Main menu

header

918 20 1de Simona Soare şi Sorin Dumitrescu

Specialistul în Astrologie Chineză și Feng Shui, Nicoleta Ghiriș (medalion), consideră că Anul Iepurelui de Apă, care a început la 22 ianuarie 2023, vine cu griji excesive pentru toate zodiile. Iepurele este fricosul zodiacului, iar el ne poate transmite temeri. La nivel mondial, este un an care aduce avertizări cu privire la îmbolnăviri în estul lumii (China, Taiwan), dispute și conflicte în sud-est (țările arabe, Turcia), energie de dezastru în nord-vest (Alaska, Canada), pierderi și deposedări în nord-est (Rusia, Ucraina). Vestul (America, vestul Europei) este traversat de o energie ce poate oferi ajutor aparent, însă aduce instabilitate și accidente multiple. Țările nordice au perioade de suișuri și coborâșuri, iar sudul (Italia, Grecia, Africa de Sud) atrage energia câștigurilor. Analizând harta astrologică a României, ne vom adresa unui an de Iepure cu ascendent în Tigru. Energia blocantă ne poate face să avem în continuare amânări la nivelul relațiilor de cuplu, afacerilor, sănătății. România se va confrunta și cu un regres din perspectiva imaginii. În estul țării, se pot înregistra îmbolnăviri dese. Cei care călătoresc des către vest și nord-vest trebuie să fie atenți la accidente. Zona de sud-est a României poate traversa dispute multiple. Atenție la cheltuieli nefondate și inutile! Este important să gândim pragmatic înainte de a cumpăra un lucru. Din punctul de vedere al sănătății, este indicat să avem grijă la problemele cu pielea, oasele, la afecțiunile digestive, dar și la cele ginecologice, mai ales la vârstnici. Excesul de lemn poate aduce și probleme cu vezica biliară, ficatul și coloana vertebrală. Nu vor lipsi nici problemele musculare. În sporturile de performanță, atenție sporită la accidentări! Potrivit Nicoletei Ghiriș, în metafizica chineză, Iepurele este cel care aduce iubirea. Indiferent de zodie, trebuie să avem mare grijă la relațiile pasagere! Vor exista multe tentații, anul acesta, din acest punct de vedere, așa că este indicat să refuzăm orice avans care vine către noi, ce ne-ar putea distruge ireversibil relația cu partenerul de viață.

ȘOBOLAN l 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Anul Iepurelui de Apă aduce o energie ce anunță schimbări. Stelele secundare pozitive, ce vă guvernează în această perioadă, sunt legate de prosperitate și longevitate. Puteți atrage oameni puternici, care vă vin în ajutor. Beneficiați de sprijinul unei stele ce transformă energia negativă în una pozitivă, de-a lungul anului, contribuind la o reducere semnificativă a obstacolelor întâlnite. O stea de relaționare ajută inclusiv la consolidarea carierei. Deși zona dezvoltării relațiilor profesionale este foarte bine aspectată, stelele negative avertizează asupra implicării în anumite conflicte. Evitați să fiți în centrul disensiunilor și bârfelor, pentru că acestea vor aduce stres și neliniște, care vă afectează starea de sănătate. Vă puteți confrunta și cu unele probleme legale. Cei care doresc să-și oficializeze relațiile primesc ajutor. Șobolanul degajă mult magnetism erotic, dar relațiile sentimentale sunt instabile în acest an. Mai exact, unii nativi care sunt în căutarea dragostei pot experimenta relații de scurtă durată. În familie, se prefigurează certuri mărunte. Pentru a beneficia de protecție, fiți aproape de nativul Maimuță. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta sunt: verde, olive, kaki, roșu, roz și portocaliu.

BIVOL l 1961, 1973,1985, 1997, 2009, 2021

Energia pierderilor este prezentă, în acest an, în semnul dumneavoastră zodiacal. Aceasta vă poate aduce demisii cu impact financiar, dar și o lipsă de susținere a unor parteneri de afaceri. Nu vor lipsi nici discuțiile pe plan financiar. O pierdere posibilă se referă la suportul profesorilor sau mentorilor. Stelele minore transmit celor care susțin examene un succes, o creștere a autorității, popularitate. Atenție mărită la cicatrici, tăieturi și accidentări! Un membru al familiei se poate îmbolnăvi și este indicat să-i fiți alături. Aveți grijă și la pierderile pe fondul neglijenței și neatenției! Anul acesta, este indicat să stați departe de spitale și înmormântări. Totuși, există posibilitatea producerii unor evenimente mai puțin fericite, la care veți lua parte. În această perioadă, puteți manifesta mai multă încăpățânare și neliniște. O stea afectează pacea și stabilitatea familiei. Planul relațional poate fi presărat cu despărțiri dese. În acest an, putem spune că tonul face muzica în relații. Este bine să vă înconjurați de nativi Bivol și Șarpe. Culorile pe care ar trebui să le adoptați sunt: roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.

