Main menu

header

863 18 12022 este anul universal 6 şi vine cu multe schimbări, reprezentând o nouă provocare pentru fiecare dintre noi. Unele aspecte din 2021 se vor menţina şi în noul an, altele vor fi activate şi ne vor forţa să acţionăm şi să ne modificăm perspectiva. Numerologul Nelu Vicleanu a făcut o analiză a lui 2022 şi a expus noutatea pe care o va aduce cifra 6, schimbările majore care vor surveni, ce pericole se întrevăd, dar şi care sunt lucrurile bune care vin odată cu noul an.

Apa va aduce probleme de deficit sau inundații

863 18 2Energiile universale ale anului 2020 au pus bazele unei structuri oarecum particulare şi restrictive, chiar foarte limitative. Anul 2021, în ciuda unei aparente relaxări, a continuat cu noi valuri de pandemie, izolare, cu un colaps climatic, rămânând, totuşi, restrictiv şi instabil. Şi în 2022 răbdarea noastră va fi pusă la încercare, tensiunile actuale vor continua, anul va fi trăit cu intensitate. Fiecare an universal are o provocare spirituală şi un dar spiritual. Provocarea spirituală a anului 2022 este şase (6). Va trebui să o rezolvăm şi să aducem darul spiritual în noul an care este dat de vibraţia cifrei 4 (2+2). Anul 2022 va pune în evidenţă energiile numărului 6 cu o frecvență mai mare a armoniei, dar cu influența numerelor anului care determină energiile universale. Cifrele 2 și 6 sunt legate de elementul apă și foc și guvernează emoțiile, echilibrul, buna înțelegere și receptivitatea. La nivel terestru, elementul apă vă aduce probleme de deficit sau inundații, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani, dar care se pot accentua semnificativ în 2022. Sub vibrația 6 tsunamiul din Indonezia a ucis mii de oameni în 2004. Pe de altă parte, vom experimenta o creștere a temperaturilor, a erupțiilor solare și a activității vulcanice. Avem mult foc în acest an și ar trebui să ținem seama de expresia „Nu vă jucați cu focul!”. Elementul Pământ simbolizează stabilitatea, durabilitatea, limitările și eforturile. Mai sunt de planificat multe limitări, care ar putea fi abordate pe o scară largă. De asemenea, va fi o accentuare a mișcărilor terestre, pământul se mișcă din ce în ce mai mult.

Criza economică va continua

Anul 2022 aduce un climat de stres, de anxietate, de neîncredere, de incertitudine, o absență a spiritului de responsabilitate, incapacitatea de a face alegeri. Mișcarea generală va fi cea de a merge înainte, mână în mână. E timpul ca oamenii să se ocupe de problemele de familie și de comunitatea acestora. Planurile de stimulare a economiei se vor confrunta cu o inflație fulgerătoare într-o lume cu datorii enorme. Infuziile băncilor centrale se vor opri brusc. Această revenire la realitatea dură va duce la o creștere a falimentelor din cauza exploziei costurilor de producție și a concurenței globale acerbe. Criza energetică intră în faza cronică. Economia se va baza pe tehnologia informației, generarea și stocarea energiei, precum și pe agricultură și procesarea alimentelor. Sunt anticipate scăderi pentru bursele mondiale și piețele financiare. Aceste „cutremure” vor fi amplificate de tensiunile geopolitice, războaie și conflicte militare. Acesta este un an al ajustărilor și al echilibrului. Lumea va arăta interes și pentru programele de educație și sănătate, hrană și dietă, emoții, legea atracției, ecologie și îmbunătățiri civice.

Piatra de încercare a acestui an va fi să vă țineți promisiunile

Provocarea anului 2022 scoate cel mai mult în evidență angajamentele nerespectate de instituțiile naționale și internaționale. Problemele cu care vă confruntaţi astăzi, conflictele violente, distrugerea naturii, sărăcia, foametea etc. sunt probleme umane, ce pot fi rezolvate numai prin efortul societății. Pentru a face acest lucru, trebuie să cultivaţi responsabilitatea universală unii faţă de alții, dar și pentru planetă. În 2022, ar putea exista o conștientizare a importanţei condițiilor de mediu și a riscurilor implicate. O atenție deosebită se va acorda protecției și calității vieții animalelor. Suferința și relele tratamente aplicate acestora vor fi aspru pedepsite. Și la nivel personal, piatra de încercare a acestui an va fi să vă țineți promisiunile, să fiți de încredere și să faceți lucrurile din inimă.

