Main menu

header

de Veronica Zărescu

Moda aniversărilor pentru copii este să inviţi animatori care să se ocupe de micii invitaţi. Părinţii se pot relaxa câteva ore, iar copiii se vor antrena în diverse jocuri şi concursuri interesante. Ca să fie mai atractiv pentru cei mici, animatorii pot fi costumaţi în personaje îndrăgite din poveşti sau din benzile desenate.

Prinţi, zâne, Batman sau Mickey Mouse
În funcţie de preferinţa sărbătoritului, animatorii pot face figurine din baloane sau pot picta faţa invitaţilor. Ei antrenează copiii la jocuri de echipă, îi însoţeşte pe toboganele gonflabile şi fac poze cu invitaţii. De cele mai multe ori, pachetul cu oferta de aniversare include şi participarea unui animator la petrecere. Durata şi personajul vor fi stabilite de comun acord cu părinţii şi cu sărbătoritul. Oferta este variată: de la prinţi şi zâne până la indieni, cowboy, poliţişti, piraţi, Scooby Doo, Sportacus, Batman sau Mickey Mouse. Depinde foarte mult ce desene sau ce poveste preferă copilul dumneavoastră. Important este să vă interesaţi înainte dacă printre micii invitaţi nu se numără şi copii care se tem de măşti şi de personaje costumate.

Fântâna de ciocolată, o atracţie irezistibilă
Valurile de ciocolată sunt visul oricărui copil! Aşa că o petrecere care se respectă trebuie să aibă şi o fântână cu ciocolată. Fie că se pune pe fructe sau pe gogoşi, ciocolata va fi atracţia petrecerii atât pentru cei mici, cât şi pentru cei... mari. Fructele se taie bucăţele şi se pun pe beţe ca nişte frigărui, după care se aşază sub valul de ciocolată ce îmbracă fructele şi se întăreşte instant. Pot fi folosite banane, mere, struguri, kiwi sau portocale. Costul închirierii unui astfel de aparat variază între 300 şi 500 de lei, în funcţie de durata folosinţei propriu-zise.

Baloane cât vezi cu ochii
Jocul cu baloane este preferat de toţi copiii şi atrage chiote de bucurie. Una dintre opţiunile firmelor organizatoare este covorul de baloane care să acopere, practic, toată suprafaţa încăperii în care este aniversarea. Mai există o variantă de a strânge baloanele într-o plasă la nivelul tavanului şi de a le elibera într-un anumit moment în timpul petrecerii. Costul unei astfel de opţiuni variază între 100 şi 300 de lei, în funcţie de numărul şi de calitatea baloanelor.