Main menu

header

   Ingrid Bergman, Jane Seymour, Joan Crawford, Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Mia Farrow, Marcia Cross, Julia Roberts, Holly Hunter, Geena Davis, Cybill Shepherd,   Lisa Marie Presley sau Rebecca Romjin. Ce ar putea avea în comun aceste femei în afară de faptul că sunt cunoscute pe aproape tot mapamondul? Faptul că sunt sau urmează să devină mămici de gemeni. Deşi nu se poate vorbi despre o modă în acest sens, se pare că actriţele par destul de încântate de faptul că sunt de două ori mame dintr-o singură sarcină. Vă prezentăm mai jos câteva dintre mamele de gemeni şi reacţiile lor la aflarea veştii că „au dat lovitura”.

13 milioane de dolari, o fotografie cu gemenii Angelinei Jolie!
    Deşi îşi propusese să devină mamă a cât mai mulţi copii în cât mai scurt timp, vestea că va avea gemeni a surprins-o la început pe Angelina. „Ne-a şocat să aflăm că o să avem şase copii. Dar ne plac provocările“, declara starul într-o revistă americană. Vivienne Marcheline şi Knox Leon, copiii cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, se bucură de celebritate de dinainte de naştere. Astfel, o fotografie cu cei doi avea un preţ estimat la circa 13 milioane de dolari, deşi micuţii nu veniseră încă pe lume. Conform celor doi actori, banii obţinuţi din vânzarea fotografiilor vor fi donaţi în scopuri caritabile. Din spusele unor apropiaţi ai cuplului, puştii au fost concepuţi în urma unei fertilizări in vitro. Motivul: simplu şi surprinzător. „Erau disperaţi să aibă mai mulţi copii cât mai repede. Au ales procedura americană de 12.000 de dolari, pentru ca ea să nu se confrunte cu stresul implicat de încercarea de a rămâne însărcinată”, a mărturisit un apropiat al perechii. Şi procedura a dat roade. La 12 iulie, Angelina a născut gemeni într-o clinică privată din oraşul francez Nisa. Cu aşa părinţi nu e de mirare că naşul de botez al celor doi copii este nimeni altul decât Bono de la U2, bun prieten al lui Brad. 

Marc Anthony, emoţionat la naşterea copiilor
     Jennifer Lopez şi Marc Anthony formează un alt cuplu foarte cunoscut pe plan mondial. Cele două staruri au devenit părinţi ai gemenilor Emme şi Max la 22 februarie 2008. Jennifer a aflat cu certitudine că este gravidă în urma unei ecografii realizate la 12 septembrie. De altfel, tot atunci i s-a comunicat şi că varianta de a aduce pe lume gemeni nu este exclusă. Şi nu a fost. Medicii susţin că sarcina lui J Lo (38 de ani) a fost gemelară datorită faptului că a apelat la fertilizarea in vitro. Micuţii cuplului J Lo-Marc Anthony au venit pe lume la New York. Fetiţa, Emma, a avut la naştere 2,5 kg, iar băiatul, Max, 3 kg. Dacă emoţiile lui Jennifer sunt explicate de faptul că vedeta este la prima naştere, în ceea ce-l priveşte pe Marc e total surprinzător, mai ales că el mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. „Nu l-am văzut niciodată aşa de voios şi emoţionat pe Marc. Este în al nouălea cer că micuţii şi soţia lui sunt sănătoşi“, a declarat Simon Fields, managerul lui J Lo.

Holly Hunter îşi ascunde pruncii de ochii presei
    Premiată cu Oscar în 1993 pentru rolul din Piano, Holly Hunter este şi ea mândra mamă a unor gemeni. Puştii au venit pe lume în ianuarie 2006, când actriţa avea vârsta de 48 de ani. Partenerul lui Holly, actorul britanic Gordon MacDonald, s-a declarat deosebit de încântat de naşterea gemenilor, spunând că emoţiile pe care le-a trăit când şi-a văzut gemenii nu se pot compara cu nimic altceva. Holly a preferat să nu spună presei nimic legat de cei doi băieţi, munca ziariştilor americani de a afla măcar numele celor doi copii fiind zadarnică.  

Geena Davis şi Cybill Shepherd, două mame fericite
    Geena Davis, starul din „Thelma şi Louise”, isteaţa actriţă cu un IQ de 140, a dat lovitura în mai 2004, devenind dintr-un foc mămica gemenilor Kian Williams şi Kaiis Steven. Micuţii s-au născut când actriţa, aflată la a patra căsnicie, împlinise 48 de ani. Cybill Shepherd, fosta iubită a lui Elvis, frumoasa blondă din serialul „Maddie şi David” (aşa după cum a fost tradus la noi), are în dotare, de asemenea, fii gemeni. Zack şi Ariel s-au născut în 1987, în timp ce actriţa filma cel de-al patrulea sezon al serialului. Până în prezent, niciunul dintre cei doi fii nu şi-a manifestat dorinţa de a îmbrăţişa cariera mamei. Tatăl gemenilor este fostul soţ al lui Cybill, medicul Bruce Oppenheim.  
Elena Şerban

Julia Roberts mai vrea încă o pereche
     După ce a jucat în filme care au cucerit America, a câştigat un Oscar cu rolul din Erin Broncovich, „Frumuşica” şi-a spus că e timpul să devină mamă. Şi aşa a şi făcut. După câteva încercări nereuşite de a rămâne însărcinată natural, Julia a apelat la fertilizarea in vitro şi aşa au apărut pe lume în 28 noiembrie 2004 gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter. Întrebată de modul în care se descurcă să-i crească pe cei trei copii (după gemeni, Julia a mai născut în iunie 2007 un alt băieţel), actriţa a declarat că „energia pe care o ai este limitată şi totuşi vrei să depui mai mult efort pentru fiecare copil în parte”. În ciuda acestui fapt, actriţa declara recent că şi-ar mai dori să aducă pe lume alţi copii şi că o altă pereche de gemeni… ar fi la fix. Mai ales că, aşa după cum declara agentul actriţei, în familia acesteia cazurile de naşteri de gemeni au fost destul de frecvente.

Lisa Marie Presley, pe lista de aşteptare
     Fiica legendarului Elvis, Lisa Marie Presley, şi soţul său, Michael Lockwood, sunt pe lista de aşteptare pentru… gemeni. Conform presei americane, Lisa va aduce pe lume cei doi copii în această toamnă, sexul acestora nefiind însă precizat. Sarcina gemelară a Lisei nu a surprins pe nimeni, întrucât, aşa cum se ştie, Elvis a avut un frate geamăn, Jesse Garon, care a murit la puţin timp după naştere. Şi starul din serialul „Betty cea urâtă din New York“, ce rulează acum în România, Rebecca Romijn, a aflat la o ecografie că naşterea pe care o aştepta în iarnă îi va aduce doi copii, şi nu unul, aşa cum se aştepta vedeta.