TIGRU l 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

918 20 2Ca și cei din zodia Bivol, nativii Tigru se confruntă, în acest an, cu energia pierderilor. Această energie vă poate aduce demisii, dar și o lipsă de susținere a unor colaboratori sau parteneri de afaceri. Nu lipsesc nici discuțiile pe plan financiar, existând predispoziția să aveți de suferit la acest capitol. Câștigați, însă, la capitolul statut social, deoarece vă va crește popularitatea. Este important să acordați o atenție deosebită semnării contractelor, evitând orice relație de business dezavantajoasă. Atenție la modul cum manevrați metalele și la condus! Este posibil să suferiți o intervenție chirurgicală minoră. O bună parte a anului, vă puteți confrunta cu anxietate, neliniște și griji. Fiți atenți să nu vă pierdeți portofelul, pașaportul, cheile, telefonul sau alte articole personale! Planul relațional poate fi presărat cu neînțelegeri și supărări. Pentru a le evita, nu uitați să mențineți un echilibru între viața profesională și cea personală. Cei singuri pot găsi partenerul potrivit, în acest an. Este bine să vă înconjurați de nativii Cal, care vă vor ajuta. Culorile pe care ar trebui să le adoptați, anul acesta, sunt: roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.

IEPURE l 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

918 20 3În acest an, nu uitați că orice problemă de sănătate trebuie investigată. De asemenea, mențineți legătura cu zona medicală pentru consultații de rutină, pentru a detensiona această energie a îmbolnăvirilor. Femeile, în mod special, trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății. Anul acesta, puteți fi afectați de instabilitate emoțională, anxietate, atacuri și neliniște. Este important să dați dovadă de curaj și îndrăzneală. Există o stea care vă va ajuta în business și în carieră, deci veți acumula bani. De asemenea, puteți primi sporurile și împrumuturile mult așteptate. Dacă lucrați în slujba statului, anul vă va aduce autoritate. Veți simți o îmbunătățire a statutului social. Sunteți, însă, avertizați să nu călătoriți pe distanțe mari, pentru că puteți experimenta îmbolnăviri ori accidentări. Evitați pe cât posibil cheltuielile excesive, jocurile de noroc și speculațiile financiare. În Anul Iepurelui de Apă, sunteți predispuși la o dragoste fulgerătoare. Atenție, însă, la faptul că dragostea poate veni repede și la fel de repede poate trece. Ispitele sunt mari, dar trebuie să fiți mai fermi în alegeri. Este bine să aveți lângă voi un nativ Oaie. Culorile pe care ar trebui să le adoptați, anul acesta, pentru a fi protejați sunt: verde, olive, kaki.

DRAGON l 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Energia de ceartă și posibile procese planează, în acest an, asupra dumneavoastră. Păstrați-vă calmul și tonul cât mai scăzut. Este posibil ca stelele adiacente, ce vă guvernează, să vă ajute în realizarea anumitor obiective. Aveți parte și de susținere, promovare, sponsorizare, beneficiind de puterea unei stele ce se luptă cu energiile negative. Veți avea parte de călătorii, în acest an, și chiar este posibil să vă construiți o nouă viață în altă țară. Trebuie să ieșiți din zona de confort, pentru a vă axa pe oportunități. O stea vă poate predispune, uneori, la o schimbare de atitudine bruscă, pe fondul anxietății și depresiei. Există posibilitatea de a întâmpina neplăceri în afaceri, cum ar fi să vi se fure în ultimul moment un proiect, o idee. Momentele de izolare, ce pot cauza turbulențe emoționale, duc, de obicei, la pierderi financiare. De asemenea, pot exista atacuri din partea femeilor. Apropiați-vă de bărbați, fie prieteni, fie colegi! În cazul celor care sunt într-o relație, calmitatea este o trăsătură binevenită. Nativii Maimuță vă protejează energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați, anul acesta, pentru a diminua energia de ceartă, sunt: roșu, roz, portocaliu.

