Main menu

header

964 24 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Robbie Williams este un solist de excepție - zece din 11 albume solo au ajuns pe locul 1, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vândut 1,6 milioane de bilete la concert într-o singură zi, deține 18 BRIT Awards și este literalmente unul dintre cei mai bine vânduți artiști solo din istoria topurilor din Marea Britanie. Statura sa uriașă de superstar este egalată de iubirea pentru familie și pentru câinii săi. Deși nu se știe cu exactitate câte necuvântătoare are cântărețul, Robbie nu ezită să-și arate și să-și declare afecțiunea pentru cei mai buni prieteni cu patru lăbuţe.

„Domnișoare de onoare” canine la nunta cu Ayda Field

964 24 2În 2010, fanii lui Robbie Williams au reușit să afle câte ceva despre nunta artistului lor preferat cu actrița Ayda Field. Mirii au încălcat mai multe tabu-uri - oaspeți au fost doar familiile și prietenii apropiați, iar detaliul cel mai interesant a fost faptul că nu au existat cavaleri de onoare, ci numai „domnișoare”: cei opt câini ai cuplului! „Câinii noștri preiau rolurile de domnișoare de onoare. Inițial mă gândeam la papioane mici pentru ei, dar în schimb vor avea fiecare guler de flori”, a spus atunci Ayda. A fost o întorsătură cel puțin surprinzătoare, dat fiind faptul că mireasa fusese mușcată de un câine în copilărie și puțini și-ar fi imaginat că va fi de acord să existe în familie atâtea necuvântătoare. „I-am spus să nu-și facă griji, câinii mei sunt uimitori. Câțiva dintre ei arată feroce, dar sunt de fapt foarte calmi. Nu au mușcat pe nimeni niciodată”, a povestit Robbie mai târziu.

Iubire instantanee cu Buddy

964 24 3În 2020, Robbie Willians și Ayda Field le-au prezentat fanilor un nou membru al familiei lor canine - un cățeluș alb-negru pe nume Buddy, de care cele două staruri s-au îndrăgostit imediat. La doar câteva zile după ce l-au adus acasă pe cel de-al patrulea copil, Beau, a sosit în familie și companionul blănos. „Acum există și Buddy #FullHouse. Este cel mai drăgălaș blănos pe care l-am văzut vreodată!”, au postat Robbie Williams și soția sa pe rețelele de socializare.

În pat cu prietenii necuvântători

964 24 4Robbie Williams este topit după câinii săi. La momentul în care apărea vestea că starul doarme cu ei în pat, cuplul avea opt patrupede (Maggie, Wall-E, Rudy, Samantha, Sid, Duke, Poupette și Baby). Pentru că niciunul dintre soți nu suportă ideea de a trimite prietenii necuvântători în alte camere sau afară, Robbie a comandat trepte speciale, pentru ca și cei mai mici căței să poată urca în patul său imens. „Era prea sus pentru unii dintre ei, așa că artistul a comandat trepte căptușite cu blană, astfel încât toată famlia să doarmă împreună”, a detaliat atunci o sursă apropiată cuplului.

Croazieră de lux peste Atlantic

În 2012, celebrul cântăreț a decis să se mute înapoi în Anglia, dar pentru asta, familia, care avea un bebeluș, primul copil al cuplului, trebuia să traverseze Atlanticul, de la Los Angeles. Pentru că nu s-a îndurat să-și știe câinii în cala înghețată a unui avion, Robbie a decis ca aceștia să facă marea călătorie pe o navă. Artistul a anunțat atunci, într-o emisiune de televiziune, că prietenii săi necuvântători sunt atât de importanți, încât vor sosi în Marea Britanie pe vasul Queen Mary 2, într-o croazieră de lux: „Toți cei opt vin pe navă, pentru că mi-e teamă că vor suferi în cala unui avion”. Prețul pentru confortul celor opt patrupede a fost atunci de 5.600 de dolari.

