Main menu

header

911 24 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Căsătorită nu demult cu iubitul său Charlie McDowell, Lily Collins, tot mai celebră cu fiecare nouă producție cinematografică în care apare, își ia câinele cu ea peste tot atunci când nu mărturisește că îi este foarte dor de el. Redford are deja propriul cont pe rețelele de socializare și, cu cât faima actriței din „Emily în Paris” crește, cu atât mai cunoscut este și membrul canin al familiei.

Adoptat de la adăpost

911 24 2Fiica celebrului superstar al muzicii Phil Collins are deja în portofoliu producții de succes, cea mai recentă fiind „Emily în Paris”, care face furori pe canalele de streaming. Lily Collins este și o „proaspătă” soție fericită - s-a căsătorit în 2021 cu Charlie McDowell, la rândul său fiu al unui cuplu de actori - Malcolm McDowell și Mary Nell Steenburgen - și a adoptat în 2019 un cățel adorabil, pe care îl iubește nespus. Patrupedul a sosit puiuț de la un adăpost pentru animale, Love Leo Rescue, din Los An- geles, unde vedeta l-a văzut întâmplător, și a cucerit imediat inima lui Lily și a valului de admiratori pe care îi are și care tot crește. „Chiar dacă se întâmplă ca oamenii să nu mă recunoască prin Paris, când filmez personajul Emily, Redford este recunoscut imediat. Câinele meu este mai celebru decât mine”, glumește afectuos actrița.

„Un amestec de câteva rase diferite”

911 24 3Norocosul Redford este, potrivit stăpânilor săi, „un amestec de câteva rase diferite” și din prima zi a fost prezentat lumii întregi inclusiv de Charlie, care a imortalizat momentul pe contul său de Instagram: „Aș dori să vi-l prezint tuturor pe Redford. Este cel mai nou membru al familiei. Mama lui și alți șase frați au fost abandonați și au ajuns la adăpost. Ce salvare incredibilă! Dacă vă gândiți să adoptați un câine, adresați-vă cu încredere adăposturilor. Mă simt foarte norocos și plin de afecțiune”. Paginile de socializare ale cuplului s-au umplut imediat de imagini de la instalarea lui Redford în noua lui casă și, dată fiind drăgălășenia animalului și celebritatea actriței, au stârnit numeroase reacții de apreciere din partea fanilor. De altfel, pe @redforddog, Charlie și Lily postează cu regularitate fotografii adorabile ale animalului lor de companie.

În vizită la filmări

911 24 4Decizia de a adopta împreună un câine a dat emoții celor două familii, pentru că relația lui Lily cu Charlie nu era mai veche de câteva luni pe atunci, dar faptul că au continuat alături și ulterior s-au căsătorit a demonstrat că Redford nu a făcut altceva decât să întărească o relație deja foarte puternică. Pe de altă parte, iubirea celor doi pentru companionul canin este la fel de frumoasă ca în prima zi. Deseori, pe timpul filmărilor pentru producția „Emily în Paris”, care va mai avea două sezoane, Lily se trezește cu Charlie și Redford în scurtă vizită, astfel încât actriței să nu i se facă teribil de dor de cățelul cu blană roșcată.

„Dragoste absolută la prima vedere”

Lily Collins este una dintre vedetele în ascensiune de pe o lungă listă de staruri care au adoptat animale de companie de la adăposturi. „Când l-am văzut pe Redford, a fost dragoste absolută la prima vedere. Nu aș putea fi mai recunoscătoare că a intrat în viața noastră. Știu că vom avea atât de multe aventuri incredibile”, mărturisește actrița din „Oglindă, oglinjoară”. Bineînțeles, Lily a postat și un videoclip, filmat cu încetinitorul, în care Redford aleargă fericit după o jucărie. Așa se explică faptul că de fiecare dată când pleacă la filmări, dacă nu poate lua animalul cu ea, vedeta își mărturisește public afecțiunea: „Nici nu am plecat bine și deja mi-e dor de Redford”.

Răsfățat în scaunul regizorului și la o cosmetizare specială

911 24 5Știind că Redford îi lipsește foarte mult actriței care filmează tocmai la Paris, Charlie l-a luat pe Redford și au dat o fugă în capitala Franței, unde i-au făcut o mare surpriză actriței. Patrupedul a cucerit imediat întregul platou de filmare, a fost pus în scaunul regizorului, ca o personalitate autentică, a fost alintat de toată lumea și a beneficiat și de o cosmetizare cu stil, inclusiv o baie specială, cum numai la Paris se poate face. Un val de imagini cu încărcătură emoțională au inundat paginile de socializare ale celor trei, cu atât mai mult cu cât îndrăgitei actrițe i se citea pe față toată bucuria revederii.

Apărătoare a drepturilor animalelor

Lily Collins este unul dintre cei mai vocali și mai vizibili susținători ai drepturilor animalelor, iar acest aspect a fost ilustrat pe deplin prin rolul pe care l-a interpretat în filmul fantastic „Okja” - o activistă care face parte dintr-un grup de cercetare și care merge prin diferite locuri ale planetei pentru a se documenta despre starea unor viețuitoare. Unul dintre proiecte este o deplasare în Coreea de Sud, pentru salvarea unui porc-hipopotam de la sacrificare. „A fost o poveste fericită. Filmul pe care l-am făcut are atât de multe învățăminte!”, a mărturisit Lily într-un show de televiziune despre producția care încearcă să pună în lumină cruzimea față de animale, ce se petrece în fiecare zi în industria alimentară globală.

„Indiferent că aveți un câine superb sau un câine drăguț sau doar un câine plin de personalitate, este perfect capabil să vă lumineze ziua“

Premiată de organizaţia PETA

În 2020, alături de Selena Gomez și Madelaine Petsch, Lily Collins a primit premiul „Most Pawsitive Quarantine Story” din partea organizației PETA, faimoasă în toată lumea pentru acțiunile de apărare a drepturilor animalelor, pentru că l-a adoptat pe puiul Redford dintr-un adăpost. „Aceste celebrități pline de compasiune nu au lăsat pandemia să le împiedice să arate bunătate față de animale. PETA onorează superstarurile care conduc prin exemplu și demonstrează că a ajuta animalele poate fi la fel de simplu cu a cumpăra un ruj vegan”, a spus la acel moment Marta Holmberg, director al programelor PETA pentru tineret.

„Poate cu adevărat să refacă starea de spirit“

Faptul că pentru Lily Collins prezența lui Redford în viața sa nu constituie o simplă dorință de companie este demonstrat de o declarație recentă a actriței din „Regulile nu se aplică”, care susține că un câine „poate cu adevărat să refacă starea de spirit a oricui se simte cu moralul la pământ sau trece printr-o perioadă dificilă. Oamenii caută mereu motive să zâmbească și simt că acesta este motivul perfect. Dacă doar vă plimbați animalul de companie, trecătorii tot se vor opri și vor spune ceva”, afirmă vedeta, citată de femalefirst.co.uk.