Main menu

header

848 24 1de Călin Popa şi Daniel Şuta

Una dintre cele mai frumoase și mai cunoscută actrițe ale lumii este și o mare iubitoare de animale. Dincolo de toată strălucirea Hollywoodului, Nicole Kidman are o viață fericită de familie, care include diferite necuvântătoare, în ceea ce este denumit „arca lui Nicole”.

Pisicuțe fericite

848 24 2Împreună cu soțul său, Keith Urban, frumoasa și celebra Nicole Kidman crește animale de companie, față de care are o afecțiune cu totul specială și de care este foarte mândră. Cele două fiice ale cuplului, Sunday Rose și Faith Margaret, cresc alături de trei pisici, Ginger, Snow și Louis, și un câine, Julian. De altfel, vedeta se autointitulează „o persoană cu preferință pentru pisici”, așa cum a declarat într-un interviu în care și-a manifestat din plin iubirea pentru feline. De altfel, adopția lui Louis este recentă și a făcut deliciul fanilor actriței din „Înainte să adorm”, care a împărtășit cu lumea întreagă bucuria de a fi luat acasă un motănel alb-negru, de la un adăpost. Câștigătoarea Premiului Oscar a distribuit și un videoclip în care apare noul animal de companie, în care poate fi auzită spunând: „Louis, salut, bine ai venit. Te iubim, Louis!”.

În drumeție cu felinele în rucsac

848 24 3Nicole Kidman își tratează pisicile ca pe adevărați membri ai familiei. De multe ori când se află în drumeție, ia și felinele la plimbare, într-un rucsac special, în care necuvântătoarele se simt foarte bine, astfel încât acestea să fie împreună cu stăpâna lor și în alte spații în afară de ferma vedetei, din Sutton Forest, Australia. „Rucsacul are o fereastră prin care pisicile pot privi afară și le place grozav când ne plimbăm. Când mă văd că pregătesc rucsacul, pur și simplu sar înăuntru. Nu au răbdare până plecăm”, spune actrița. De Ziua Internațională a Pisicilor, din 2019, Kidman a marcat evenimentul postând o galerie cu fotografii personale în care apar felinele pe care le-a avut de-a lungul copilăriei. „Sărbătorim #InternationalCatDay cu imaginea unora dintre pisicile cu care am crescut: Priscilla, Chauncy și Gregory”, a scris actrița, demonstrând o dată în plus că este o persoană care iubește de când se știe felinele domestice.

„Am așteptat toată viața un câine!”

848 24 4În 2019, actrița din „Cold Mountain” întâmpina cu bucurie în familie primul câine, pe Julien, alintat Jules, un ghemotoc de blană de care actrița s-a atașat imediat. „Primul meu cățeluș. Am așteptat asta toată viața”, a distribuit vedeta pe rețelele de socializare, împreună cu o poză care spune „cât o mie de cuvinte” despre bucuria care a sosit în familia starului odată cu noul patruped. De Ziua internațională a câinilor, Nicole a postat o imagine sugestivă cu drăgălașul exemplar, despre care afirmă că este „un suflet matur și înțelept” și pentru care și-a declarat iubirea, alături de toți membrii familiei.

O colecție de alpaca

Iubirea lui Nicole Kidman pentru necuvântătoare trece dincolo de pisici și câini. La ferma sa din Australia, actrița are și o colecție de alpaca, animale neobișnuite, care nu sunt tocmai de companie, dar pe care actrița le ține aproape de inima sa și de care are mare grijă, respectându-le felul de a fi. „Alpaca au un temperament mai înverșunat. Nu sunt mereu bine dispuse, fac mult zgomot și, dacă sunt deranjate, chiar pot mușca”, detaliază Kidman, într-un interviu. Dar actrița din „Legături suspecte” nu renunță, încercând cu fiecare ocazie să se bucure de aceste animale și să-și consolideze relația cu acestea. „Cele șase exemplare sunt cea mai grozavă parte din timpul petrecut la fermă. Sunt animale foarte drăguțe, cu genele lungi, minunate și pot fi plimbate în lesă. Cred că sunt grozave. Întotdeauna mi-am dorit un amestec de animale ciudate, iar alpaca sunt cele mai speciale pe care le avem”, spunea actrița la un moment dat.

Pești, găini și un iepuraș

848 24 5Înconjurată de animale de companie, Nicole Kidman nu s-a sfiit să aducă acasă și pești, dintre care unul specie de „luptător”, pe nume Reg The Fourth. Toate exemplarele sunt viu colorate și Nicole declară că iubește să privească peștii, care îi aduc o stare de liniște interioară. Actrița crește, de asemenea, mai multe găini și un iepuraș, pe nume Bunny Foo Foo. De altfel, faptul că iubește găinile face ca vedeta să nu poată găti carne de pasăre. În schimb, adună cu propriile mâini și prepară cu multă plăcere ouăle pe care le fac aceste păsări domestice. În ceea ce privește iepurașul, acesta poate fi zărit țopăind vesel și liber prin casa actriței, moment pe care l-au surprins jurnaliștii de la „Vogue” care au fost invitați să facă un tur al proprietății lui Nicole Kidman.

Cireadă de Black Angus

La ferma în care Nicole Kidman și familia sa stau bine protejați de ochii iscoditori ai opiniei publice cresc și câteva vaci din rasa Black Angus, despre care actrița afirmă că îi completează fericit colecția de animale alături de care vrea să crească fiicele sale. Iar soțul vedetei, Keith Urban, este încântat de aceste exemplare, de care are o grijă deosebită. Cântărețul a avut vite în copilărie și a păstrat slăbiciunea față de aceste animale domestice. „Am fost întotdeauna înconjurat de văcuțe. Probabil că din acest motiv iubesc timpul petrecut în compania lor”, afirmă Keith.

„Am crescut cu păianjeni otrăvitori în piscină și pe unul dintre ei chiar îl consideram animal de companie, pe vremea când eram copil. Acum am grijă mereu să verific apa înainte ca vreunul dintre noi să facă baie“

Fascinaţie pentru şerpi

Nicole Kidman a surprins pe toată lumea în momentul în care s-a declarat fascinată de șerpi. Chiar susține că ar dori să dețină un astfel de exemplar la un moment dat. „În vreo două ocazii, m-am înfășurat cu câte un șarpe”, a relevat Kidman, într-un interviu. De altfel, vedeta din „Busola de aur” este o mare admiratoare a speciilor de animale cu totul deosebite. „Îmi plac speciile exotice și aș vrea să am mai multe. Poate chiar șerpi, deși nu cred că asta ar fi o idee bună cu copii în preajmă, dar asta nu înseamnă că nu mă fascinează ideea”, mărturisește actrița din „Australia”. De altfel, Nicole obișnuia să pună la cale petreceri în care apăreau și animale sălbatice. „Am ținut o petrecere de Halloween și, ca în trecut, am vrut și atunci să invit pe cineva cu un număr cu șerpi, dar am anulat acest moment ca să nu fie copiii speriați. Dar înainte, la petrecerile mele întotdeauna au fost invitați dresori cu animale sălbatice, pentru că pur și simplu le iubesc”, dezvăluie vedeta din „Orele”.