Main menu

header

855 20 1de Ştefania Băcanu şi Sorin Dumitrescu

V-aţi gândit vreodată că numărul de la maşina pe care o conduceţi poate spune lucruri neştiute despre voi? Astfel că, fiecare autoturism, indiferent de marcă, în momentul înmatriculării lui, primeşte un număr, care, la prima vedere, nu simbolizează nimic. Dacă, în schimb, veţi calcula fiecare cifră şi fiecare literă de pe plăcuţă, veţi descoperi altceva. Numerologul Ionela Stanciu ne-a explicat cum se face acest lucru şi ce reprezintă fiecare cod în parte.

„Se vor calcula toate literele şi cifrele”

- Ce semnificaţie are numărul de înmatriculare al maşinii?

- Numărul de înmatriculare al maşinii reprezintă un cod numerologic, calitativ, care ascunde în spatele său o serie întreagă de lucruri interesante, atât despre automobil, cât şi despre cel în posesia căruia se află.

- Cum îl aflăm?

- Pentru a descoperi codul numerologic al automobilului, este necesar să adunăm toate cifrele şi literele din componenţa numărului, în afară de primele litere, care reprezintă judeţul. De exemplu, pentru un automobil cu numărul de înmatriculare: B 85 EVO. Se vor lua în calcul toate celelalte litere şi cifre în afară de B, care reprezintă Bucureşti.

„2 este precum o fiinţă foarte instabilă şi capricioasă”

855 20 2- Şi ce reprezintă fiecare cifră şi fiecare literă?

- Vă prezint un tabel de transformare a literelor în cifre: A, J, S = 1; B, K, T = 2; C, L, U = 3; D, M, V = 4; E, N, W = 5; F, O, X = 6; G, P, Y = 7; H, Q, Z = 8 şi I, R = 9. În exemplul nostru, litera E = 5, V = 4, iar O = 6. Prin urmare, vom aduna toate aceste cifre şi le vom reduce la un singur număr: 8+5+5+4+6 = 28 = 2+8 = 10 = 1. Ceea ce înseamnă că, autoturismele ce deţin codul numerologic 1 tind spre a-şi manifesta individualitatea şi autoîmplinirea în timpul circulaţiei. O astfel de maşină nu trebuie condusă în stil sportiv, deoarece nu suportă nervozitatea şoferilor la volan şi, ca un câine de pază, recunoaşte doar un singur proprietar. Putem spune că este o maşină, oarecum, geloasă. Un astfel de autoturism trebuie să fie bine întreţinut şi să arate cât mai bine. Este foarte bună pentru un şofer născut în zilele de 1, 10, 19 şi 28. Autoturismul cu numărul 2 este precum o fiinţă foarte instabilă şi capricioasă. Poate fi un adevărat coşmar pentru şofer, deoarece acesta nu ştie niciodată la ce să se aştepte de la prietenul său pe patru roţi. Proprietarul trebuie să fie un om foarte încrezător în sine, chiar dur. Unul neîncrezător va simţi o astfel de maşină precum un cal nărăvaş, ba nu vrea să se înscrie în curbă, ba tinde să se lovească de o alta. Este foarte bună pentru un şofer născut în zilele de 2, 11, 20 şi 29.

- Ce înseamnă cifra 3?

