Main menu

header

- Tibetul ascunde tradiţii vechi de mii de ani şi vestigii necunoscute pentru mulţi dintre noi 

China este o ţară despre care se spune că ar conţine mai multe mistere decât toată lumea noastră la un loc. Acest lucru se datorează în special faptului că este încă sub stăpânire comunistă, iar tradiţiile sunt practicate şi conservate departe de ochii curioşi ai occidentalilor. 

Piramida Albă, cea mai mare din lume?
     Marea Piramidă Albă, ce face parte din acest complex imens de piramide, a fost descoperită în 1948, din întâmplare, de pilotul James Gaussman, care se întorcea la baza din India după ce transportase ajutoare către chinezi. Spre deosebire de celelalte piramide aflate pe câmpiile din Shian şi care au înălţimi de la 25 la 100 de metri, Piramida Albă are o înălţime de 300 m, cu mult peste piramida lui Keops din Egipt, ce are doar 146 de metri. Nevoit să se abată de la ruta normală din cauza unor probleme tehnice, Gaussman a observat Marea Piramidă într-o vale.
      Aceasta era de culoare albă şi părea construită din metal sau piatră, având în vârf o piatră asemănătoare cu o nestemată. El a fotografiat piramida şi a predat filmul serviciilor secrete ale armatei. Autorul Brian Crowley a reuşit mai târziu să intre în posesia acestor fotografii, publicate ulterior în cartea sa, „Faţa de pe Marte”, iar filmul a fost difuzat mai apoi şi de History Channel.


Creaţie extraterestră veche de 5.000 de ani?
    În 1994, autorul german Hartwig Hausdorf, împreună cu un grup de călători, s-a îndreptat către Shian, cu scopul de a cerceta piramidele. Ajuns în vârful uneia mai înalte, el a constatat surprins că mai sunt alte 20 în apropiere. După îndelungi cercetări, el a afirmat în lucrările sale că piramidele chinezeşti au fost construite de hominoizii de pe planeta a 12-a, care au construit toate piramidele din lume. Potrivit unei legende vechi chinezeşti, cele peste o sută de piramide din zona centrală a Chinei sunt mărturii ale vizitelor extratereştrilor pe Pământ, lucru observat parţial şi de doi comercianţi australieni care au traversat zona respectivă.

     Când ei i-au întrebat despre acestea pe călugării de la o mănăstire locală, au aflat că formaţiunile sunt foarte vechi, de peste 5.000 de ani. „Piramidele acestea sunt de pe vremea unor regi care domneau peste pământurile acestea, însă ei nu erau pământeni, ci aparţineau altor lumi, erau descendenţii fiilor Cerului, ce au venit pe această planetă cu dragonii lor de metal”, le-au spus călugării.

Indicii găsite în preajmă
     Ciudat este şi faptul că mulţi dintre localnicii din zona Câmpiei Shian susţin că sunt urmaşii unor civilizaţii extraterestre care au construit şi piramidele şi care au vizitat de mai multe ori Terra în trecut. Această ipoteză este susţinută şi de autorul vienez Peter Krassa. Acesta a scris două cărţi despre indiciile găsite în China, ce atestă ceea ce spun localnicii. Potrivit acestuia, în zonele dimprejur au fost descoperite mai multe lucruri ciudate. De exemplu, pe o stâncă de lângă Marea Piramidă s-a observat un fel de sculptură extrem de fină, ca şi cum ar fi fost realizată cu laserul, iar jos au fost găsite pietre rotunde, de dimensiunea şi forma... CD-urilor.

Similare cu cele din Egipt
     Bruce Cathie a remarcat că aşezarea în spaţiu a piramidelor de la Shensi este asemănătoare cu cea a piramidelor din Egipt. El a afirmat faptul că numărul 16.944, care apare în Marea Piramidă, se regăseşte exact în numărul fracţiunilor arcului ce face legătura între longitudinea Marii Piramide şi cea pe care este amplasată cea mai înaltă dintre piramidele din China. Concluzia: piramidele egiptene şi cele tibetane au fost construite de aceleaşi fiinţe. Din puţinele fotografii existente se poate observa şi faptul că aceste piramide din China seamănă foarte mult cu cele din Mexic, Guatemala etc., în special cu Piramida Soarelui de la Teotihuacan şi există teorii conform cărora ele ar fi fost construite în acelaşi timp.

Daniela Purgaru