Main menu

header

896 28 1de Sorin Dumitrescu şi Silviu Ghering

Trăim, indiscutabil, momente istorice la un punct negativ extrem de ridicat odată cu izbucnirea acestei pandemii de corona- virus în care s-au țesut numeroase scenarii pro și contra și care alimentează tot mai intens teoria unei apropiate schimbări majore a vieții oamenilor și de instituire a unei noi ordini mondiale, la cheremul unui nucleu de personalități politice și economice, în mâinile cărora se spune că ar fi concentrată cea mai mare parte a forței economice mondiale.

„COVID-19, marea resetare a lumii”

896 28 2Este clar că această pandemie nu a apărut din senin și faptul că este poarta prin care se încearcă schimbarea sistemului economic actual este demonstrat și de faptul că deja a apărut o carte scrisă de Klaus Schwabb, unul dintre promotorii globalismului cu un titlu care nu mai necesită nici un fel de comentariu: „COVID-19, marea resetare a lumii”. Însă cei care caută să descifreze mai adânc sensul pandemiei și interacțiunea ei cu mai marii planetei din umbră sunt din ce în ce mai siguri că se pregătește o mișcare de proporții la nivel mondial, având acest scop de a folosi uriașa oportunitate pentru a putea trece la punerea în aplicare a planurilor lor. Și vin ca argument cu un element care în condițiile actuale într-adevăr nu are cum să nu stârnească multe întrebări și celor sceptici, pentru că pare a fi un mesaj de avertizare a omenirii asupra a ceea ce va urma. Ne referim aici la ciudatul și misteriosul monument din regiunea Elberton a statului american Georgia, cunoscut sub numele de „Pietrele îndrumătoare din Georgia”. Misterul este cuvântul de ordine care planează din toate punctele de vedere asupra acestei construcții. Nu se știe cine a fost promotorul ei, dar cele zece inscripții aflate pe monument, un fel de copie sinistră a celor zece porunci din Biblie, doar că acum parcă desprinse dintr-un îndreptar al Întunericului, luate la analiză nu au cum să nu provoace îngrijorare și panică, pentru că anunță lucruri foarte dure pentru oameni.

Sunt numite „Stonehenge-ul american” și sunt alcătuite din patru blocuri înalte de granit

Pietrele călăuzitoare din Georgia sunt numite și „Stonehenge-ul american” datorită formei și dimensiunii lor, dar mai ales pentru misterul din jurul monumentului și al creatorilor săi. Sunt alcătuite din patru blocuri înalte de granit, o coloană centrală de aceeași înălțime și o piatră care stă deasupra celorlalte cinci elemente. Cele patru blocuri de granit verticale identice au 4,97 de metri înălțime. Au lățimea de 1,97 de metri și grosimea de 48 de centimetri. Fiecare cântărește peste 20 de tone. Piatra de sus este ceva mai ușoară, cântărește circa 11.340 de kilograme. Pietrele călăuzitoare din Georgia au fost comandate de un bărbat care s-a prezentat drept Richard C. Christian. Acesta s-a adresat Elberton Granite Finishing Company în 1979, spunând că voia să construiască un monument prin care „să transmită un mesaj omenirii”. Când cei de la companie au primit proiectul lucrării, i-au spus lui Richard că aveau nevoie de o dovadă că bărbatul putea plăti pentru monument. Firma nu putea să înceapă un astfel de proiect (cel mai mare realizat până atunci) fără să fie sigură că-și va primi banii. Așa că Richard C. Christian s-a dus la o bancă, unde a vorbit cu bancherul Wyatt Martin. I-a spus acestuia că „Richard C. Christian” era un pseudonim și că el și un grup privat plănuiau construirea monumentului de 20 de ani. Doreau ca întregul proiect să rămână strict anonim.

