Main menu

header

Romania frumoasa

850 2 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

Dincolo de propaganda turistică, mai mult sau mai puțin eficientă, România este o minune! O taină... Iar împreună vom descoperi bucuria de a respira aerul tare și curat al bogățiilor și frumuseților uitate ale acestui pământ magic, ţara noastră.

Read more: Romania frumoasa

Cum determinaţi nuanţa perfectă pentru stilizarea sprâncenelor

850 5 1de Călin Popa şi Adrian Pătrăuceanu

Pentru multe persoane, atunci când vine vorba despre identificarea produsului potrivit pentru stilizarea sprâncenelor, lucrurile pot deveni complicate, întrucât această zonă a feței are o mare importanță pentru ansamblul chipului, pentru simetrie, estetică și impactul privirii. În aceste condiții, specialiștii oferă câteva trucuri utile.

Read more: Cum determinaţi nuanţa perfectă pentru stilizarea sprâncenelor

Cum influenţează astrul nopţii organismul uman Astrolog Roxana Pănoiu: „Manifestările medicale care apar pe Lună Plină pornesc de la un fond emoţional“

850 15 1de Ciripoiu Carmen şi Adrian Barna

Luna Plină influențează starea de spirit, dar acest eveniment astronomic are consecințe și asupra vieții personale sau a carierei. Pe de altă parte, există o legătură puternică între Luna Plină și starea de sănătate. Tot ce trebuie să știți despre influența satelitului natural asupra organismului, aflați de la astrolog Roxana Pănoiu.

Read more: Cum influenţează astrul nopţii organismul uman Astrolog Roxana Pănoiu: „Manifestările medicale...

Se potrivesc perfect atât în locaţiile publice, cât şi în cele private Arhitect Alex Gavrilescu: „Panourile decorative se pot întrebuinţa în separarea şi divizarea spaţiilor“

850 23 1de Ștefania Băcanu şi Daniel Alexandrescu

Panourile decorative sunt o soluție excelentă atunci când vă doriți reamenajarea sau reînnoirea spațiului de locuit sau chiar al celui în care vă desfășurați activitatea profesională. Această soluție este o inovație de design interior care a devenit extrem de populară în amenajările moderne. Extrem de versatile, amenajările cu panouri decorative pot îmbrăca pereții, pot delimita anumite zone ale încăperii de altele sau pot ascunde spațiile destinate depozitării. Alex Gavrilescu (foto), arhitect în echipa „Visuri la cheie”, emisiune care se difizează la PRO TV, ne-a vorbit despre panourile decorative, importanța și utilitatea lor și ne-a oferit câteva variante, pentru momentul în care ne gândim la o schimbare majoră în anumite spații.

Read more: Se potrivesc perfect atât în locaţiile publice, cât şi în cele private Arhitect Alex Gavrilescu:...

Cele mai spectaculoase metode de pescuit din lume

850 24 1de Carmen Ciripoiu şi Adrian Barna

În orice formă s-ar face, pe timp de vară sau la copcă atunci când afară crapă pietrele de ger, pescuitul se traduce prin adrenalină. Pentru unii evadare, iar pentru alții relaxare, pescuitul rămâne o artă. Care sunt cele mai inedite metode de pescuit din lume, aflați în materialul următor.

Read more: Cele mai spectaculoase metode de pescuit din lume

Generaţia Z, tot mai predispusă să... închirieze haine decât să le deţină

850 27 4de Călin Popa şi Florica Pintea

Un studiu de dată recentă reflectă în ce măsură tinerii, așa-numita Generație Z, vor schimba din temelii abordarea față de enorma risipă și poluarea de proporții pe care le generează moda „fast”. Practic, întrebarea „Îmi va veni această piesă?” urmează să fie înlocuită cu „Câți au purtat haina înainte?”.

Read more: Generaţia Z, tot mai predispusă să... închirieze haine decât să le deţină

Ardeiul iute, sursă de energie... solară

850 27 1de Călin Popa şi Daniel Şuta

Unul dintre alimentele-minune ale planetei, ardeiul iute, cu toate cele 400 de varietăți ale sale, nu încetează să uimească specialiștii cu noi proprietăți care îi reflectă puterea natu- rală. Una dintre aceste direcții de acțiune este cel puțin surprinzătoare: energia solară.

Read more: Ardeiul iute, sursă de energie... solară

Pe termen lung, acest comportament duce la depresie şi chiar la crimă Psiholog Laura Maria Cojocaru: „Abuzul de tip gaslighting reprezintă actul de a manipula pe cineva prin eforturi psihologice“

850 25 1de Ștefania Băcanu şi Daniel Şuta

Nu puține sunt cazurile în care partenerul de viață, colegul de birou sau chiar unul dintre apropiații din familie manifestă un comportament manipulator asupra celuilalt. În preajma unor astfel de indivizi vă simțiți amenințați sau puși la colț, fără niciun motiv. Vorbim despre abuzul de tip gaslighting. Psihologul Laura Maria Cojocaru ne-a explicat ce înseamnă aceast tip de comportament, din ce se naște, care sunt victimele și cum vă puteți salva de acești abuzatori.

Read more: Pe termen lung, acest comportament duce la depresie şi chiar la crimă Psiholog Laura Maria...

Era blugilor skinny a apus Jeanşii voluminoşi, trendul major în moda 2021

850 29 1de Călin Popa şi Florica Pintea

După ani în care blugii skinny porneau de la ideea că orice femeie poate încerca s-o imite pe Kate Moss, această eră a apus, lăsând loc trendului care implică acceptarea fiecăruia așa cum este și mai ales ideea că un om care se îmbracă trebuie să se simtă confortabil și lejer în piesele pe care le poartă.

Read more: Era blugilor skinny a apus Jeanşii voluminoşi, trendul major în moda 2021

Întâlniri neaşteptate cu personaje şi istorii celebre, în noi producţii de teatru şi film

850 30 1de Irina Țolea şi Adrian Barna

Surprize pentru toate vârstele și gusturile își fac loc în agenda culturală în această toamnă. Comedii bulevardiere, montări după ecranizări premiate, spectacole biografice ori musicaluri de poveste, readuc marii artiști în fața publicului în cadrul unor proiecte artistice speciale. În continuare vă recomandăm câteva dintre evenimentele de neratat în această săptămână.

Read more: Întâlniri neaşteptate cu personaje şi istorii celebre, în noi producţii de teatru şi film

Geoagiu-Băi, odihnă, tratament, ape termale, vestigii istorice

849 2 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

La jumătatea drumului dintre Sebeș (36 km) și Deva (48 km), pe A1, la dreapta (venind de la Sebeș), pe DJ705, vă așteaptă cu oferte turistice unice orașul Geoagiu. La 6 km se află stațiunea balneoclimaterică Geoagiu-Băi, într-o zonă deluroasă, la o altitudine de 350 m, situată în depresiunea omonimă de la poalele de SE ale Munților Metaliferi, la confluența râurilor Geoagiu și Mureș.

Read more: Geoagiu-Băi, odihnă, tratament, ape termale, vestigii istorice