Main menu

header

773 16 1de Carmen Ciripoiu şi Adrian Barna

„Dar despre ziua aceea și despre ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din Ceruri, nici Fiul, ci doar Tatăl” (Marcu 13:31-32). Chiar dacă în vremurile moderne termenul de act profetic a căzut în desuetudine, după ce mulți proroci falși l-au minimalizat, există şi oameni cu har divin care au reușit să prezică de-a lungul timpului lucruri cu adevărat incredibile despre viitor. Iată ce au spus marii prezicători ai lumii despre pericolele cu care se va confrunta întreaga omenire în anul 2020, inclusiv virusul ucigaș COVID-19.

„Va mai ataca peste zece ani, apoi va dispărea complet”

773 16 2Chiar dacă a apărut în 2020, COVID-19 a fost prezis - INCREDIBIL! - încă din anul 1981 de renumitul scriitor american de thriller, horror și science-fiction Dean Koontz, în romanul său „The Eyes of Darkness”. În această carte, Koontz vorbește despre virusul Wuhan-400, un tip de microb creat în laborator, în China, gândit pentru a fi folosit drept armă biologică în timpurile de război. Interesant este că laboratorul de care pomenește scriitorul în cartea sa este localizat exact în Wuhan, locul unde a izbucnit epidemia de coronavirus! Mai mult, în acest volum, Dean Koontz susține că virusul nu poate supraviețui mai mult de un minut în afara corpului uman și precizează că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul tratament care l-ar putea combate fiind o combinație de curenți electrici și căldură puternică: „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar dispariția acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, se scrie în „The Eyes of Darkness”.

Nostradamus şi „omul evlavios care trebuie răzbunat”

773 16 3În ceea ce-l privește pe Nostradamus, unul dintre cei mai mari prezicători ai lumii, anul 2020 va fi unul cu mari probleme pentru omenire. Potrivit acestuia, în acest an lumea s-ar putea lovi de o criză economică mondială, vor apărea incendii forestiere imense, numeroase furtuni se vor transforma în uragane, va crește nivelul mării și vor avea loc cutremure de pământ distructive. Dar nu numai atât, pentru că în Centuria II, catrenul 53, marele vizionar francez vorbește și despre răspândirea unei boli, subliniind că un oraș portuar va fi cuprins de o epidemie: „O mare ciumă într-un oraș de la mare nu se va opri cât timp nu va fi răzbunată moartea și sângele unui om evlavios, luat și condamnat fără vină”. Mai mult, acesta amintește și de „o doamnă nobilă”, „ofensată de fățărnicie”. Traducătorii textelor spun că ar fi putut aminti de doamna Wu Ji, fostul ministru al sănătății din China, care a fost chemată la Beijing să combată boala. Originară din Wuhan, Wu Ji este aceeași persoană care în anul 2003 a organizat un staff pentru combaterea pneumoniei atipice. Cât privește traducerea cuvintelor „moartea și sângele omului evlavios”, părerile sunt împărțite. Unii spun că Nostradamus ar fi făcut referire la jurnalistul saudit Jamal Hashukji, alții că ar fi vorbit despre persecutarea uigurilor în China, suspectați de separatism și de islamism. Dar la fel de bine, omul evlavios ar putea fi medicul oftalmolog chinez Li Wenliang, care în decembrie 2019 a avertizat cu privire la o posibilă boală „asemănătoare cu SARS”, trecând la cele veșnice după ce a fost infestat cu COVID-19.

Baba Vanga: „Corona va veni peste noi toți”

