Main menu

header

806 5 1de Călin Popa şi Ştefania Băcanu

Perioada dificilă pe care o traversează întreaga lume are ca efecte, printre altele, stresul, oboseala, uneori chiar depresia, toate acestea reflectându-se rapid pe chip. Pe de altă parte, un bronz mediu, care să dea o nuanță sănătoasă și vibrantă, este dorit de majoritatea oamenilor, în toate anotimpurile. Acestei dorințe i se adresează un produs inovator, aflat în perioada de testare.

Formulă pentru acasă

Atunci când vi se pare că pielea este ternă, fără strălucire și marcată de izolarea în casă, și, mai ales, duceți dorul culorii minunate pe care o asigură bronzul de vară, veți putea apela în curând la o nouă peptidă, produs revoluționar care livrează nu doar o nuanță sănătoasă a pielii, dar, în același timp, poate fi utilizat acasă și folosit tot anul, în condiții de siguranță deplină. În același timp, noua peptidă conferă pielii și o strălucire deosebită, care întinerește aspectul general, o dorință pe care o exprimă peste 60% dintre persoanele cu vârsta de peste 55 de ani.

Atenuează petele și defectele

Ideea de bronz implică și cerința ca această nuanță să fie strălucitoare, afirmă specialiștii care se ocupă de realizarea noii peptide cosmetice. „Cred că întregul concept de strălucire a pielii include un bronz mediu, o nuanță sănătoasă, care să împrospăteze și, în același timp, să atenueze vizual petele și defectele pielii. Este ca și cum o persoană ar fi ușor bronzată, fără să fie arsă de soare”, detaliază consumatorii citați de premiumbeautynews.com. Statisticile confirmă acest trend: în anii 2017 și 2018, vânzările de produse pentru ten și gât care conțin termenul „strălucire” s-au dublat în SUA și Europa, iar în 2019, hashtagul #glowingskin a fost vizitat de 3,5 milioane de persoane.

Aspect mai tânăr și mai sănătos

Potrivit unui studiu global realizat de Consumer Insights Hub, majoritatea oamenilor consideră că a fi ușor bronzați este sinonim cu un aspect mai tânăr și mai sănătos. Totodată, sunt mult mai încrezători, se simt mai liberi și mai mulțumiți de ei înșiși, aspecte care se reflectă și la nivel mental. În aceste condiții, experții și-au pus întrebarea dacă se poate obține, dat fiind avansul tehnologiei, un produs cât mai prietenos cu consumatorii, care să asigure și bronz, și strălucire. O pentapeptidă numită SYN-GLOW pare să fie răspunsul.

Potrivit rezultatelor unor cercetări de anvergură, 45% din populația occidentală declară că și-ar dori să aibă tot anul „un bronz ușor”, care să confere un aspect general „mai sănătos”

Susţine apărarea pielii din interior

Pe lângă faptul că livrează un bronz ușor, foarte plăcut, poate susține apărarea pielii și mecanismele de refacere acționând din interior, are rezultate pe termen lung și un efect personalizat. Studiile și testele au demonstrat că nu este nevoie decât de cinci zile de utilizare pentru a se obține rezultate excelente - o piele blând nuanțată, cu defectele atenuate, întinerită și cu un aspect mult înviorat. În același timp, peptidele sintetice sunt cunoscute ca fiind alternative cosmetice prietenoase cu mediul, respectând astfel normele impuse de trendurile actuale în rândul consumatorilor.