Main menu

header

675 20 1de Roxana Istudor şi Eduard Popa

O familie din Marea Britanie a scos la vânzare o păpușă chinezească despre care susține că l-ar fi atacat pe proprietar, zgâriindu-l pe picioare, anunță „Daily Mail”.

Mediumul afirmă că „are ceva în ea”

Debbie Merrick, în vârstă de 50 de ani, a cumpărat dintr-un magazin second-hand trei păpuși cu cinci lire sterline. La scurt timp, deși jucăriile erau ținute într-o debara, soțul femeii, Cameron, i-a spus că a fost zgâriat pe piciorul drept, urmele fiind de mici dimensiuni, și că asta se întâmplă de când au intrat păpușile în casă. Luându-l în serios, femeia, mamă a unui copil, a apelat la un medium, care i-a spus că una dintre păpuși „are ceva în ea”, confirmându-i bănuielile. Este drept că Debbie nu agrea jucăria, pe care o considera respingătoare, așa că a pus-o într-o cutie și a aruncat-o din nou în debara.

Bărbatul caută în zadar o explicație rațională

Într-o seară, alarma de fum a pornit fără motiv. Apoi, în altă seară, s-au auzit mici pași pe podeaua care scârțâia. Când Debbie, care crezuse că pe scări este fiica sa, Holly, a mers să verifice, copilul dormea dus. Apoi, într-o dimineață, soțul i-a arătat zgârieturile de pe picioare. „Arătau ca și cum fuseseră făcute de o pisică. Soțul meu nu crede în fenomene de acest tip și chiar și în ziua de astăzi caută în zadar o explicație rațională. Dar fiica noastră spune tuturor că tatăl său a fost zgâriat de o păpușă, iar eu am început să am coșmaruri”, punctează Debbie.

S-a mișcat în cutia închisă

La un moment dat, controlând obiectele din spațiul închis, Debbie a descoperit că păpușa despre care soțul său credea că l-ar fi zgâriat „s-a mișcat”, ba mai mult, că își scosese singură șiragul de perle de la gât. Din acel moment, înspăimântată, femeia a pus jucăria la vânzare și a refuzat s-o mai atingă. „Nu știu ce mi-a venit să cumpăr păpușile. A fost de la început ceva ciudat, în special cu una dintre ele, dar la momentul respectiv nu prea mi-am bătut capul, deși chiar și asta este straniu. Cred că din motiv că erau atât de ieftine și mi s-a părut că valorează mult mai mult. În orice caz, nu mi-a plăcut din start cea în rochie albă, nici n-am vrut s-o ating când am cumpărat-o. Celelalte două sunt ok, cred”, explică Debbie.

„Nu mai vreau să ating păpușa, cine o vrea să vină s-o ia, iar dacă nu se vinde o dau de pomană“ (Debbie Merrick)