Zboară împreună, cu recomandare de la psiholog

964 24 5În perioada în care Robbie Williams a locuit la Los Angeles a fost nevoit să se despartă de câinii săi de fiecare dată când era în turneu în Europa. Dar asta nu dura prea mult - artistul și-a adus nu o dată câinii în Marea Britanie, pentru a-i fi alături. Ulterior, în 2013, superstarul mărturisea că nu poate zbura într-un avion fără câinii săi alături. Potrivit mărturisirilor pe care le-a făcut în cadrul unui interviu acordat publicației Daily Star, Robbie are o scrisoare de la un psiholog, care spune că vedeta trebuie să aibă câinii aproape atunci când zboară. „De regulă, călătoresc doar cu câte doi, ca să nu fie transportați în cală. Nu-mi pot imagina o viață în care să nu-i am alături pe câinii mei. Am nevoie de ei pentru sprijin mental”, susține Robbie. În același timp, pentru a respecta regulile din SUA, care spun că orice câine trebuie să treacă printr-o perioadă de carantină de șase luni după vaccinare înainte de a i se permite să părăsească teritoriul american, Robbie a cheltuit 4.000 de lire sterline în fiecare lună zburând de la Londra la Los Angeles doar pentru a-i vedea.

Staruri cu blană

În 2017, Robbie Williams a făcut deliciul fanilor când s-a lăsat fotografiat în brațe cu iubitul său câine, Buddy, ambii având același stil de… freză! Pasiunea artistului pentru compania câinilor săi i-a făcut pe aceștia nu doar staruri cu blană, cu milioane de fani pe rețelele de socializare, ci și imagini centrale ale unor opere de artă la fel de nonconformist ca artistul însuși. Vedeta s-a imortalizat cu cățelușa Betty într-un portret „simulat Renoir”, a pozat cu Ciobănescu German Rudy în rolul Papei Inocențiu al X-lea, iar regretatul său Mastiff, Duke, apare într-o pictură în stil Hans Holbein a lui Henric al VIII-lea, cu Robbie Williams în prim-plan.

Pierderi și tristețe

964 24 6În 2021, Robbie Williams și Ayda Field pierdeau un motan care îi fusese alături actriței toată viața sa adultă - Milo. „M-ai văzut trecând de la o fată singură la o femeie puternică independentă, apoi la soție și la mamă a patru copii. Întotdeauna ai fost lângă mine. În seara asta a trebuit să-mi iau rămas bun de la tine. Este o durere care taie atât de adânc!”, a scris atunci Ayda pe rețelele de socializare, cu Robbie alături. Și nu era prima dată când cuplul de artiști simțea pierderea grea a unui prieten necuvântător. Cu câțiva ani înainte încetase din viață Spencer, un cățel pe care Ayda îl avea din 2004. Cei doi artiști, „triști, cu inima zdrobită, șocați”, i-au adus un tribut emoționant pe Twitter patrupedului care fusese inclusiv în turnee cu starul britanic: „Ne este atât de dor de tine, Spencer!”, a postat atunci Robbie Williams.

„Mă consider foarte norocos să pot trăi cu mai mulți câini“

Emoţii şi rugăciuni pentru Spinee

Spinee, îndrăgitul Labrador al lui Robbie Williams, a suferit recent o intervenție chirurgicală riscantă. „Pot să cer o favoare? Spinee are nevoie de rugăciunile voastre. Tocmai a ieșit dintr-o operație dificilă... Ea este iubita mea”, a transmis Robbie Williams și imediat au început să curgă valuri de mesaje de susținere, din toată lumea. Artistul, copleșit de emoții, a continuat să scrie pe Twitter despre evoluția patrupedului, remarcând: „Rugăciunile voastre funcționează… Semnele ei vitale sunt bune... Dorm mai liniștit… Vă sunt mai recunoscător decât veți ști vreodată!”.