ȘARPE l 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Energia de conflict sau de procese vă influențează, anul acesta, și pe dumneavoastră. Este indicat să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut. Se întrevăd oportunități de călătorie pentru nativii Șarpe, colaborări cu străinii, departe de casă. Există posibilitatea să călătoriți în scop profesional, aceasta fiind o experiență utilă și o oportunitate pentru cariera viitoare. Nu sunt excluse problemele de comunicare, cu impact negativ asupra reputației și imaginii. Lucrurile false, spuse de alții, vă pot afecta social. Stelele adiacente negative pot aduce accidente și neplăceri. Atenție la obiectele ce produc lovituri prin cădere, dar și la sănătatea celor apropiați! Este posibil să pierdeți pe cineva drag din familie sau o cunoștință. Durerile musculare vă pot da bătăi de cap. În sfera relațională, pot exista discuții nu tocmai pașnice cu soțul sau cu iubitul. Încercați să faceți plimbări dese în natură, ca să nu suferiți de depresie. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la ispite, pentru a nu distruge energia relației pe care o au. Rămâneți în defensivă și asociați-vă cu cei din zodia Maimuță! Pentru a diminua energia de ceartă, culorile pe care ar trebui să le adoptați sunt: roșu, roz, portocaliu.

CAL l 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri financiare. Totodată, puteți urma un alt parcurs profesional, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații. Există mari șanse să fiți promovați și chiar să beneficiați de măriri substanțiale de salariu. Veți fi ajutați de femei puternice, ideile și oportunitățile antreprenoriale venind, cu ușurință, către voi. Stelele negative aduc supărări la locul de muncă și în relații. Evitați să folosiți cuvinte dure. Pentru a depăși dificultățile în comunicare, adoptați tactul. Agresivitatea declanșează bârfele celor din jur. Nu stați în apropierea zonelor ce pot atrage evenimente nefericite. Puteți să vă regăsiți la locul și momentul nepotrivit. Stelele adiacente pozitive vă aduc întâlniri ce se pot finaliza cu o căsătorie. Vor exista oficializări de relație, în rândul acestor nativi. Încercați să petreceți timp cu nativii Oaie, pentru a maximiza reușitele dumneavoastră. Culorile pe care ar trebui să le adoptați, anul acesta, sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Oaie l 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Anul aceasta, succesul vă surâde în aproape tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera jobului sau a antreprenoriatului. Să nu uităm că zona sănătății a fost greu încercată anul trecut, iar acum poate veni cu vindecare și găsire de remedii pentru afecțiunile ce v-au creat probleme. Totuși, există un risc de tăieturi, accidente, operații sau vizite frecvente la spital. Totodată, atenție mare în trafic, deoarece nu sunt excluse accidentele! Se pot deschide noi uși în zona de carieră și bani. Stelele adiacente pozitive vă aduc faimă și creșterea autorității. Evitați să intrați în afaceri pe care nu le analizați cu atenție în prealabil. Puteți atrage instabilitatea, insecuritatea și incertitudinea. Nu sunt excluse, în acest an, unele probleme legate de documentele și lucrurile personale. Mare atenție la semnat acte legale și contracte! Dacă nu plătiți datoriile la timp, vă puteți aștepta la procese, certuri sau bârfe. Încercați să stați departe de oamenii bârfitori, deoarece puteți suferi pierderi financiare din cauza lor. În plan relațional, sunteți norocoși, pentru că atrageți persoanele potrivite. Totuși, este bine să aveți lângă voi un nativ Cal. Culorile ce vor amplifica energia de succes sunt: albastru, negru, violet-albăstrui.

MAIMUȚĂ l 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

918 20 4În Anul Iepurelui de Apă, veți atrage succesul în mai multe zone, dar mai ales în sfera relaționării. Zona sănătății a fost greu încercată anul trecut și acum veți avea parte de vindecare și armonie. Veți beneficia de susținerea oamenilor care vă vin în ajutor și veți reuși să încheiați noi parteneriate fructuoase. Aveți stele adiacente bune, care disipă energiile negative și le transformă în unele benefice. Astfel, veți găsi forța de a trece peste evenimente dificile și conflicte. Stelele adiacente mai puțin favorabile vă pot aduce lipsuri în zona financiară, cauzate de prieteni. De aceea, este bine să nu împrumutați bani nimănui, pentru că aceștia nu se vor mai întoarce. Încercați să fiți mai chibzuiți cu cheltuielile. În acest mod, veți fi greu de păcălit. Nu neglijați persoanele dragi de lângă voi, mai ales bărbații mai tineri din familie. În plan relațional, se întrevăd șanse de împăcare și de reconciliere. Veți cunoaște oameni noi și, de ce nu, puteți începe o nouă idilă. Nativii Șobolan vă susțin în tot ce întreprindeți. Pentru o mai mare protecție energetică, este bine să adoptați culorile ce vor amplifica energia de succes: albastru, negru, violet-albăstrui.

