Main menu

header

775 25 1de Carmen Ciripoiu şi Florica Pintea

Bărbat sau femeie, fiecare vrea să-și găsească cât mai repede sufletul-pereche. Doar că acest lucru nu e deloc ușor. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți și persoana care e potrivită va apărea în calea dumneavoastră.

Faceți o listă cu ce calități doriți să aibă

Un lucru esențial atunci când sunteți în căutarea sufletului-pereche este să știți cum vreți să fie. În consecință, fiți cât se poate de sinceri și faceți o listă cu calitățile acesteia. Odată făcută această listă, analizați pe rând tot ce ați scris și vedeți și care dintre ele vă reprezintă. Sigur că vă veți întreba la ce vă folosește. E foarte simplu. Legea atracției spune că nu puteți obține nimic din ceea ce nu aveți deja. Ca atare, dacă ați început să căutați persoana visurilor, trebuie să vedeți dacă dumneavoastră înșivă manifestați toate acele calități pe care le căutați la celălalt. Pe de altă parte, se spune că fericirea e contagioasă, pentru că nu e decât o vibrație imensă în corpurile umane. Iar când există o frecvență atât de înaltă, nu mai e nicio îndoială că atrageți tot ce e bun în jur. Cu alte cuvinte, dacă veți alege să fiți fericiți, va veni și persoana potrivită, mult mai repede decât ați crede.

Uitați pentru totdeauna de ideea singurătății

V-ați lămurit ce căutați la un partener? Gândiți-vă foarte bine ce lucruri îi veți putea tolera și ce nu. Mai mult, trebuie să știți că nu veți atrage niciodată sufletul-pereche dacă nu veți fi sinceri atât cu dumneavoastră, cât și cu acesta. Sub nicio formă nu faceți compromisuri. De asemenea, dacă sunteți într-o relație greșită, întâi ieșiți din această poveste urâtă, stați o perioadă să vă reveniți și, ulterior, începeți căutările. Dacă veți face compromisuri, nu veți înțelege ce vreți de la viață cu adevărat. Și e mare păcat, pentru că e foarte scurtă… La fel de important este să uitați pentru totdeauna de ideea singurătății.

Nu vă agățați de primul venit

Sigur că toată lumea dorește să aibă un partener frumos ca un înger, însă nu uitaţi că frumusețea se duce cu timpul. Nu-i așa că vreți mai mult decât un ambalaj bine aranjat? Așa că e absolut necesar să priviți în suflet. În același timp, exprimați-vă dorințele cât se poate de clar despre calitățile pe care le doriți la un partener de viață, pentru că trebuie să vă fie atât un prieten, cât și un soț/soție de nădejde, dar și un părinte bun pentru copiii pe care îi veți avea împreună. Pe de altă parte, dacă abia ați ieșit dintr-o relație, nu vă agățați de primul/prima venit/ă, pentru că veți greși. Și nu e cazul să atrageți același gen de persoană, repetând aceleași lecții care v-au durut mult prea mult.

Iertați greșelile

Începeți să lucrați asupra propriei fiinţe, în fiecare zi, și v-ar fi de folos și să scrieți consecvent într-un jurnal intim tot ceea ce simțiți. Cheia reuşitei este să începeți să vă cunoaşteți, să lucrați asupra blocajelor emoţionale, să experimentați contactul cu exteriorul şi să ajungeți să vă cunoaşteți universul lăuntric. Pentru acest lucru, experimentați iertarea și iubirea necondiționată față de dumneavoastră înșivă și față de ceilalți. Nu mai dați vina pe alții, iertați-i chiar dacă greșesc și iubiți-i dincolo de orice piedică. Tot ce veți face este să evoluați ca ființă umană și să vă deschideți către ceilalți. Și atunci sufletul-pereche va veni poate chiar fără să-l căutați.

Renunțați la așteptări

Niciodată să nu gândiți că o relație seamănă cu cealaltă. Iar dacă veți avea așteptări mari, atunci trebuie să știți că singuri vă opriți din a găsi marea iubire. Și asta pentru că întotdeauna așteptările sunt periculoase, pentru că sunt apanajul unei minți care nu vrea decât să controleze totul în jurul său. Nimeni nu e perfect, așa că nu vă așteptați ca totul să fie lapte și miere. Și asta pentru că nu veți atrage decât cine și ceea ce sunteți. Iar cu cât vă veți iubi mai mult, cu atât veți face ca dragostea să fie de partea dumneavoastră. Şi dacă nu veți avea atât de multe așteptări, vor fi și mai puține dezamăgiri. Pe de altă parte, specialiștii spun că cine vrea să-și întâlnească sufletul-pereche trebuie să îi facă acestuia loc. Și asta din absolut toate punctele de vedere. Așa că lăsați chiar și un raft gol în șifonier... Sigur va fi umplut în curând cu hainele celui pe care-l așteptați de atât de mult timp. Dacă în casă nu va exista loc pentru altcineva, cum vă așteptați ca acea persoană să facă parte din viața dumneavoastră?

Ascultați-vă întotdeauna intuiția!

Cel mai bun ghid în a găsi persoana potrivită este intuiția. În consecință, dacă ați întâlnit pe cineva și considerați că nu e ceea ce vă trebuie, nu pierdeți timpul. Va veni și momentul în care tot intuiția vă va spune că acela e sufletul-pereche. Nu vă înjosiți niciodată într-o relație. Și… atenție, nu înlocuiți dorința cu respectul! Meritați tot ce e mai bun, așa că oferiți acea iubire pe care doriți din toată inima să o primiți. Pentru ca acest lucru să se întâmple, stați lângă oameni care nu vă trag niciodată în jos, așa cum se spune în popor.

Trebuie să vă descoperiți defectele care vă împiedică să găsiți iubirea adevărată

Un suflet-pereche vă poate face fericit sau vă poate sfâșia inima, în funcție de cum vă simțiți cu dumneavoastră înșivă

Rostiţi mantra iubirii

Una dintre cele mai puternice convingeri pe care le au oamenii este că au senzația că pot cunoaşte cu certitudine motivaţia care stă la baza comportamentului altor persoane. Nu uitați faptul că relaţiile, prin însăşi natura lor, sunt ca şi o oglindă pentru dumneavoastră. Pentru a vă găsi sufletul-pereche, e importantă și rostirea unei mantre a iubirii, care va fi spusă în fiecare seară, înainte de culcare. Iată ce trebuie să afirmați cu tot sufletul: „În acest an îmi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase, de toate lanțurile dificile și de toate obstacolele care blochează drumul sufletului-pereche către mine. Sunt pregătit/ă să trăiesc în prezent și să iubesc în prezent”. Un alt sfat pentru a atrage sufletul-pereche este să începeți să aveți grijă de propria persoană. Faceți mișcare, mâncați cât mai sănătos, protejați-vă de persoanele-vampir și nu uitați să vă odihniți întotdeauna când vă simțiți obosiți.