Main menu

header

865 29 8de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Starurile mondiale sunt, din unele puncte de vedere, la fel ca toți ceilalți oameni - doresc să trăiască o viață personală liniștită, în locuri aerisite, și să-și crească frumos copiii, în aer liber. Nu este de mirare că multe dintre vedetele de top au ales viața „la țară”, la ferme întinse.

Kevin Costner are teren personal de baseball în Aspen, Colorado

865 29 1Când nu filmează, Kevin Costner își petrece zilele la ferma sa enormă din Aspen, Colorado. Potrivit publicației Travel+Leisure, proprietatea are propriul patinoar privat, săniuș cu câini, acces la pârtiile de schi din zonă. În sezonul cald, sunt disponibile pentru starul din „Dansând cu lupii” și pentru apropiații săi - dar și pentru turiștii care o pot închiria atunci când actorul este la filmări - călăria, pescuitul, tirul cu arcul și un teren propriu de baseball. De asemenea, alături de casa principală există alte cabane, pentru invitații starului care își doresc să experimenteze liniștea vieții la țară într-un loc care rămâne fermecător în orice anotimp.

Julia Roberts: „Sunt întotdeauna bine dispusă în New Mexico”

865 29 2Optând pentru spațiu și intimitate mai degrabă decât pentru agitația unui oraș aglomerat, Julia Roberts locuiește într-o fermă uriașă din Taos, New Mexico. Publicația Wide Open Country scrie că „Frumușica” și soțul său, Danny Moder, s-au căsătorit la ferma de peste 121.000 de metri pătrați care îi aparținea actriței încă din anii ’90. „Peste tot sunt flori galbene și violet care mărginesc drumul de pământ. În zare se văd munții albăstrui. Sunt întotdeauna bine dispusă în New Mexico”, a mărturisit Julia Roberts într-un interviu.

Glenn Close, vecină cu sora sa, în Montana

865 29 3După ce și-a vândut două dintre proprietăți - situate în Bedford Hills și Westchester, New York - Glenn Close s-a mutat într-o casă din cărămidă în Bozeman, Montana. Imobilul a fost construit în 1892 și aici vedeta din „Atracţie fatală” sau „101 Dalmațieni” este vecină cu sora sa mai mică, Jessie. „Nu mi-a plăcut ideea ca lângă sora mea să locuiască persoane străine, așa că am luat proprietatea vecină, care, chiar dacă nu este foarte mare, are un aer de preerie americană”, a povestit Cose, citată de Hollywood Reporter.

Gwen Stefani și Blake Shelton - conac pe malul apei, cabane și pensiuni

865 29 4Cuplului Gwen Stefani - Blake Shelton nu i-a fost suficientă ferma de peste cinci kilometri pătrați din Oklahoma care îi aparține vedetei muzicii country. Cele două staruri au achiziționat, în plus față de Ten Point Ranch, din Tishomingo - unde numai casa are 2.150 de metri pătrați, plus alte clădiri mai mici, rustice - și o proprietate cu un conac în zona Lacului Texoma, cu alte trei pensiuni aflate la câțiva pași. Casa este echipată și cu un studio de înregistrare, așa că nu este de mirare că Gwen și Sheldon, recent căsătoriți, nu părăsesc idilicul loc pe care și l-au achiziționat, notează revista Hello!

Steve Martin cântă cu rezidenții din Brevard

Chiar dacă are case atât în California, cât și în New York, Steve Martin are o preferință clară pentru proprietatea pe care o are în mijlocul pădurii, undeva în Brevard, Carolina de Nord. Construită în 2005, casa care tronează în mijlocul unei proprietăți de poveste se află retrasă în munți, printre arborii pădurilor din Greenville și Asheville. Martin petrece foarte mult timp pe această proprietate, implicându-se chiar în viața comunității - colaborează cu o trupă locală, Steep Canyon Rangers, cântă la banjo și realizează tot felul de proiecte alături de rezidenți, scrie ABC News.

Morgan Freeman și-a transformat proprietatea în sanctuar al albinelor

865 29 5A plecat spre lumea mare a cinematografiei din sud - Memphis, Tennessee - și astăzi s-a întors pe meleagurile natale. Actorul Morgan Freeman și-a făcut rezidență permanentă în Charleston, Mississippi. „Casa mea ancestrală este Charleston, Mississippi. Acolo locuiesc, în ferma mea... Eu și soția mea, Myrna, ne simțim foarte bine în zona Deltei Mississippi”, a declarat la un moment dat starul din „Jaf cu stil”. Proprietatea actorului este foarte întinsă - peste 500.000 de metri pătrați, potrivit Forbes - iar în 2019, starul și-a transformat mare parte din fermă într-un sanctuar al albinelor, pentru a ajuta la salvarea acestora de la dispariție.

Zach Galifianakis, în „casa caprelor” din Carolina de Nord

865 29 6Unul dintre cei mai iubiți actori de comedie, Zach Galifianakis, este ca un copil și în viața personală. Starul din „Marea mahmureală” și-a făcut casă la o fermă luxuriantă din Carolina de Nord, la mică distanță de locul unde a absolvit liceul. Ferma actorului se află lângă un drum cu pietriș, într-o parte foarte rurală a statului și poartă numele de „Farmageddon”, în special pentru că nu are semnal de telefonie mobilă. Locuința are și ea un nume - „casa caprelor”, pentru că este un fel de cabană simplă, din lemn, în mijlocul unei proprietăți respectabile, care se întinde pe 242.000 de metri pătrați, notează Business Insider.

John Mayer ajută comunitatea din Paradise Valley

865 29 7Celebrul chitarist John Mayer a stârnit valuri de comentarii cu interviurile sale „fără perdea”, dar, în urma unei intervenții chirurgicale în zona gâtului și o reevaluare a acestui moment pentru cariera sa de solist vocal, Mayer a decis să se stabilească în în- depărtatul oraș Paradise Valley, din Montana. Potrivit revistei Bozeman, artistul stă departe de tabloide într-o cabană din lemn și piatră, inspirată din stilul arhitectonic al anilor 1970. „Proprietatea nu este foarte mare, dar, încet, încet, a pus stăpânire pe mine și îmi doresc în continuare să trăiesc aici”, mărturisește Mayer, care a pus umărul, în ultimii ani, la sprijinirea comunității locale și chiar a făcut donații generoase pentru unitățile medicale din zonă, care au cumpărat astfel ventilatoare în pandemie.

Pentru că nu vrea ca fiicele sale „să trăiască înconjurate de faimă și fast“, Eminem a decis să se mute pe o proprietate de 9.000 de metri pătrați din Clinton Township, Michigan

Blake Lively şi Ryan Reynolds călăresc în Bedford

Blake Lively și Ryan Reynolds au ales să trăiască în suburbia Bedford, din Westchester, New York. Potrivit revistei People, cuplul poate fi văzut deseori bucurându-se de spațiul liniștit. Cei doi actori își cresc copiii pe o proprietate de aproape 50.000 de metri pătrați, unde călăresc și încearcă să trăiască cât mai aproape de natură. Casa fermei este o bijuterie arhitecturală, construită în 1860, cu șapte dormitoare și șase băi. Chiar dacă Blake și Ryan preferă să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului, se știe despre cele două staruri că au o apetență pentru viața simplă, naturală, departe de forfota marilor orașe.