Anul iubirii sub toate formele sale

863 18 3Cifra 6 este asociată cu iubirea, cu inima, căminul, familia, angajamentul, frumuseţea şi creativitatea. Dorim să avem o conexiune mai mare cu ceilalţi. Este un an al contactelor sociale şi al atmosferei prietenoase. 6 este guvernat de Afrodita, zeiţa iubirii şi a frumuseţii, număr căruia, în Tarotul din Marsillia, îi corespunde arcana Îndrăgostitul. Anul 2022 va accentua problemele sociale, familiale, educaționale, morale și etice, atât la nivel universal, cât și personal. Aceste probleme vor impune reforme ale statelor în ceea ce privește binele comun, familia, educația, dizabilitățile, locuințele sociale, bătrânii și copiii din sistemul de protecție specială. Apare nevoia de a găsi un limbaj care să armonizeze relațiile și conflictele existente care traduc dorința de a învața din nou buna comunicare. Cu alte cuvinte, nu puteți decide singuri ceva fară să realizați impactul pe care îl poate avea asupra celorlalți. Este un an al contactelor sociale. În 2022, viața casnică este cea mai mare prioritate a dumneavoastră. Este momentul ideal pentru a începe o relație, pentru a vă căsători și pentru a vă consolida familia. Toată lumea își va dezvolta dorința de a avea grijă de ei înșiși, de casa lor și de cei dragi. Vor fi multe căsătorii, dar și posibile divorțuri. În 2022 vă sacrificați pentru binele celorlalți și dedicați timp suplimentar celor dragi. Este posibil să vă asumați toate responsabilitățile familiei și vă va fi dificil să echilibrați bugetul. Oferiți altora libertatea de gândire și rezistați tentației de a-i copleși.

Relaţiile vor fi testate

În 2022, unii vă veţi putea căsători sau veţi dezvolta legături puternice de prietenie cu cineva. Veţi avea un mai mare sentiment de responsabilitate faţă de ceilalţi, pe care oamenii îl vor simţi şi, în consecinţă, vor apela la voi pentru ajutor. Vor plânge pe umărul vostru şi poate vor cere un ajutor financiar. Unele relaţii ar putea deveni împovărătoare, iar persoanele în vârstă, o povară. Trebuie să acceptaţi această situaţie cu degajare şi să menţineţi armonia. Lăsaţi deoparte propriile nevoi pentru acest an, dar nu acceptaţi sarcini inutile. Dacă simţiţi că vi s-a refuzat dragostea de care aveţi o nevoie atât de disperată, o să vă plângeţi de milă, o să vă văicăriţi, o să vă smiorcăiţi şi o să vă scufundaţi în autocompătimire. S-ar putea să deveniţi încăpăţânaţi, nemulţumiţi, geloşi şi să faceţi pe martirul. De asemenea, 2022 scoate la lumină aspiraţiile şi dorinţele cele mai profunde, precum şi conştientizarea în care vă simţiţi blocaţi sau înfrânţi în împlinirea emoţională. Una dintre problemele mari ale umanităţii sunt relaţiile de codependenţă. De-a lungul anului, veţi contempla: „Unde este iubirea?” şi „Sunt tratat corect?”. Acest proces este important, deoarece 2022 oferă un „timp de resetare”, un timp pentru a vă reevalua pe voi înşivă şi pe voi în relaţii. Aveţi nevoie să menţineţi încrederea în voi. Deoarece 6 reprezintă justiţia şi jocul corect, deciziile voastre pot fi luate din perspectiva „Este corect sau nu? Sunt într-o căsătorie în care nu plătesc numai facturile, ci şi spălătoria, gătitul şi curăţenia...”. Anul 2022 este un moment prielnic pentru a fi foarte prezenţi şi conştienţi de modelele voastre emoţionale, oferindu-vă posibilitatea de a schimba ceea ce nu mai funcţionează în viaţa voastră. A sosit timpul purificării emoţiilor pentru a debloca, pentru a ieşi din trecut şi a vă reseta modelele din creier care vă ţin legaţi de comportamentul de dependenţă.

Posibil să vă simţiţi pustnici în propria casă

Puneți accentul pe casă. Oamenii pot intra sau părăsi locuinţa prin căsătorie, naștere, deces, divorț și alte împrejurări. Investiți în bunăstrarea familiei. Se pot intensifica tranzacțiile pe piața imobilară. Vânză- rile de locuințe și prețurile vor continua să crească. Dacă schimbarea a fost doar o idee în 2021, se apropie timpul pentru a transforma toate proiectele în realitate. În acest an, sunteți preocupaţi de aspectul casei. Petreceți mai mult timp și oferiți mai multă atenție decorațiunilor și îngrijirii locuinței. Punerea în ordine a acesteia include, de asemenea, corpul dumneavoastră. Faceți exerciții pentru a avea un organism mai sănătos. Avem oportunități să reînnoim sanctuarul din noi, din casa noastră și mediul familial. Amenajați un mic spațiu de rugăciune în casă și petreceți timp acolo zilnic, în rugăciune și meditație. De asemenea, este posibil și contrariul. S-ar putea să deveniți sclavii celor dragi, iar responsabilitatea socială ar putea degenera în iresponsabilitate sau interferenţă. Este posibil să vă simțiți singuri, nerăbdători și plini de îndoieli și să căutați, dar să nu găsiți, refugiul unde sunteți cu adevărat confortabili. Să vă simţiţi pustnici în propria casă.

Lucrați mai inteligent, nu mai greu!