Povestea Vangheliei Pandeva Dimitrova, alias Baba Vanga, a uimit o lume întreagă, iar predicțiile sale s-au împlinit întotdeauna! Născută prematur, aceasta a avut grave probleme cu inima încă din primul an de viață, din cauza unor complicații. La doar trei ani a rămas fără mamă, iar la 12 ani fără vedere, după ce o furtună a ridicat-o și a lovit-o de un gard, iar ochii i-au fost grav afectați. La 18 ani, bulgăroaica a păcălit din nou moartea după ce a suferit de pleurezie, iar din acel moment a început să facă previziuni uluitoare pe care însă nu a vrut niciodată să le scrie, ci doar să le împărtășească apropiaților. Cu doar un an înainte de a fi răpusă de un cancer la sân, la 84 de ani, Baba Vanga i-a destăinuit unei femei pe nume Neshka Stefanova Robeva, care ar fi vizitat-o, că un lucru îngrozitor se va produce în anul 2020: „«Corona va veni peste noi toți!» Nu am realizat atunci despre ce era vorba. Am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg ce a vrut să spună mătușa Vanga. Se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a declarat Neshka. Dar predicțiile celei supranumite „Nostradamus din Balcani” nu s-au oprit aici, ea susținând că tot în 2020 președintele rus Vladimir Putin va fi asasinat, iar președintele american Donald Trump va fi diagnosticat cu o tumoare la creier, ce îl va lăsa surd sau îl va omorî. Nu în ultimul rând, Baba Vanga a anunţat că pandemia nu va putea fi învinsă imediat, pentru că medicamentele vor apărea la ceva timp de la debutul bolii. În plus, tot pentru 2020, aceasta a afirmat că lumea va fi lovită de nenumărate dezastre naturale, iar Pakistan, China, Japonia şi Alaska vor fi afectate de tsunami. Potrivit acesteia, 4.000 de oameni vor muri, după ce un cutremur nemilos va lovi continentul asiatic. Potrivit predicţiilor clarvăzătoarei, Europa ar urma să cunoască „o invazie de extremişti musulmani” şi va exista un real pericol de atacuri cu arme chimice, ceea ce va face ca zilele continentului să fie numărate. Tot Vanga a profețit că Europa va fi lovită de o criză economică fără precedent, în primele luni ale anului, imediat după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.

Sfinţii Părinţi: „Un război foarte mare şi împărăţia lui Antihrist vor chinui omenirea”

773 16 4Despre sfârșitul lumii a vorbit și marele predicator al Moldovei, părintele Ilie Cleopa, care a menționat că, deși nimeni nu știe când va veni momentul, pentru că aceasta este „o mare taină a lui Dumnezeu”, a atenționat că va fi precedat de „semne între oameni, pe pămant şi în univers, care vor prevesti apropierea revenirii lui Hristos. După aceste semne vom cunoaşte cât de aproape este venirea Domnului la judecată. (…) Nu va fi distrusă lumea materială, pământul şi întregul univers, ci numai se va reînnoi, se va curăţi, după care «va fi cer nou şi pământ nou»”. Despre vremurile de pe urmă a vorbit în 2010 și părintele Dionisie Ignat de la Colciu, care a menționat faptul că „Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, iar sfârşitul este aproape, fie prin război, fie prin venirea Antihristului”, singura soluție a oamenilor fiind pocăința și credința în Dumnezeu: „Timpurile-s foarte critice. După cum spun Sfinții Părinți, Sfinții Proroci, noi am intrat în veacul al VIII-lea, și ei așa scriu că, intrând în al VIII-lea veac, multe necazuri o să vină peste omenire, mari schimbări o să fie în lume. După scrierile Sfinților Părinți, omenirea așteaptă două pericole înfricoșătoare: un război foarte mare și împărăția lui Antihrist. (…) Nouă nu ne-a rămas altceva decât să ne pregătim. (…) Prin pocăință, spre mărturisire curată, că nimenea nu se poate mântui decât numai prin pocăință, adică prin mărturisirea păcatelor înaintea părintelui duhovnic. O să fie un război înfricoșător, poate nu acum, dar în câțiva ani. Așa va fi că nu vor mai cunoaşte că au fost oameni cei omorâți. Suntem în vremurile de pe urmă. Sunt semne vădite. (…) Aşteptăm pe Antihrist! Dar apostolii lui Antihrist ştiu cum să se poarte ca să îngenuncheze adevărul, să îngenuncheze Ortodoxia. Cât timp va fi Ortodoxia la înălţime, ei ştiu că nu poate împărăţia Antihristului să guverneze, să conducă, şi se osârduiesc cu fel de fel de meşteşugiri ca foarte cu înlesnire să vină Satana să conducă omenirea”.