COCOȘ l 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

918 20 5Anul acesta, vă aflați energetic sub umbrela ajutorului divin. Veți întâlni oameni care vă susțin sau, de ce nu, veți simți acel ajutor divin. Beneficiați de o energie puternică în semnul vostru. În Anul Iepurelui de Apă, este posibil să ieșiți din zona de confort. Stelele minore negative pot aduce renunțare, precum și alte obstacole. Fără un motiv anume, apar dificultăți în viața dumneavoastră. De asemenea, pot exista probleme cu legea, dintre cele mai diverse, dar și blocaje emoționale, ce vă afectează sănătatea. Mai grav, în acest an, unii dintre nativi riscă să intre la închisoare. Nu este exclusă renunțarea la anumite planuri ce păreau avantajoase. La capitolul comunicare, nativii din această zodie vor întâmpina dificultăți. Totodată, vor cheltui excesiv, fiind predispuși către pierderi majore financiare, pe tot parcursul acestui an. Pentru a depăși orice obstacol, este recomandat să rămâneți pozitivi, optimiști și să acționați cu pragmatism. În privința relațiilor începute anul trecut, unii nativi vor întâmpina despărțiri definitive. Culorile pe care ar trebui să le adoptați sunt: crem, bej, maro, galben.

CÂINE l 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

918 20 6În Anul Iepurelui de Apă, vă puteți confrunta cu probleme financiare. Energia accidentelor și a dezastrelor planează asupra dumneavoastră. Atenție la problemele de natură materială, unde pot apărea dispute cu partenerii. Stelele pozitive aduc autoritate, statut social, rezolvarea situațiilor periculoase. Lucrurile se vor întoarce în favoarea dumneavoastră, iar perioadele negative vor fi puse în umbră. În Anul Iepurelui de Apă, veți atrage abundență, contracte, asocieri și parteneriate profitabile. Pe de altă parte, atenție la aspectele negative care aduc asocieri cu oameni rău intenționați. Este important să aveți grijă ce parteneri vă alegeți. Totuși, nativii din această zodie vor primi ajutorul oamenilor influenți. Din păcate, în acest an, sunteți un magnet pentru căzături și răniri. Și căderile psihice pot produce suferință. Copiii din această zodie, care practică un sport, trebuie să nu se aventureze în situații riscante. Zona de iubire este activată, așa că puteți întâlni persoana mult visată. Este indicat să-l aveți aproape pe nativul Cal. Pentru protecție, culorile pe care ar trebui să le adoptați, anul acesta, sunt: alb, gri și cele metalice.

MISTREȚ l 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

În Anul Iepurelui de Apă, vă puteți confrunta cu un deficit energetic. Astfel, energia accidentelor și a dezastrelor, ce planează asupra dumneavoastră, anunță neplăceri în special în sfera prosperității. Acordați o atenție sporită dificultăților materiale. Stelele adiacente negative vă pot aduce probleme, întârzieri și obstacole în ceea ce întreprindeți. În trafic, se pot crea dispute. Este bine să fiți precauți și atenți la accidentări. Evitați călătoriile în acest an, fiindcă puteți atrage accidente. Încercați să adoptați o alimentație cât mai sănătoasă, bogată în fructe și legume procurate din surse sigure. În Anul Iepurelui de Apă, pot exista neplăceri și în sfera comunicării. Practic, riscați să fiți înțeleși în mod eronat de către cei din jur, tocmai din cauza comunicării defectuoase. Din fericire, dragostea este la cote maxime și veți împărtăși multe momente plăcute cu persoana iubită. Stați aproape de nativii Oaie, pentru că aceștia vă vor proteja. Culorile pe care este indicat să le adoptați, în acest an, sunt: alb, gri și cele metalice.

„Lipsa metalului și a pământului din harta anului îi poate face pe români să tânjească după recunoaștere și putere, acestea putând să-și facă apariția mult așteptată abia către mijlocul anului“