Main menu

header

828 28 1de Silviu Ghering şi Sorin Dumitrescu

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! Ca să explorăm semnificația cuvântului „excepțional” de la minus la plus... infinit! Acolo unde veți găsi începând din 2 mai, duminică de duminică, oportunitatea de a învinge stresul acestor vremuri tensionate și periculoase. Cum? Cu BINGO MANIA!

Proiectul are în spate o echipă cu experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc

BINGO MANIA este cel mai nou proiect din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, având în spate o echipă cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc (slot machine, pariuri sportive și bingo). Ceea ce ne diferențiază de celelalte proiecte care au existat până în momentul de față, o reprezintă managementul performant, know-how-ul organizațional, precum și formatul atractiv al emisiunii televizate.

Momente unice de umor și divertisment

Spectacol și câștig, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, începând cu ora 15:00, gazda noastră urmând a fi Etno TV, care vă va încânta cu momente unice de umor și divertisment. Pe lângă cele în care veți... câștiga bani! Partenerul nostru Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează de 19 ani, din 2002, unui vast public cu vârste cuprinse între mult sub 18 și foarte mult peste 70 de ani.

Transmiterea live a întregului show TV oferă credibilitate și transparență, în percepția jucătorilor de bingo, asupra a ceea ce reprezintă jocul de noroc bingo.

Misiunea BINGO MANIA este să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

Cartoanele necâştigătoare pot fi câştigătoare!

828 28 2Tot ce trebuie să faci este să cumperi cartoane BINGO MANIA din rețeaua proprie de agenți de vânzare (pe care îi găsești în centrele comerciale, supermarket-uri și piețe), de la partenerii noștri (agențiile de pariuri Get’s BET, SMART BET, RIVER BET, terminalele de plăți QIWI și SELFPAY) sau ONLINE de pe www.bingomania.ro (în curând). Nu-ți fă probleme dacă încă nu ne-ai găsit. Dorim să venim în sprijinul tău și să fim prezenți în cât mai multe locații din întreaga țară.

O serie de cartoane BINGO MANIA costă 9,60 de lei și conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale. Mai multe serii cumpărate, mai multe șanse de câștig!!!

CUMPĂRĂ TOPURI DE CARTOANE! Îți mărești considerabil șansele de câștig. Fiecare top îți garantează premiile de LINIE și BINGO și te trimite direct în extragerea pentru BINGO ACUMULAT.

De asemenea, ai 360 de TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale, ceea ce înseamnă că ești mai aproape de premiul mult visat cu fiecare talon cumpărat!

ATENȚIE! Nu arunca sub nicio formă CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE! Cu ele primești șansa a doua și participi la extrageri în duminica următoare, condiția validării lor fiind achiziționarea de cartoane valabile pentru ediția în curs.

Premii în bani și autoturisme

În cadrul jocului propriu-zis de BINGO poți câștiga premiile de LINIE, BINGO și BINGO ACUMULAT.

TALOANELE BONUS și CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE (de la ediția anterioară) îți măresc șansele de câștig în cadrul fiecărei ediții BINGO MANIA SHOW. Poți câștiga premii fixe sau poți fi unul dintre norocoșii care vor intra în direct la concursul telefonic, unde te așteaptă mari premii în bani și autoturisme.

Joci BINGO MANIA mai simplu ca niciodată!

Știm cu toții cât de importantă este sănătatea. Așadar, am implementat un sistem de joc sigur și eficient pentru a minimiza riscul de infectare cu COVID-19. Jucătorii noștri trebuie doar să comunice operatorului sistemului de joc datele personale la prima înregistrare, iar apoi este suficient să se identifice în baza numărului de telefon înregistrat. Vor primi copia cartoanelor originale (emise de Imprimeria Națională și gestionate la sediul central al Organizatorului din București) pe hârtia imprimantei termice.

De acum ne ocupăm noi de toată procedura de completare a cartoanelor cu datele tale de contact și depunerea lor în urnele pentru extrageri. Fii pe fază! Duminică poți fi chiar TU norocosul. Ia-ți cartoane BINGO, urmărește-ne pe Etno TV și ține lângă tine telefonul!

Din 2 mai se strigă LINIE şi BINGO la Etno TV!

Așa cum a anunțat TAIFASURI în numărul precedent, Văru’ Săndel și Lavinia Tîrzianu vor prezenta începând din 2 mai, prima zi a Sfintelor Paști, în fiecare duminică, de la 15:00, în direct, pe Etno TV, BINGO MANIA. Un mega-show autentic care oferă tuturor românilor posibilitatea de a participa la un joc de bingo autentic, ce va fi îmbinat cu divertismentul autentic.