- Aceasta, de cele mai multe ori, te poate scoate din sărite cu defecţiunile multe şi mărunte care apar în cele mai nepotrivite momente şi în cele mai dificile locuri. Maşina care deţine codul numerologic 3 este supusă voinţei şoferului şi este tenace în atingerea scopului. Eşti acceptat ca şofer doar dacă eşti cunoscător în ale tehnicii şi mecanicii. Un astfel de autoturism iubeşte oamenii deştepţi, capabili şi cu abilităţi tehnice. Este foarte bună pentru un şofer născut în zilele de 3, 12 şi 21. La numărul 4, duhul acestei maşini este un democrat înnăscut şi un mare iubitor al societăţilor înalte. Este foarte bine dacă un astfel de cod îi aparţine unui microbuz sau unei limuzine, maşinilor de lux cu interior impresionant. Dacă, însă, un astfel de cod a nimerit unei maşini mici de tip Smart, cu două locuri, atunci acesta se va strădui să îi facă şoferului cunoştinţă cu toţi poliţiştii de la circulaţie care îi vor ieşi în cale. Este o maşină bună pentru o familie cu mulţi copii sau care îndeplineşte rolul de taxi gratuit pentru prieteni, rude şi cunoştinţe. Este foarte bună pentru un şofer născut în zilele de 4, 13 şi 22. Autoturismul al cărui cod este 5 tinde să trăiască în pas cu timpurile. Este foarte bine dacă un astfel de număr îl deţine un Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet sau Chrysler. Aceste maşini sunt contemporane şi deţin ultima tehnologie, la nivel înalt. Se potriveşte perfect profilului unui pilot de curse şi altor iubitori de viteză, distracţie, aventură, care preferă să călătorească cu maşina prin toată Europa. Este o maşină bună pentru artişti, rebeli, nonconformişti şi îi primeşte cu drag pe oamenii cu astfel de înclinaţii spre libertate. Este foarte bună pentru un şofer născut în zilele de 5, 14, 23.

„7 nu suportă şoferii nervoşi”

- Ce aduce şoferilor cifra 6?

- În cazul ăsta, ai o viaţă uşoară cu o astfel de maşină. Este un cal de tracţiune fidel stăpânului, cu care poţi să muţi munţii. Este calmă, armonioasă şi râvneşte să vadă la volanul ei un om gospodar, de treabă şi liniştit, iubitor al muncii sale şi care îşi respectă proprii bani. Este potrivită pentru cineva născut în zilele de 6, 15 şi 24. Autoturismul cu numărul 7 este serios, controlat şi adunat, concentrat şi orientat către scop. Nu suportă şoferii nervoşi, agitaţi, care bruschează volanul, pedalele şi schimbătorul de viteze. Un astfel de cod numerologic se potriveşte cel mai bine salvărilor, maşinilor de poliţie, de pompieri, protecţie şi pază, protecţia animalelor etc. E indicată celor născuţi pe 7, 16 sau 25. La 8, avem un autoturism ce necesită respect şi recunoaştere. Vibraţia numărului este sincronizată cu circulaţia banilor. Acestor maşini le place să impresioneze, să demonstreze lor şi proprietarilor, că pot face ceea ce pentru un astfel de model este considerat a fi cu neputinţă de realizat. Dacă eşti un om fricos şi nu ştii să îţi păstrezi sângele rece până în ultima secundă, mai bine nu te urca la volanul unei astfel de maşini. Îi place mult să epateze şi să arate celorlalte maşini că ea este regina drumurilor. Foarte bună pentru şoferii născuţi pe 8, 17 sau 26.

„Autoturismele ce deţin codul numerologic 1 tind spre a-şi manifesta individualitatea şi autoîmplinirea în timpul circulaţiei“

„Cifra 9 va fi fericită să transporte un stăpân bun la inimă“

- Ce aduce codul numeric 9?

- O astfel de maşină va fi fericită să transporte un stăpân bun la inimă, cu un simţ al compasiunii dezvoltat, gata oricând să ia un autostopist pe timp de ploaie, frig sau caniculă, în mod gratuit. Îl va ajuta foarte bine şi pe un proprietar care face taxi, dar care nu suprataxează. Într-un astfel de autoturism, un proprietar cuminte, liniştit, potolit, molcom, sensibil, darnic, cu un caracter liniştit şi greu de enervat se va simţi foarte bine şi va trage foloase de pe urma acestui cod. Dacă eşti egoist, răutăcios, nerăbdător şi agitat, fii atent de 10 ori mai mult la volanul unei astfel de maşini. Este foarte bună pentru un şofer născut în zilele de 9, 18 şi 27.

„Numărul 6 nu te va face de râs, nu te va lăsa chiar şi atunci când logica nestrămutată îţi spune că maşina trebuia să cedeze“