Luni Prânz: 200 ml suc de roşii, o lingură cu suc de lămâie şi 100 g de orez fiert, fără unt; Cină: 150 g legume fierte şi pasate, o linguriţă cu ulei, 100 g peşte cu spanac fiert şi ardei graşi.
Marţi Prânz: 200 g salată verde cu roşii şi nuci, 80 g de legume fierte, pasate; Cină: 200 g morcovi, spanac şi dovlecei fierţi, 200 g pui fript.
Miercuri Prânz: 80 g orez fiert amestecat cu o linguriţă cu caşcaval, 200 g salată verde stropită cu o linguriţă cu ulei;
Cină: 200 g legume la grătar, 50 g brânză degresată şi o felie de pâine integrală.
Joi Prânz: 150 g brânză degresată, 200 g mămăligă;
Cină: o porţie de supă de ceapă, praz şi ţelină, 200 g friptură de vită la grătar.
Vineri Prânz: 200 g salată verde şi o linguriţă cu ulei, 80 g paste cu suc de roşii şi busuioc proaspăt;
Cină: 200 g legume la grătar şi 150 g peşte la cuptor.
Sâmbătă Prânz: 200 g salată de morcovi şi ţelină, cu o linguriţă cu ulei, 80 g orez cu mazăre.
Duminică Mic dejun: o ceaşcă de ceai sau de cafea (cu zaharină);
Prânz: 200 g salată de roşii, 100 g spaghete cu suc de roşii;
Cină: 250 ml cremă de morcovi, 50 g brânză degresată, ceapă verde şi pătrunjel.