Fă-ți un Paște de neuitat!

828 28 3Pregătirile sunt în linie dreaptă, se filmează „la greu” materiale de promovare, se lucrează 24 de ore din 24... „uneori și noaptea!”, cum se lăuda nea Mitică fost la Ligă (Dumitru Dragomir pentru cei care au fost plecați ultimii 50 de ani de pe planetă). Din 2 mai visurile românilor, deci și visul/visurile tău/tale pot deveni realitate. BINGO MANIA le va aduce posesorilor de cartoane oportunitatea de a câștiga sume mari de bani, autoturisme și... nu doar atât! Norocoșii care vor fi extrași să participe la Roata Câștigurilor prin apel telefonic vor avea un Paște de neuitat. Fă-ți un Paște de neuitat! Și pe lângă câștigurile substanțiale, bucuria și divertismentul vor oferi telespectatorilor un spectacol unic, în platoul emisiunii nelipsind invitați surpriză din showbiz-ul românesc, mari artiști cu mari momente... artistice!

Ce poți câștiga la BINGO MANIA?

  • LINIE - atunci când a fost realizată combinaţia de 5 (cinci) numere pe una din cele 3 (trei) linii orizontale (superioară, centrală sau inferioară).
  • BINGO - atunci când a fost realizată combinaţia de 15 numere pe un carton de joc.

Se va premia numai prima sau primele combinaţii obţinute.

  • BINGO ACUMULAT - la bila maximă 36 - dacă se realizează BINGO până la a 36-a bilă extrasă, toate cartoanele câștigătoare de BINGO participă la extragerea seriei topului din intervalul de topuri vândute, pentru determinarea cartonului câștigător.

PREMIILE SPECIALE din TALOANE BONUS:

  • premii acordate în sume fixe
  • premii acordate în sume variabile - la apelurile telefonice, la care posesorii taloanelor bonus pentru partida curentă, dintre cele extrase din urne, vor fi apelaţi, în direct, de către Organizator, prin intermediul liniilor telefonice.

Văru’ Săndel sau frumoasa Lavinia, dar și orice artist invitat în emisiune, în funcție de alegerea ta, vor învârti o roată care va cuprinde un anumit număr de premii. Forța fie cu tine! Adică forța cu care va fi acționată roata va trebui să asigure învârtirea acesteia de minim două ori înainte de a se opri în dreptul unui punct fix ce indică premiul câștigat.

9,60 lei costă o serie de bilete BINGO MANIA, care conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale

Pe scurt, formula show-ului BINGO MANIA arată astfel: divertisment + spectacol + bani (foarte mulți bani!) + management performant + know-how organizațional = SUCCES!

ATENȚIE! Pentru informații mai detaliate, aveți la dispoziție numărul de telefon 021.9013, tarif normal

Nu uita și nu rata: BINGO MANIA va fi difuzată în fiecare duminică începând din 2 mai, de la ora 15:00, în direct pe Etno TV, din platourile Stage Expert

„Prima ediție, pe 2 mai, vrem să fie o super-ediție, să fie «plesneală», cum zic eu. Să rămână oamenii cu gura căscată, să se ajungă la efectul de wow! Avem tot ce ne trebuie. Avem un platou în care ne putem desfășura cu lejeritate, avem lumini, video leduri, dansatoare, vedete, avem o prezentatoare wow și avem și un prezentator... wow, wow!“ (Văru’ Săndel)

„Telespectatorii vor urmări emisiunea pentru că este difuzată într-un interval orar corespunzător, duminica, vor avea gazde pe placul domniilor lor, adică subsemnata și inconfundabilul «văr» Săndel, vor fi încântați de artiști renumiți, cu melodii frumoase, și sunt și șanse foarte mari de câștig. În plus, chiar și biletele necâștigătoare vor fi redirecționate la extrageri pentru duminica următoare. Nu-i așa că totul este motivațional?“ (Lavinia Tîrzianu)

„Am încredere în Lavinia și în Văru’ Săndel ca și cum aș avea doi ași în mână. Sau, mai bine zis, două taloane câștigătoare la Bingo Mania! Pentru că sloganul meu, sloganul nostru este «Trecem pandemia cu Bingo Mania!»“ (Cosmin Man, producător general Etno TV)

Valoarea premiilor de pe roată începe de la 10.000 de lei și se „învârtește“ până la... un autoturism!!!