Main menu

header

847 20 1de Ştefania Băcanu şi Silviu Ghering

Cu siguranță vi s-a întâmplat deseori să vă uitați la ceas la ore fixe sau la o oră și un minut, sau la cifre care se repetă. Ei bine, se pare că nu este o simplă coincidență, ci sunt mesaje care încearcă să ajungă la voi, prin intermediul numerelor. Numerologul Ionela Stanciu (medalion; număr de telefon 0738.070.471) ne-a prezentat cele mai întâlnite situații și semnificația orelor la care ne uităm, ce încearcă să transmită cifrele și în ce situații trebuie să țineți cont de ele.

„Dacă te uiți la ceas la 00:00, pune-ți o dorință”

- Ce semnifică orele și cifrele? Vorbim despre o coincidență sau chiar sunt mesaje în interesul nostru?

- Mesaje ți se adresează numai și numai dacă descoperi aceste cifre pe ecranul ceasurilor în mod cu totul întâmplător. Dacă observi că, de la o vreme, foarte des te întâlnești cu aceste cifre ale orelor, este posibil să te afli în situația de a te victimiza pe tot felul de motive, ori trăiești cu un sentiment de vinovăție în baza a tot felul de motive numai de tine știute.

- De exemplu, ce înseamnă 00:00?

- Poți să-ti pui orice dorință și se va realiza cu certitudine, dacă aceasta va coincide cu potențialul tău energetic și psihic. Trebuie, obligatoriu, să vezi rezultatul final cu ochii minții și să te simți implicat, bucuros, fericit, văzând finalul dorinței în minte. Întregul proces trebuie să se desfășoare exact până când pe ecran va apărea ora 00:01. Dacă te uiți la ceas la 01:01, foarte curând o să afli o veste bună din partea unui bărbat cunoscut. Ai la dispoziție un minut să treci prin minte bărbații cunoscuți care crezi că ar putea să-ți aducă vestea. 01:10 înseamnă că acțiunea, planul, proiectul tău nu demult început, nu va aduce rezultatele așteptate. Te afli pe un drum greșit, puțin pe alături. La 01:11, nu refuza nicio propunere ce coincide cu linia interesului tău major. Cuprinde-l pe DA în brațe și acceptă propuneri chiar dacă ți se par puțin ciudate. Mai târziu o să înțelegi că acestea au avut rostul lor. La 02:02, o să primești o invitație plăcută, curând, posibil să mergi undeva, să vizitezi, să participi. Acceptă invitația de la oricine ar veni. La 02:20 trebuie să îți controlezi nervozitatea, nu arunca cuvinte grele, ai grijă ce vorbești. Limba îți este propriul dușman până când o să mai vezi o dată o oră asemănătoare.

- Dar 02:22?

- În curând o să descoperi un secret, dar nu îți va plăcea ceea ce o să afli. Dacă într-un minut îți poți da seama cam despre ce anume poate fi vorba, o să te descurci mai bine. Dacă nu, atunci te va lua pe nepregătite. Dacă te uiți la ceas la 03:03, bate iubirea la ușa ta, dar tu ești ocupat cu lucruri din cu totul altă lume. Fii atent, nu lăsa iubirea la ușă. La 03:30, sentimentele tale vor rămâne fără răspuns. Ai grijă să nu iubești pe cine nu merită. Ești pe cale să fii excrocat, folosit, exploatat sentimental. Dacă te uiți la ceas la 03:33, ești pe cale să-ți întâlnești fericirea și norocul. Fii mai atent la oameni, la situații, la context. La 04:04, încearcă să privești situația vieții tale dintr-un alt unghi. Nu este chiar atât de rău locul sau situația în care te afli. 04:40 înseamnă că astăzi nu este ziua ta cea mai bună. Norocul a trecut pe lângă tine, dar tu erai ocupat cu altele și nu l-ai observat. 04:44 semnifică faptul că o să primești o mustrare sau o critică din partea superiorilor, a prietenilor, rudelor sau a părinților. Nu este prea bine ce faci și nici atitudinea pe care o ai acum nu îți este de mare folos.

„09:09 - cineva te poate fura”

847 20 2- Ce aduce ora 05:05?

