Main menu

header

830 10 1de Ștefania Băcanu şi Sorin Dumitrescu

Aparatul SCIO este, în prezent, unul dintre cele mai căutate și apreciate dispozitive de analiză și tratament ale corpului uman. Unii specialiști susțin că este, de departe, cel mai bun, pentru că folosește principiul biorezonanței electrofiziologice. Lucia Fitărău (medalion), medic primar și specialist în terapii biorezonanță, ne-a vorbit despre tratamentul prin biorezonanță SCIO, cum funcționează, cum acționează asupra organismului și ce afecțiuni tratează.

„Echilibrează disfuncțiile aparatelor și sistemelor întregului organism”

- Ce este biorezonanța magnetică?

- Biorezonanța este o metodă de înregistrare a parametrilor bioelectromagnetici și de evaluare a stării de sănătate într-un interval de timp foarte scurt. Analizarea stării de sănătate se realizează prin scanarea electrodermică /bioelectromagnetică cu ajutorul dispozitivului SCIO, urmată de înregistrarea fiecărui organ: inimă, ficat, rinichi, pancreas, esofag, stomac, plămân, colon etc.

- Ce este tratamentul prin biorezonanță SCIO?

- Tratamentul prin biorezonanță SCIO este indicat pentru echilibrarea disfuncțiilor aparatelor și sistemelor întregului organism, este recomandat în afecțiuni cronice ca adjuvant al tratamentului clasic convențional pentru menținerea randamentului fizic și psihic al organismului și, implicit, creșterea calității vieții.

„Principala lui calitate este de a măsura tiparul energetic al pacientului”

830 10 2- Se spune despre el că este cel mai avansat dispozitiv medical din lume. De ce?

- SCIO, adică scientific consciousness interface operation sistem (sistem de operare cu interfață conștientă) este cel mai avansat dispozitiv de biorezonanță, deoarece este rezultatul a 20 de ani de studii și de cercetări în domeniul medicinii bioenergetice și bioresponsive, fiind, de asemenea, un dispozitiv radiionic computerizat de bio feedback, folosit pentru determinarea stării energetice, dar și pentru terapie prin biorezonanță.

- Care este principiul de funcționare?

- Principiul de funcționare în testare se bazează pe transmiterea către organism a 65 de milioane de semnale electromagnetice pe secundă, iar modul în care acestea sunt retransmise de către organe este calculat automat pe baza unor modele matematice de softul aparatului ce ține cont de rezistența, voltajul și amperajul organismului. Aparatul este un sistem electrofiziologic universal, creat special, microprogramabil, capabil să genereze forme de undă care să intre în structurile profunde ale organismului, alcătuit după principiile fizicii cuantice. Este bazat pe reacția miilor de itemi existenți și este un sistem multimedia de bio feedback. Principala calitate a aparatului este de a măsura tiparul energetic al pacientului și de a testa și de a corecta aberațiile câmpului energetic ale acestuia. Aparatul aparține dispozitivului de producere de excitații selective prin scanare electrodermică, adică, traversarea pielii. Are cinci electrozi, câte unul pentru membre, și unul pentru cap, un soft și o cutie conectată la un computer.

„Persoanele mai sensibile pot prezenta parestezii sau furnicături”

- Cât durează o ședință de biorezonanță SCIO?

- O ședință de testare sau de terapie poate dura de la 30 de minute până la trei ore, în funcție de nevoile pacientului și de opțiunile sau decizia acestuia. În ceea ce privește numărul ședintelor, și acestea sunt stabilite și individualizate în funcție de necesitățile și de afecțiunile pacientului. Biorezonanța SCIO este o metodă neinvazivă de testare și de tratament care stimulează capacitatea organismului de a se autovindeca. Este conectat la corp prin inter- mediul senzorilor de cap și membre, furnizându-se o imagine detaliată asupra stării funcționale a organismului.

- Ce simte pacientul în timpul testării?

- Pacientul nu are senzații diferite pe timpul testării. Persoanele mai sensibile pot prezenta parestezii sau furnicături, senzație de amețeală, relaxare post-terapie sau o ușoară somnolență.

„Aparatul este un sistem electrofiziologic universal, creat special, microprogramabil, capabil să genereze forme de undă care să intre în structurile profunde ale organismului, alcătuit după principiile fizicii cuantice“

„Biorezonanța SCIO este o metodă neinvazivă de testare și de tratament care stimulează capacitatea organismului de a se autovindeca“

„Rezultatele se constitue într-un raport sau grafice colorate“

- Ce afecțiuni tratează? Cum acționează dispozitivul SCIO asupra organismului?

- Dispozitivul rezonează cu mii de organe, țesuturi, nutrienți, alergeni, toxine, fungii, virusuri și bacterii, și înregistrează modul și gradul la care reacționează corpul la acestea. Această testare oferă un raport asupra reactivității biologice a corpului uman și indică necesități, dereglări și sensibilități. Rezultatele se constituie într-un raport sau grafice colorate, corelate cu zonele de reactivitate ale organismului.