Main menu

header

887 4 3de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Înfrumusețarea contemporană beneficiază din plin de cele mai noi tehnologii. Unele dintre cele mai avansate dispozitive se aliniază trendului de frumusețe holistică, ce include în zilele noastre îngrijire completă a corpului și stare generală de bine.

Pulsațiile sonore curăţă dantura

La fel de importantă pentru aspectul chipului ca ochii sau buzele, dantura beneficiază de o atenție sporită a brandurilor de înfrumusețare, îngrijirea performantă a dinților parcurgând un drum lung de la periile de nailon din anii 1930 până la periuța standard care a apărut în deceniul 1970 și care astăzi cunoaște o adevărată revoluție. ISSA Oral Care Solution este o combinație ideală între periajul blând, pulsațiile sonore și periuțele din silicon, care nu zgârie, nu agresează gingiile și transformă complet întreaga experiență a menținerii dinților nu doar în cea mai bună formă din perspectiva sănătății, ci și din cea a aspectului.

Finisaj perfect al machiajului cu aerograf

887 4 4Temptu Airbrush este un dispozitiv care duce peste o nouă frontieră experiența de machiaj acasă. Practic, acest dispozitiv uimitor folosește un curent de aer pentru a transforma întregul make-up, cu ajutorul propagării pe chip a unui abur ultrafin, o ceață aproape insesizabilă, dar de mare efect: se acoperă ușor pielea aranjată cu machiaj pentru a oferi un aspect impecabil, natural, care poate fi greu de obținut cu bureții tradiționali. Sistemul cu aerograf poate fi folosit cu succes inclusiv de persoanele începătoare, datorită utilizării unor mici capsule de fixare pentru fond de ten, fard de obraz, iluminator și bronzant. Cu acest dispozitiv, machiajul devine perfect în fiecare zi cu un minim de efort.

Industria globală a dispozitivelor de înfrumusețare a atins aproape 30 de miliarde de dolari în 2020 și se va apropia de 65 de miliarde de dolari în 2030 (globenewswire.com)

Tratament pentru acnee cu lumină albastră

Foarte multe personae suferă de acnee, problemă dificil de rezolvat, mai ales în condițiile poluării din marile orașe și stilului de viață dezordonat, atât de des întâlnit în zilele noastre. Purtarea zilnică a unui strat chiar și delicat de machiaj poate duce la înfundarea porilor și la erupții ale tenului acneic. Dar s-au dus vremurile cremelor ineficiente și tratamentelor dureroase, cu extracție mecanică a pustulelor, care lăsa cicatrici. ESPADA este un dispozitiv futurist, care combină terapia cu lumină LED albastră puternică cu pulsațiile T-Sonic, oferind îngrijire profesională și personalizată prin curățarea coșurilor existente și prevenirea viitoarelor episoade de erupție. Tratamentul durează 30 de secunde, nu implică nicio agresiune asupra pielii, iar suferinzii de acnee pot face rapid diferența când vine vorba despre utilizarea acestui dispozitiv.