Main menu

header

965 32 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Unii dintre cei mai faimoși clarvăzători ai lumii au lansat previziuni pentru anul 2024, iar acestea sunt uimitoare, un amestec de catastrofe climatice, mișcări politice fără precedent, confruntări armate majore și descoperiri epocale.

„Explozie” a utilizării inteligenței artificiale de forțele de ordine

965 32 2Celebrul prezicător britanic Craig Hamilton-Parker, care a anunțat, printre altele, decesul Reginei Elisabeta a II-a, prezice că în 2024 Iranul, China și Rusia vor lucra împreună pentru a destabiliza Occidentul. Mai departe, va exista o reacție globală împotriva corectitudinii politice, cu o îndepărtare de ideologiile extreme. Previziunile politice continuă cu episodul unei tulburări politice majore în Marea Britanie, cu intrarea în scenă a unui nou prim-ministru, în locul lui Rishi Sunak. De asemenea, clarvăzătorul anunță o „explozie” a utilizării inteligenței artificiale de forțele de ordine din toată lumea, cu accent deosebit pe tehnologiile de urmărire facială și cu mai multe puteri acordate poliției, în paralel cu mișcări de protest legate de confidențialitatea datelor și dreptul la intimitate.

Migrația și separatismul vor „cutremura” Europa

965 32 3Potrivit lui Craig Hamilton-Parker, Europa va experimenta tulburări sociale din cauza migrației în masă, iar acest „cutremur” va genera o creștere semnificativă a politicilor de dreapta și a partidelor cu această ideologie, care vor câștiga mai multă putere în 2024, accentuând diviziunea socială și favorizând o schimbare către politici antiimigrație. Mai mult, la acest tablou se vor adăuga și tendințele separatiste, cu tulburări ale legii și ordinii. Pe de altă parte, anul 2024 va fi unul dintre cele mai slabe pentru economia Europei și a lumii, cu o piață de valori foarte volatilă și o penurie semnificativă de petrol.

Dispariția președintelui Vladimir Putin, unirea Indiei cu Pakistanul

965 32 4După ce a anunțat lumii întregi că președintele Vladimir Putin este foarte bolnav, Craig Hamilton-Parker prezice pentru 2024 decesul liderului de la Kremlin, și nu doar atât: o lovitură de stat și o eventuală ascensiune a unei femei în funcția de președinte al Federației Ruse. De altfel, și celebra Baba Vanga, prezicătoarea oarbă din Balcani, care a anunțat, printre altele, atacurile din 11 septembrie 2001 și pandemia de COVID-19, a „văzut” pentru 2024 o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin. Din același tablou al unor mișcări politice cu impact asupra întregii omeniri face parte și previziunea că în 2024 granițele Indiei se vor extinde, și nu oricum, ci printr-o mișcare care acum pare imposibilă: unirea cu Pakistanul, stat rival de decenii. Demn de menționat este faptul că acest proces va debuta cu tensiuni majore între cele două țări. Mai mult, India se va distanța de tradiționala sa prietenie cu Rusia și se va orienta către consolidarea legăturilor cu SUA și Marea Britanie. „India își va extinde granițele și va fi una dintre țările dominante din lume, cu un efect pozitiv asupra viitorului planetei”, anunță Hamilton-Parker, supranumit „noul Nostradamus”. De asemenea, în același areal geographic se va petrece o confruntare navală de proporții, pornită de China, dar statul asiatic va pierde această luptă, scrie Nostradamus în unul din faimoasele sale catrene.

Un adevărat „haos climatic”

965 32 5Anul 2024 va veni, în opinia mai multor clarvăzători celebri, cu o serie de catastrofe climatice de proporții. Astfel, Europa și Orientul Mijlociu se vor confrunta cu inundații de proporții. Celebrul astrolog francez Michel de Nostradame, cunoscut în toată lumea ca Nostradamus, și-a publicat cartea „Les Propheties” acum aproximativ 500 de ani, catrenele sale prezicând, printre altele, asasinarea lui John F. Kennedy și pandemia de coronavirus, „vede” pentru 2024 un adevărat haos climatic: „Pământul uscat va deveni și mai uscat și vor fi inundații mari”. În alt catren, prezicătorul anunță „foamete foarte mare prin val”, făcând referire la un potențial tsunami care să distrugă agricultura și să aducă boli și foamete. Potrivit statisticilor, ceea ce a prezis Nostradamus s-a adeverit până acum în proporție de peste 70%, chiar dacă lumea s-a schimbat radical din Evul Mediu.

Potențiale megacalamități naturale

965 32 6Nostradamus nu este singurul prezicător care anunță catastrofe naturale. Eno Alaric, care se supranumește „călător în timp din anul 2671”, cunoscut și ca @radianttimetraveller pe TikTok, a dat deja cinci avertismente despre potențiale megacalamități de acest fel. În dreptul SUA, prezicătorul menționează pentru 2024 o tornadă care va distruge întregul oraș Houston, din statul american Texas, precum și un cutremur de proporții, cu magnitudinea de 9,8, care „va dura 45 de minute consecutiv, pe falia San Andreas, și care va fi atât de mare, încât va purta numele de Big John”. Acesta va fi urmat de un imens tsunami, care va devasta zone mari de coastă din California. Pe de altă parte, și Nostradamus anunță, într-unul dintre catrenele sale, apariția unui nou fenomen natural devastator, o așa-numită „furtună de grindină electrică”, ce „arde tot ce atinge”.

Un nou Papă, o religie universală, începutul eradicării cancerului

965 32 7Cei mai faimoși prezicători ai lumii au unele viziuni și despre aspectele bune ale anului 2024 în istoria omenirii. Hamilton-Parker anunță că ființe spirituale foarte evoluate vor veni pe lume, conducând spre o religie universală. La rândul său, Nostradamus susține, într-unul dintre catrenele atribuite noului an, că actualul suveran pontif, Papa Francisc, va fi înlocuit de un nou Papă, mai tânăr: „Va fi ales un roman de vârstă bună. Va fi Papă pentru o lungă perioadă de timp”. Alte predicții cu tentă pozitivă se referă la primii pași cu adevărat importanți spre descoperirea leacului împotriva cancerului (care va deveni realitate în trei ani) și succesul major al încercărilor americane de a coloniza Luna.

Clarvăzătoarea americană Jessica Adams susține că, din cauza exploziei călătoriilor, COVID-19 va persista până în 2026

Următorul preşedinte al SUA va fi…

… Donald Trump, anunță prezicătoarea Vieira Vidente. În condițiile în care anul 2024 este fără precedent în istoria recentă din perspectiva numărului enorm de scrutinuri electorale, care vor avea loc în zeci de țări ale lumii, persoana care va conduce SUA începând din 2024 este, ca întotdeauna după cel de-Al Doilea Război Mondial, de o importanță globală. Potrivit clarvăzătoarei americane, cel mai puternic om al planetei începând cu anul viitor va fi… fostul președinte Donald Trump, întrucât vârsta înaintată îl va împiedica pe actualul lider de la Casa Albă, Joe Biden, să-și mai asume încă un mandat.