Main menu

header

955 25 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Vedetele mondiale care susțin concerte în toată lumea au în unele cazuri pretenții dintre cele mai surprinzătoare pentru timpul pe care îl petrec în culise sau în apartamentele hotelurilor. Cum faima lor este colosală, organizatorii spectacolelor le fac pe plac până la ultimul detaliu.

Beyoncé

Fix 25 de grade Celsius pentru… dressing!

Una dintre cele mai emblematice artiste ale momentului, Beyoncé nu este ușor de mulțumit atunci când susține un concert. Cerințele sale foarte stricte includ o temperatură de fix 25 de grade Celsius pentru… hainele din dressing, o masă mare pentru catering acoperită cu față de masă albă, patru prosoape albe nou-nouțe în baie, lumânări cu parfum de trandafiri, iar ca meniu pulpe, aripioare și piept de pui cu foarte mult piper roșu, plus usturoi proaspăt și piper negru, broccoli cu usturoi la aburi, spanac aburit condimentat. Din cauza unor prevederi contractuale, artista interzice total Coca Cola, la capitolul băuturi fiind văzută doar cu Pepsi, în timnp ce în cameră cere apă minerală plată… jumătate rece, jumătate la temperatura camerei.

Adele

Ţigări și bere

955 25 2Faimoasa interpretă a piesei „Someone Like You” are solicitări cel puțin ciudate atunci când concertează. Puțini se așteaptă ca vedeta să aibă în preajmă, pentru timpul de odihnă, țigări, vin roșu, bere, alături de apă plată și, desigur, ceai. Dar nici acesta aşa, oricum - artista cere șase căni pentru a bea „tradiţia” englezească, șase lingurițe din metal și 12 sticle mici cu apă plată de izvor, la temperatura camerei. Pe de altă parte, Adele cere miere, dar să fie neapărat transparentă și niciodată organică. Artista mănâncă sendvișuri cu carne de pui, ambalate individual, în care nu sunt permise roșiile, oțetul sau chili.

Kanye West

Scaun de frizerie și un pachet de... scobitori!

Foarte pretențios la capitolul necesități personale, Kanye West cere în cameră înainte de concert un scaun de frizerie, balsam de buze, papuci de duș și… alcool - lichior, vodcă, tequila, bere. La acestea se adaugă iaurt, nuci asortate, două pachete de gumă de mestecat, o sticlă cu sos iute Tabasco și un pachet de... scobitori!

Rihanna

Draperii negre și cinci prize

955 25 3Una dintre vedetele cele mai pretențioase atunci când vine să concerteze într-un loc este Rihanna. Organizatorii trebuie să se asigure că în camera vedetei există neapărat cinci prize de curent alternativ și draperii negre din șifon, drapate, la ferestre. De asemenea, cântăreața cere și un anume tip de lumânare de interior - Arhipelagul Pădurea Neagră (șase bucăți), plus un covor mare de pluș cu imprimeu animal. În același timp, în încăperea vedetei trebuie neapărat să fie patru vaze mici, transparente, pătrate, cu lalele albe fără frunziș sau Crini Casa Blanca, tot albi și tot fără frunze, plus un umidificator.

Justin Bieber

Totul la rece, învelit în plastic

955 25 4Chiar dacă în prezent, din cauza anumitor probleme de sănătate, Justin Bieber nu mai concertează, acele timpuri cu siguranță se vor întoarce și atunci, organizatorii vor avea din nou de alergat pentru a îndeplini cerințele starului: toate camerele trebuie să mențină o temperatură constantă de 25 de grade Celsius și tot ce consumă artistul trebuie neapărat ținut pe gheață: cutii cu apă plată, doze de Coca Cola, bere. Și mâncarea trebuie să fie acoperită cu folie de plastic, transparentă, și păstrată la temperatură foarte scăzută. Acestora li se adaugă masă şi fier de călcat de calitate profesională și un inhalator de aburi.

