Main menu

header

Sunt un om optimist! Încerc, mereu, să nu pun la suflet anumite lucruri și învăț, cu fiecare zi care trece, să nu mai am așteptări majore de la oameni și să nu mă încred în ei fără să-mi pun la păstrare sentimentele. Dacă abordezi această atitudine, dezamăgirile vor fi mult mai mici, iar suferințele mai ușor de trecut. Sunt și cazuri în care mai ajung să mă înșel cu privire la sinceritatea celor din jur, dar asta nu înseamnă vreodată că voi înceta să gândesc pozitiv. Și-mi place să am prieteni și sunt tare fericit când văd că-mi sunt aproape și pot și eu să le ofer încrederea mea! Lista nu-i foarte lungă și se îngustează și mai tare când vine vorba despre colegii de breaslă! Un om cu totul special este Sanda Ladoși.

E unul dintre colegii pe care-i pui la rană și care e lecție de caracter pentru cei din jur! Ardeleancă de-a mea, din Târgu Mureș, Sanda mi-a demonstrat mereu că are un suflet special, că e sensibilă, că te poți baza pe ea și că întotdeauna, dar întotdeauna, noblețea educației sale va fi primordială în relațiile cu oamenii. Este săritoare, darnică, implicată și mereu a găsit o vorbă bună, la timpul potrivit. Chiar o iubesc pe Sanda pentru asta!

Nu mai aduc în discuție calitățile de artist și cariera formidabilă, de peste 25 de ani, pentru că e deja înscris la arhive faptul că e una dintre cele mai iubite interprete ale muzicii ușoare, cu piese de colecție, sensibile, adevărate lecții de muzică, marca Dani Iagnov și cu o minunată colaborare alături de marele Ștefan Iordache. La fel ca și mine, cu Grigore Vieru, Sanda a avut șansa aceasta enormă de a sta în preajma unui colos, lansând câteva fragmente de artă care vor dăinui peste timp.

Ne-a reprezentat la Eurovision și ne dovedește că e un exemplu de ambiție, determinare, forță. Vocea sa este inconfundabilă, având un timbru cald, perfect pentru melodiile de dragoste care au consacrat-o. Sanda e pozitivă și uimește cu tot ce face, fie că sare de la înălțime și cântă, fie că demonstrează că e o lumină printre colegii ei. Țin de fiecare dată să precizez detalii despre caracterul colegilor mei pentru că e minunat ca talentul să fie dublat de educație și de un fel special de a construi relațiile cu cei din jur. Asta pentru că, de multe ori, lumea aceasta strălucitoare, plină de farmec pentru mulți, nu ascunde cele mai frumoase atitudini între artiști, lucru pe care eu îl înțeleg mai greu, căci e loc sub soare pentru toată lumea!

Sunt fericit că am cântat de mai multe ori împreună cu Sanda, ori la TVR 2, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!“, ori la Favorit TV, unde mereu a acceptat invitația fără să stea pe gânduri, ori pe scenă, Sanda fiind și membru de onoare al proiectului meu de pictură „ART BY FUEGO“. Totodată, Sanda conduce, cu mână de fier, ca director artistic, Circul Metropolitan din București. Și nu a ezitat să se implice, pe lângă show-urile fenomenale pe care le produce, și în spectacol, făcând acrobații impresionante, cântând în aer! Veți vedea asta, în exclusivitate, la „FUEGOVELION“, la TVR 2, în noaptea dintre ani, atunci când petrecem de zor la Circ, alături de nume mari ale scenei românești.

Sanda, îți mulțumesc pentru prietenia ta dezinteresată, îți mulțumesc pentru eleganța vieții tale și pentru educația strașnică pe care nu eziți niciodată să o pui în practică, în tot ce faci. Să ne trăiești întru mulți ani, mai ales că la începutul anului e ziua ta și schimbi prefixul, bucurându-te de cele două minuni ale tale, copiii tăi dragi, cărora le-ai insuflat aceleași valori înalte, și de muzica ta, care a înnobilat la propriu România!