Main menu

header

   Denise Richards, fost fotomodel şi actriţă, a devenit cunoscută mai ales după căsătoria cu celebrul actor Charlie Sheen, pe care îl puteţi vedea acum în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, difuzat de Pro TV. În prezent divorţată, Denise este mamă a două fete, de 4 şi de 3 ani.

    Deşi cele două fiice s-au născut la diferenţă de un an, femeia spune că nu a avut probleme cu silueta, datorită… drojdiei de bere. De altfel, într-un interviu acordat la puţin timp după cea de-a doua naştere, Denise declara: „Noroc cu drojdia de bere. Dimineaţa, la ora 09:00, beau o jumătate de pahar cu suc natural de portocale în care am pus două linguriţe cu drojdie de bere.
    Mai mănânc doar 50 g pâine neagră şi beau un pahar cu lapte degresat. Şi asta nu e tot. Pe la 11:00 mai mănânc un iaurt degresat în care pun două linguri cu fulgi de grâu”.

 

Un pahar cu lapte înainte de culcare
    După aceste gustări de dimineaţă, actriţa aşteaptă până la ora 13:00, când mănâncă 100 g carne de vită şi o porţie de legume fierte. După-amiază, pe la ora 15:00, „îmi iau iar porţia de drojdie de bere, amestecată în 100 ml suc de roşii”. Cina actriţei, de la ora 18:00, constă în 150 g peşte şi câteva roşii coapte pe grătar. „După ora asta nu mai mănânc nimic, dar beau un pahar cu lapte înainte de culcare. Şi dieta, credeţi-mă, este foarte eficientă”, mai afirmă frumoasa actriţă.

Adrian R. Gheorghe