Katy Perry

Tortilla din porumb albastru, blăniță pentru gât

Cei care se ocupă de listele de cumpărături pentru pretențiile pe care le are Katy Perry au viață grea. Artista cere aranjament de flori roz proaspăt tăiate (hortensii, trandafiri și bujori), iar dacă acestea nu sunt disponibile, flori albe de sezon plus obligatoriu orhidee albe și în niciun caz garoafe, pe care se pare că artista nu le agreează deloc. De asemenea, în camera în care stă Katy trebuie să existe șervețele pentru bebeluși, șase sticle cu apă vitaminizată cu arome asortate, un bol cu fructe întregi, proaspete, cultivate organic (mere, banane, portocale și struguri), o farfurie cu crudități proaspăt recoltate (castraveți, broccoli, conopidă, morcovi, mazăre, țelină), muștar cu miere și covrigi cu ceapă, un borcan cu sos salsa și tortilla din porumb albastru. Artista mai are neapărat nevoie și de o blăniță pentru gât, muguri de mușețel și paie de băut. Din plastic!

Taylor Swift

Ronțăie lemn-dulce roșu

Autobuzele în care călătorește spre concerte Taylor Swift sunt deja faimoase și, firește, includ tot confortul și o mulțime de facilități, demne de cea mai în vogă artistă a momentului. Astfel, în aceste adevărate hoteluri mobile sunt de găsit, la dorința vedetei, înainte de ora 11:00, un Grande ICED Caramel Latte cu doi îndulcitori, un Grande ICED Americano cu lapte de soia și doi îndulcitori, iar pentru restul zilei o felie de pâine de dovleac, un baton de unt, trei cutii cu macaroane cu brânză, patru cutii cu băutură energizantă, 24 de sticle de bere, o sticlă cu suc de struguri, un avocado, o pungă cu lemn-dulce roșu, înghețată cu ciocolată și iaurt înghețat.

Sir Paul McCartney

Trei aranjamente florale, șase plante de podea

955 25 5Faimos susținător al drepturilor animalelor, Sir Paul McCartney interzice în camerele în care este cazat pentru concerte blana, pielea și carnea. Fostul Beatles este, de asemenea, un mare fan al plantelor de interior, care trebuie să fie din belșug - cel puțin șase, cu frunze, fără trunchi tare, de aceeași grosime pe toată înălțimea (crinul păcii, bambus, palmier). De asemenea, trebuie să existe aranjamente de crini Casa Blanca cu multe frunze, un altul cu trandafiri cu tijă lungă, precum și unul care să conțină frezii divers colorate, florile preferate ale artistului. În același timp, o altă cerință imperativă este ca toate lămpile să fie de podea, cu halogen și întrerupător și, totodată, să existe cât mai multe duzini de prosoape noi.

Rapperul Eminem este mai „modest“ la capitolul pretenții - trebuie să aibă în cameră gantere, sifon, pâine albă, șase sendvișuri, 24 de cutii cu băutură energizantă, creveți mari cu sos cocktail și multe lămâi

Mariah Carey

Ușa să nu se deschidă spre dressing

955 25 6Lista de cerințe a lui Mariah Carey este de-a dreptul impresionantă: opt plante înalte, cu frunze, patru lumânări cu miros de vanilie, două vaze cu trandafiri albi, draperii negre la toate ferestrele, ușa de la intrare să se deschidă în spațiul încăperii, nu spre dressing, temperatură constantă de 25 de grade, o canapea cu trei locuri de culoare simplă, fără modele, 12 litri de apă din Fiji, trei sticle cu vin refrigerat, 24 de cutii de Coca Cola (jumătate diet), 12 băuturi cu proteine de vanilie, șase sticle cu apă spumantă, 12 sticle cu apă cu aromă de pepene galben, șase pahare de vin roșu și tot atâtea de vin alb, trei lămâi întregi, miere, gumă de mestecat fără zahăr.