Părintele Argatu: „Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte”

Cu câțiva ani înainte de a trece la cele sfinte, părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai românilor, a făcut la un moment câteva profeții cu adevărat zguduitoare: „Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi, Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem! Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau al apelor”. Într-o altă împrejurare, în Postul Paștilor, părintele Iustin Pârvu le-a spus credincioșilor despre semnele Apocalipsei: „Vor veni vremurile când veţi fi vânduţi de ciobani, de păstorii voştri! Vor vedea păstorii cum vă sfâşie în ocol fiara sălbatică şi nu vor veni să vă apere. Să ştiţi că sunt vremurile acestea apocaliptice pe care le întâlnim şi vor fi vremuri grele”. Cât privește semnul clar al sfârșitului lumii, părintele Iustin Pârvu a afirmat că va fi încoronarea Satanei la Ierusalim chiar de capul Bisericii Ortodoxe: „Va veni vremea când Satana se va încorona la Ierusalim de Patriarh, de arhierei şi de preoţi. Să nu vă temeţi de lucrul acesta pentru că trebuie să se împlinească. Să nu cumva să vă micşoraţi în credinţa dumneavoastră dacă nu vi se va spune în faţa altarului ceea ce trebuie să vi se spună”. La rândul său, părintele Ilie Argatu de la Mănăstirea Cernica a subliniat: „Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. (…) Totul se va reduce la o simplă afacere”.

Mediumul Jeane Dixon a susținut că Armaghedonul va avea loc în 2020 și că Iisus se va întoarce pentru a învinge nesfânta Treime a lui Antihrist, Satana și profetul mincinos între anii 2020 și 2037

Stephen Hawking a afirmat că rasa umană va dispărea înainte de sfârşitul acestui mileniu

Maladia neuronală motorie de care a suferit toată viața, care l-a țintuit în scaunul cu rotile și l-a făcut să vorbească doar cu ajutorul unui sintetizator, nu l-a împiedicat pe Stephen Hawking să devină unul dintre cei mai mari oameni de știință pe care i-a avut omenirea. Și poate că răspândirea coronavirusului nu i-ar fi luat prin surprindere pe toți cercetătorii omenirii, dacă ar fi fost atenți la ce a prezis matematicianul în urmă cu aproape 20 de ani, când a afirmat că un virus va ataca rasa umană. „Pericolul este că putem crea, accidental sau voluntar, un virus ce va distruge rasa umană până la sfârşitul acestui mileniu, singura soluţie fiind colonizarea spaţiului cosmic”, a afirmat atunci într-un interviu astronomul britanic, autorul cărţii „O scurtă istorie a timpului”. În plus, în ultima carte publicată în anul 2018, intitulată „Brief Answers To The Big Questions” („Răspunsuri sumare la întrebările importante”), Hawking a sugerat și faptul că Pământul va fi cufundat în întuneric, după ce stelele vor rămâne fără energie.

„Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de un cerc de foc“ (Arsenie Boca)

„Tata-i la cârmă. Voi nu auziți ce spune Prorocul David în Psalmul 32? Domnul risipește sfaturile neamurilor, leapădă gândurile popoarelor și defaimă sfatul boierilor. Iar sfatul Domnului rămâne în veac și gândurile inimii Lui, din neam în neam. Nu vă tulburați și nu vă temeți, că nu va fi cum vor ei. Ehei, câte vor ei să facă!

Voi nu vă temeți! Rugați-vă și faceți Sfânta Cruce cu credință și fug toți dracii“ (Arhimandrit Ilie Cleopa)

Carmen Harra: „Există o medicaţie descoperită în 1883, bună în coronavirus, eu nu întrevăd o nenorocire mare“

Nici faimoasa prezicătoare a vedetelor, Carmen Harra, nu este străină de apariția coronavirusului. Chiar dacă COVID-19 a atacat întreaga lume, clarvăzătoarea e optimistă și susține că totul va avea un final fericit. Mai mult, Carmen Harra spune că există și un tratament eficient, un medicament descoperit în 1883, care tratează malaria, respectiv Chloroquine: „Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că acesta se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale. Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu-zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm. Gripa etc. le tratăm cu tot felul de medicamente. Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în vindecarea coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat malaria în 1883. Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul coronavirusului, pentru că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omorî oamenii. S-a produs panică pentru coronavirus fiindcă nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică ce s-a infiltrat în oameni. (…) Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp. (…) Ar trebui să ne calmăm puțin și să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică să ne protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma probabil în câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește”.

În patru luni de la declanşarea pandemiei s-au înregistrat 180.000 de cazuri şi 7.100 de decese în peste 148 de ţări şi teritorii independente