Aveau crestături și găuri care permiteau ca structura să fie folosită ca busolă și calendar

Mai târziu, Wyatt a declarat că Richard C. Christian era bine îmbrăcat și părea că știe despre ce vorbește. Nu avea niciun motiv să creadă că bărbatul era nebun. Totuși, trebuia să afle numele adevărat al lui Christian înainte de orice tranzacție. Christian a fost de acord să îl dezvăluie, însă cu câteva condiții. După ce înțelegerea avea să fie făcută, documentele care conțineau numele său trebuiau distruse. De asemenea, Wyatt trebuia să semneze un document prin care se angaja să nu dezvăluie niciodată identitatea lui Christian. Condițiile au fost acceptate, așa că Christian s-a apucat să caute un loc pentru monument și să stabilească toate detaliile. Numele grupului din partea căruia acționa Christian nu a fost dezvăluit niciodată și nici identitatea altor părți implicate. Construirea Pietrelor călăuzitoare din Georgia a început în 1980. Richard C. Christian - oricine a fost acest om - a prezentat constructorilor o listă de cerințe. Pietrele aveau crestături și găuri care permiteau ca structura să fie folosită ca busolă și calendar.

Sunt scrise în mai multe limbi

896 28 3Soarele strălucește printr-o gaură din piatra de deasupra celorlalte și arată ce zi este în fiecare zi la prânz, printr-o proiecție pe piesa centrală. Steaua Nordului poate fi văzută mereu printr-o tăietură din piesa centrală. Există și alte modalități prin care Pietrele călăuzitoare din Georgia urmăresc mișcarea Soarelui și a stelelor. Funcțiile de mai sus îi conferă monumentului o aură de monument păgân. Totuși, altul este motivul pentru care mulți creștini contestă monumentul. Problema pare să fie cauzată de „poruncile” care au fost scrise pe fiecare latură a celor patru blocuri și propoziția ca un fel de titlu care a fost ștanțată pe piatra de sus. Pe piatra de deasupra, cuvintele „Fie ca acestea să fie pietre călăuzitoare spre o epocă a rațiunii” au fost scrise în greaca veche, sanscrită, hieroglife egiptene și cuneiforme babiloniene. Pe pietre se află zece „reguli”, „sfaturi” sau „porunci”, în funcție de cum le înțelege fiecare. Au fost scrise în engleză, swahili, ebraică, spaniolă, rusă, arabă, chineză și hindi. Iată ce spun aceste „porunci”: Menține populația planetei sub 500.000.000 de oameni, în echilibru cu natura; Ghidează cu înțelepciune reproducerea - îmbunătățind starea de sănătate și diversitatea; Unește omenirea printr-o limbă vie; Condu pasiunea-credința-tradiția și toate lucrurile cu o rațiune echilibrată; Protejează oamenii și națiunile cu legi și tribunale drepte; Lasă toate națiunile să se conducă intern, rezolvând disputele externe într-un tribunal mondial; Evită legile meschine și oficialii inutili; Prețuiește adevărul-frumusețea-dragostea căutând armonia cu infinitul; Nu fi un cancer pe Pământ - Lasă loc pentru natură.

Se află în regiunea Elberton a statului american Georgia și cuprinde cele zece porunci pentru construirea unei noi ordini mondiale pe planeta noastră

Populaţia planetei ar trebui redusă cu... 93,72%!

896 28 4Prima „poruncă” este de-a dreptul șocantă, pentru că în esență stipulează că 14 din 15 persoane de pe Pământ nu ar trebui să existe. Dacă populația lumii de astăzi este de 7,96 miliarde, înseamnă că este un surplus de 93,72%. Să iei astfel de cifre în considerare este de-a dreptul înspăimântător, pentru că practic vorbim despre o exterminare în masă a omenirii, cei rămași putându-se numi cu adevărat norocoși într-un astfel de plan diabolic, de genocid la proporții nemaiîntâlnite. Ultima regulă din Ghidul de piatră - „Nu fi un cancer pe Pământ - lasă loc pentru natură” - este deosebit de îngrijorător, deoarece compară viața umană cu un cancer pe Pământ. În această condiție a unor minți bolnave este ușor a programa dispariția a aproape întregii populații a lumii. A doua regulă - „Ghidați reproducerea cu înțelepciune - îmbunătățind diversitatea și con- formitatea” - practic solicită intervenția celor ce fac legea în gestionarea unității familiale după noi reguli, de-a dreptul criminale. Dacă citim printre rânduri, se solicită crearea de legi care să structureze numărul de copii pe familie. Mai mult, „îmbunătățirea diversității și conformității” pot fi obținute cu „reproducerea selectivă” sau sterilizarea membrilor nedoriți ai societății.