveni cadouri splendide, sunt glisante, cu mai multe compartimentări, versatile și mereu la fel de practice. De asemenea, se poate opta pentru mai multe parfumuri stratificate sau doar o esență, într-o cantitate mai mare.

Mireasma durează ore la rând

Parfumurile solide de calitate sunt realizate din ingrediente alese, au procente mai mari de uleiuri esențiale, care asigură prelungirea în timp a mirosului. De asemenea, aceste formule sunt foarte asemănătoare balsamurilor de buze, fiind prietenoase cu pielea fină de pe zonele pe care se aplică de regulă orice parfum: zonele de puls, încheieturile, spatele urechilor, interiorul coatelor. Pe măsură ce parfumul se încălzește pe piele, mirosul se intensifică treptat. În acest fel, mireasma durează ore la rând, făcând acest tip de parfum mult mai eficient la raportul greutate-preț. Consistența cerată a acestor formule de parfum solid nu lasă urme, nu permite curgerea și transformă tradiționalul lichid dintr-o sticlă mare în doar câteva grame de produs.

Parfumurile solide conțin ingrediente care hidratează pielea

Nu conţin alcool şi substanţe iritante

Parfumurile solide au numeroase alte beneficii, din perspectiva sustenabilității și a sănătății. Astfel, aceste formule oferă tonuri mai pregnante de marcare a personalității prin cele preferate și, în același timp, efectul de îmbunătățire a stării de spirit durează mai mult. Totodată, formulele pot fi cerate sau cremoase, permițând oricărei miresme să fie mai accentuată, singură sau în combinație, de la cele ascuțite, de condimente, la cele dulci, florale sau cele profunde, lemnoase. De asemenea, prin faptul că nu conțin alcool, formulele solide de parfum nu necesită uscare și nu conțin alți potențiali iritanți.