Main menu

header

935 24 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Proaspătă ca o zi de primăvară, neschimbată de pe vremea când o interpreta pe Rachel în serialul-fenomen „Prietenii tăi”, Jennifer Aniston, supranumită „iubita Americii”, crede în frumusețea care vine din interior. O componentă importantă a echilibrului emoțional de invidiat pe care îl arată actrița este prezența în viața sa a celor trei câini la care ține nespus și care îi răspund la fel.

Acompaniată de patrupede de-a lungul întregii cariere

935 24 2Câinii lui Jennifer Aniston atrag aproape la fel de multă atenție ca și actrița însăși, fanii vedetei din „Noi suntem familia Miller” inundând paginile sale de socializare cu comentarii fermecătoare de fiecare dată când companionii canini ai actriței își fac apariția. Jennifer a adoptat mereu câini, fiind însoțită permanent de „cel mai bun prieten al omului”, încă de la începuturile carierei sale impresionante. De-a lungul vremii, Jennifer i-a avut pe Norman, un Welsh Corgi care a fost tovarășul constant al vedetei în timpul petrecut în serialul de succes „Prietenii tăi” și care a murit la vârsta de 15 ani, și un Ciobănesc German alb, o femelă pe nume Dolly. Aceasta din urmă are o poveste mai specială - actrița a adoptat-o când avea doar câteva săptămâni, imediat după despărțirea de Brad Pitt. Pierderea lui Dolly a întristat-o mult pe actriță, care i-a adus un omagiu emoționant pe rețelele de socializare și a organizat o ceremonie în onoarea iubitei sale prietene necuvântătoare.

Numele lui Norman este tatuat pe piciorul drept al actriței

935 24 3Într-un interviu acordat revistei Dogs Monthly, actrița a detaliat pe marginea iubirii imense pentru câinii săi, ca și a suferinței care a marcat-o atunci când i-a pierdut: „Norman a fost atât de afectuos și cel mai bun prieten al meu mulți ani. Când a plecat, am avut inima frântă și mi-am tatuat numele său pe piciorul drept, așa că el încă vine la plimbare cu mine Cea mai necondiționată formă de iubire o primesc de la câinii mei”. A durat ceva timp înainte ca actrița să fie gata să ia alte exemplare. „Într-o zi, un prieten m-a sunat și mi-a spus că mi-a găsit câinele. Era alături de alți nouă, care fuseseră lăsați într-o cutie în fața unui adăpost. Două zile mai târziu, eram acolo și aproape că am plecat acasă cu toți”, își amintește actrița de momentul când a adoptat-o pe Sophie.

„Război” pe jucării

935 24 4Jennifer Aniston are trei câini salvați din adăposturi: Clyde, un mix de Schnauzer, Sophie, care are pe arborele genealogic un exemplar de Pitbull, și o rasă amestecată de Ciobănesc, pe nume Lord Chesterfield. Acesta din urmă a intrat în familia vedetei din „Prieteni cu bani” în anul 2020 și era doar un mic cățeluș. Într-un interviu acordat atunci revistei InStyle, vedeta a mărturisit că patrupedul cu un nume atât de rafinat avea o mare dragoste pentru jucării: „Lui Sophie nu-i prea pasă de jucării, dar Clyde are o obsesie pentru acestea, le îngroapă pe toată proprietatea. Iar Chesterfield este și mai și… A fost război”. Aniston a marcat prima aniversare a exemplarului poznaș pe rețelele de socializare: „Un an cu Lordul meu iubit, iubitor, vorbăreț și drăgălaș”, a postat actrița.

Companioni pe platourile de filmare și la ședințele foto

935 24 5Susținătoare vocală și de tradiție a drepturilor animalelor, Jennifer promovează intens adopțiile, bunăstarea necuvântătoarelor și eliminarea magazinelor care vând exemplare vii. Toată această iubire pentru câini s-a văzut din plin în filmul „Eu și Marley”, în care actrița i-a dat replica cinematografică lui Owen Wilson și ale cărui filmări au implicat nu mai puțin de 12 Labradori, „care au umplut platourile de filmare de distracție și veselie”, după cum își amintește Jennifer. Actrița a beneficiat din plin de atenția patrupedelor și s-a descurcat cu ele perfect: „Am avut mereu o minge și oricum îmi plăceau mult, așa că nu a fost greu deloc”. De altfel, propriii câini o însoțesc peste tot. Oferind câteva detalii din culisele ședințelor foto pentru coperta pe care a realizat-o pentru revista Allure, actrița din „Nevastă de împrumut” a lăsat să se vadă că Sophie şi Clyde nu lipseau, cei doi fiind des prezenți și pe platourile emisiunii „The Morning Show”. Iar atunci când acordă interviuri acasă, Jennifer are grijă să facă jurnaliștii să se simtă confortabil în prezența câinilor care sunt lăsați liberi peste tot: „Clyde este foarte iubitor și calm, uimitor, dar Chesterfield este zgomotos, chiar dacă este foarte prietenos. Are obiceiul să se ridice pe labele din spate, ceea ce poate fi intimidant, dar întotdeauna sfârșește prin a linge mâinile oaspeților”, detaliază actrița din „Dragoste fără preaviz”.

Accesorii speciale, personalizate, demne de vedete canine

935 24 6Jennifer Aniston cumpără pentru iubiții săi câini accesorii cu totul speciale. Pe lângă faptul că au casa plină de jucării, patrupedele actriței din „Recompensă cu bucluc” au zgărzi speciale: „Sunt grozave, mi le face cineva și sunt personalizate, unice”. Ca urmare a popularității mondiale a actriței, accesoriile pe care le promovează devin imediat la modă, iar fanii de pe rețelele de socializare care au acasă necuvântătoare preiau rapid trendul pornit de Aniston. De asemenea, câinii sunt nelipsiți de la sesiunile de meditație ale actriței, care a împărtășit cu fanii momente adorabile, în care patrupedele îi „încurcă” ședințele, cu drăgălășeniile lor. „La un moment dat, adorm lângă mine în timp ce meditez”, detaliază vedeta. Firește că nici de la exercițiile de rutină pe care le face Jennifer, mișcări diverse de întindere sau ridicări de greutăți, iubitele sale animale de companie nu lipsesc, alergându-se după jucării - în special Lord Chesterfield și Clyde - printre picioarele actriței, care se amuză copios.

„Câinii sunt mereu încântaţi în momentul în care vin acasă şi arată acelaşi entuziasm în fiecare zi. Sunt loiali şi întotdeauna credincioşi“

A lansat un exemplar… animat!

Actrița din „Surpriză: vine Polly!” a lansat recent un câine animat, pe Clydeo, numit după Clyde. Nu este un exemplar obișnuit... este bucătar și un blogger gastronomic! Nu dorește să meargă la plimbare, ci preferă să rămână pe loc și să prepare meniuri delicioase pentru Jennifer. „A fost atât de distractiv să aduc la viață cel mai nou membru al familiei mele, pe Clydeo! Dezvoltarea unui personaj animat și inventarea poveștii este o premieră pentru mine, dar sunt încântată și vreau ca toată lumea să-l cunoască!”, spune actrița. Crearea unui personaj digital este o inițiativă care o va ajuta pe vedeta din „Despărțiți, dar împreună” să cucerească o nouă generație de fani.

Clyde a apărut în multe dintre mesajele prin care Jennifer Aniston și-a arătat susținerea pentru actualul președinte al SUA, Joe Biden, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2020