Main menu

header

901 4 1de Roxana Istudor şi Tatiana Solomon

Denumit Magic Glow Wand, un nou dispozitiv pentru masaj este destinat amplificării rezultatelor rutinei de înfrumusețare pentru toată pielea, accelerând drenajul limfatic și lăsând în urmă un aspect radiant în oricare parte a corpului acționează.

Elimină toxinele

Considerat o adevărată „baghetă magică”, noul dispozitiv este inspirat de tratamentele spa ale Joannei Vargas, renumită în toată lumea pentru felul în care combină tehnologia cu ingredientele naturale. Sub aceste auspicii, dispozitivul pornește de la principiul că rutina necesară îngrijirii complexe a pielii are nevoie și de un masaj profund, care, accelerând drenajul limfatic, să elimine toxinele, astfel încât frumusețea să fie susținută din interior. În timp ce pentru ten aparatul are efect de netezire și revigorare, pentru restul pielii folosește setări de temperatură și masaj țintite, care refac echilibrul și au ca rezultat o diminuare rapidă și vizibilă a umflăturilor, defectelor și zonelor mai lăsate, cum sunt, de pildă, decolteul sau coatele. După duș, se aplică un ser sau o mască și apoi se selectează setarea dorită și se menține dispozitivul pe zona vizată de la trei minute în sus.

Stimulează livrarea de nutrienți vitali

Când temperatura pielii este prea ridicată, aceasta poate deveni deshidratată și uscată, crescând producerea de sebum, iar dacă este prea scăzută, eficacitatea produselor de îngrijire este mult diminuată. În aceste condiții, Magic Glow Wand permite tratamente rapide și controlate pentru a echilibra temperatura și a reînvia strălucirea pielii. Modurile de masaj imită fluxul natural al sistemului limfatic și stimulează livrarea de vitamine și nutrienți vitali pielii de pe toată suprafața corpului. În timp ce modul fierbinte curăță în profunzime și elimină acumulările toxice, ajutând pielea să absoarbă produsele pentru tratamente, modul rece calmează rapid, scade umflăturile și oferă un efect de fermitate. Dispozitivul poate fi utilizat zilnic sau ori de câte ori pielea are nevoie de o îmbunătățire vizibilă.

„Drenajul limfatic poate fi realizat prin masajul care pune presiune pe piele, pentru a îndepărta lichidul, astfel încât să poată fi filtrat de ganglionii limfatici“ Joshua Zeichner, director de cercetare cosmetică la Spitalul Mount Sinai, New York