Main menu

header

O comedie de weekend, în cazul în care de luni vreți să vă apucați de regim hipocaloric, pentru că sunt câteva scene care îți taie orice poftă de mâncare, explicit grețoase. Charlize Theron în schimb e mai frumoasă ca niciodată, la cei 44 de ani pe care îi împlinește pe 7 august. Probabil că și-a dorit să uităm de chipul ei bizar din „Mad Max” sau cel de-a dreptul hidos din „Monstrul”, care i-a adus însă un Oscar. Scenariul se bazează pe ideea că și o femeie ar putea ajunge președintele Statelor Unite, mai ales dacă actualul, fostă vedetă de seriale tv (o aluzie transparentă la Trump), vrea să se apuce de lungmetraje serioase, după modelul lui George Clooney, după cum se repetă cu o oarecare ironie. El este interpretat de Bob Odenkirk, care a jucat în „Breaking Bad”! Partenerul ei, de pe ecran, este Seth Rogen, pe care viitoarea candidată Charlotte Field îl știe de pe vremea când era babysitter al caraghiosului preadolescent îndrăgostit Fred, care devenise între timp ziarist și chiar încercase să dea în vileag o periculoasă grupare extremistă neonazistă și fusese deconspirat, exact când i se tatua o zvastică pe braț. El ajunge să-i scrie discursurile viitoarei Prime Doamne și se presupune că are toate șansele să ajungă un Prim Domn al Americii, adică un fel de Prinț Consort.

Cei doi vor călători în toată lumea, pe care vor încerca să o salveze, fiind mari apărători ai mediului înconjurător, doar că din când în când interesele sunt prea mari și mai cedează. Compromisurile sunt aceleași și dincolo de Ocean, există o presă părtinitoare și nici cu misoginia nu stau prea bine, chiar dacă în viața reală deja Oprah Winfrey și-a anunțat intenția de a ajunge la Casa Albă!

„N-ai şanse, frate!“ („Long Shot“)

SUA, 2019

Regia: Jonathan Levine

Cu: Charlize Theron, Seth Rogen, Alexander Skarsgârd, Andy Serkis, Bob Odenkirk, June Diane Raphael, Randall Park, O’Shea Jackson Jr., James Saito

Distribuit de: Vertical Entertainment