- Cei are te înconjoară pun la cale un joc necinstit împotriva ta. Este posibil să ajungi țapul ispășitor al lor. Fii atent în ce jocuri te bagi, e posibil să pierzi spectaculos. La 05:50, păzește-te de foc și de apă, de furie și emoționalitate excesivă. Ține-ți nevii și emoțiile în frâu. 05:55, ești aproape să întâlnești un om înțelept. Nu trece pe lângă el. Fii pregătit să asimilezi învățătura de la el, pentru că îți poate salva destinul. 06:06 însemnă că mergi pe un drum ce te poate duce spre căsătorie, nuntă, cununie. Ale tale, bineînțeles. Dacă deja ești căsătorit/ă, grijă mare să nu ajungi în altă parte decât la iubitul sau iubita ta. 07:07, să te ferești de oamenii în uniformă militară, polițienească. Nu intra în vizorul lor. La 08:08, te așteaptă un salt pe linie de carieră. Nu intra în conflict cu legea și cu oamenii puterii. 09:09 înseamnă să ai grijă la portmoneul și geanta ta. Cineva te poate fura. Dacă te uiți la 10:01, o să cunoști un om influent care poate deveni foarte important pentru tine. 10:10 înseamnă că a venit timpul schimbărilor. Ieși din zona de confort, fă ceva nou, altfel rămâi prizonierul plictiselei și al rutinei. 11:11 înseamnă că ești pe cale să devii dependent de ceva sau de cineva. 12:12 aduce curaj, poți avea succes pe câmpul nevăzut al războiului dintre sexe. Cineva te provoacă. 12:21, o să faci cunoștință cu o persoană plăcută, interesantă și importantă pentru tine, care poate schimba linia destinului tău.

- Dar 13:13? Să ne ferim de această oră?

- Trebuie să fii atent la concurență și să nu subestimezi contextele și oamenii. 13:31, o să obții ceva la care visai de mult timp. Ești pe cale să ți se împlinească un vis. 14:14 semnifică ori la bal, ori la spital. Ai grijă ca ceremonia să fie condusă de iubire. Ora 14:41, înseamnă că ești pe cale să nimerești într-o situație foarte neplăcută. Dacă într-un minut poți intui care este acea situație, înseamnă că o poți evita sau diminua. 15:15 te sfătuiește să urmezi sfatul înțelepților. Nu te crede atotștiutor și priceput la toate. 15:51 înseamnă că ești pe cale să pornești un roman de dragoste plin de fervescență și pasiune. Ai grijă, însă, ca romanul să se termine frumos, iar la 16:16, fii atent la drumul tău în viață și la cel pe care conduci chiar acum. Vezi unde duce și cum înaintezi pe el.

„23:23 înseamnă că te afli în situații, anturaje periculoase pentru destinul tău. Cugetă mai adânc la ceea ce dorești de la această viață“

„20:20 aduce ceartă în casă“

- Ce ne așteaptă dacă ne uităm la ceas la ora 17:17?

- Ești pe cale să intri într-un conflict cu cineva din cartierul tău, din vecini, cunoscuți, amici. Nu te crede superior, nu îi trata pe oameni de sus. Dacă te uiți la ceas la 18:18, condu atent, vezi pe unde mergi, pe unde calci, cu cine te însoțești, cine e lângă tine. 19:19 înseamnă mai mult curaj, tenacitate, energie, te așteaptă succesul. 20:02, ești pe cale să declanșezi o mare ceartă cu cineva drag. 20:20 aduce ceartă în casă. Ți-ai atras scandalul cu mâna și mintea proprii. Ora 21:12 înseamnă că în curând o să afli despre nașterea unui copil sau ești pe cale să pornești un nou proiect în afaceri. Ora 22:22 înseamnă că faci cunoștință cu oameni noi, care îți pot deveni buni prieteni. Fii prietenos cu cei din jur, nu știi care îți poate deveni cel mai bun prieten.

23:32 înseamnă sănătate șubredă. Nu este rău deloc dacă faci un consult medical. Demnitatea, onoarea și sănătatea se păstrează încă din tinerețe“