863 18 4Conștiința socială vă îndeamnă să căutați adevărul. Dialogul și comunicarea vor funcționa mai bine dacă veți folosi expresii cum ar fi: „Aș vrea doar să fie echitabil” sau „Unde credeți că există soluția de mijloc?”. Cifra 6 aduce zile încărcate emoțional și va exista tendința ca oamenii să reacționeze excesiv atunci când sunt presați. Poate fi un an dificil pentru negocieri. Lui 6 îi place ca lucrurile să fie corecte și echilibrate, așa că o parte din dialogul de decompresie ar putea fi: „Păreți un pic supărat, haideți să ne gândim la o soluție, aș vrea ca lucrurile să fie corecte și pentru dumneavoastră”. De asemenea, în acest an 6, puteți constata că sunteți capabili să obțineți o multitudine de plăceri personale prin muncă. Veți dori să le faceți pe plac oamenilor și s-ar putea să vă fie foarte dificil dacă efortul dumneavoastră nu aduce zâmbetul pe chipul colegilor. Fiind extrem de sensibili, preferați să părăsiți locul de muncă decât să continuați să lucrați cu oameni care nu sunt plăcuți, inutili sau au o atitudine nepăsătoare. Vă implicați mai mult în munca de echipă sau doriți să lucrați în grupuri. E posibil să prosperați și să vă placă să colaboraţi astfel și să descoperiți că puteți realiza proiecte cu o mai mare ușurință atunci când vă concentrați cu toții pe aceleași obiective. Este posibil să vă epuizați cu munca, să vă simțiți puşi cu „botul pe labe” de şef sau de colegi, și atunci, sub presiune, să cedați. Învățați să refuzați să lucrați atunci când simțiți că aveți deja suficient de muncă. Puteți să vă prindeți urechile până când nu vă mai rămâne energie pentru altceva. Puteți să deveniți obsedați de muncă și să vă bucurați cu adevărat să vă afundați în aceasta. Cifra 6 aduce întotdeauna o viață aglomerată, deci este un an cu multă presiune, dinamism și stres. Sloganul motivațional clasic este, „Lucrați mai inteligent, nu mai greu!”.

Vor fi promovate noi măsuri de protecție, obligații și restricții

Anul acesta vă puteți angaja într-un proiect comunitar local, poate ca asistent social, ca îngrijitor sau ca reprezentant legal ce se ocupă de bunăstarea comunităţii. Puteţi să vă implicaţi în donaţii şi acţiuni caritabile. Sănătatea va reprezenta în continuare o problemă generală, atât la nivel individual, cât și universal. Această tendință va fi însoțită de caracteristicile cifrei 6, reprezentate de noțiunile de serviciu, de angajament de păstrat în mod imperativ. Asemenea Nebunului care descrie călătorul etern ce rătăcește prin lume fară legături sau naționalitate, și virusul SARS-CoV-2 se va răspândi în continuare sub diverse variante, pe întregul mapamond, aducând stres, frică și presiune psihică. Clopoțeii și pantofii roșii ai Nebunului pot desemna un bolnav care îi semnalează sosirea pentru a evita răspândirea bolii. În 2022 vor fi promovate noi măsuri de protecție, obligații și restricții. Aceste măsuri vor fi legate de crizele din spitalele de COVID-19. Cifra 6 se referă și la alimente și hrană, și puteți chiar decide să urmați un curs de gătit. Apropo, alimentele au tendința de a se strica mai repede în acest an. În același an universal 6, dieta South Beach, cu conținut scăzut de carbohidrați, a devenit populară în 2004, iar Diners Club a emis primul card de credit în Statele Unite ca o modalitate de a plăti facturile restaurantelor.

„6 este cifra iubirii şi iubirea este cheia pentru a vă materializa visurile, pentru a atrage lucrurile pe care le doriţi“

„Se pot intensifica tranzacțiile pe piața imobiliară. Vânzările de locuințe și prețurile vor continua să crească. Dacă schimbarea a fost doar o idee în 2021, se apropie timpul pentru a transforma toate proiectele în realitate“

Chakra 6 este legată de claritate

Chakra 6 corespunde celui de al treilea ochi. Este localizată între sprâncene şi răspunde de intuiţie. Claritatea intuiţiei vă va ajuta să răspundeți la întrebarea anului „Ce vreți cu adevărat să trăiți în viața dumneavoastră?”. „Nu există niciun motiv pentru care să nu vă urmați inima. Timpul este limitat, așa că nu îl pierdeți trăind viața altcuiva. Și cel mai important: aveți curajul să vă urmați instinctele. Ele, într-un mod miraculos, deja știu ceea ce vreți să deveniți. Restul cade pe plan secundar’’, afirma Steve Jobs, și el fiind născut într-o zi cu aceeași vibrație, 24. Anul acesta vă poate ajuta să intrați în contact cu emoții profunde de care nu ați știut niciodată că există. Exprimarea emoțiilor într-un mod constructiv, adică clarificarea sentimentelor dumneavoastră vă poate ajuta în relații. Este un moment prielnic pentru a fi conștienți de modelele dumneavoastră emoționale, oferindu-vă posibilitatea de a schimba ceea ce nu mai funcționează.