Main menu

header

953 4 2de Roxana Istudor şi Flori Pintea

După anii de pandemie, în care înfrumusețarea s-a redus la minimum și după o vară cu temperaturi record, care au impus un make-up natural, toamna înregistrează un trend-revanșă: frumusețea sofisticată a prezentatoarei tv. Plină de strălucire și gata oricând pentru a fi filmată, femeia care adoptă acest model este în același timp o prezență fermecătoare și o profesionistă demnă de respect.

Celebritățile au dat startul stilului care include distincția

Frumusețea prezentatoarei de știri este categoric pregătită impecabil pentru camera de luat vederi, pentru prim-plan și pentru o lumină orbitoare. Strălucitoare și aranjată ca pentru a oferi lumii știrile cele mai importante în orice moment, prezentatoarea tv își impune stilul în frumusețea de fiecare zi, totul, de la bucle la ruj, fiind o adevărată știință a distincției. Nu este de mirare că în ultima perioadă s-a observat acest trend la mai multe celebrități (în noul serial de succes „Morning Wars”, Jennifer Aniston și Reese Witherspoon interpretează roluri de prezentatoare de știri) și la membri de frunte ai Familiei Regale britanice, începând cu Prințesa de Wales, Kate Middleton, cunoscută pentru faptul că de fiecare dată când adoptă o schimbare, oricât de discretă, dă tonul modei și înfrumusețării pentru întreaga lume.

Machiaj pentru prim-plan

Totul este în centrul atenției când vine vorba despre machiajul trendului de înfrumusețare care duce cu gândul la o prezentatoare de știri. Aplicat pentru a arăta bine pe cameră - iluminarea puternică a studiourilor poate face ca machiajul subtil să nu se mai vadă deloc - în viața reală machiajul prezentatoarei tv este suficient și sofisticat. Ochii sunt bine definiți cu creionul, se poartă stilul „smokey eyes”, genele sunt foarte vizibile, iar dacă este necesar, se apelează la cele false. Fondul de ten are o acoperire completă, chiar dacă nu este excesiv, variantele fiind cele care oferă un finish satinat, care conferă luminozitate chipului sub becurile „neiertătoare” ale studioului și camerei de filmat. Mai departe, se aplică puțină loțiune bronzantă pulbere pe pomeți și pe linia maxilarului, pentru a sculpta trăsăturile, fardul de obraz trebuie să fie subtil, dar vizibil, iar buzele se trasează pentru volum, apoi se acoperă cu o nuanță de ruj nude sau roz.

Noua coafură bob cu o cărare pe mijloc şi volum, afişată de Zendaya, şi nuanţele de ruj nude şi trandafiriu etalate de Amal Clooney fac parte din arsenalul înfrumuseţării de tip prezentatoare tv

În „matricea” machiajului tip „prezentatoare TV”, buzele se trasează pentru volum şi apoi se acoperă cu o nuanţă de ruj nude sau roz

Bucle largi, perfect aranjate

Frumusețea tip prezentatoare de știri are încă un element extrem de important: părul. Acesta trebuie să aibă volum (se impune, dacă este necesar, liftingul rădăcinii cu ajutorul produselor cosmetice și al uscătorului), este necesar să fie strălucitor și ondulat impecabil, astfel încât să poată fi ușor îndepărtat de pomeți și să-i ofere chipului un efect de ridicare. Foarte departe de valurile de șuvițe libere care au „domnit” peste vară, părul prezentatoarei de știri este luxuriant și modelat cu atenție, netezimea coafurii lăsând impresia că părul sfidează gravitația. Noul tip de breton lung afișat de Prințesa de Wales, pieptănată cu o cărare pe mijloc și cu buclele perfecte care i-au dus faima, este una dintre expresiile estetice ale noului trend.