Main menu

header

687 20 1de Roxana Istudor şi Eduard Popa

Când un fost înalt oficial afirmă că extratereștrii sunt printre oameni și, mai mult, că se află „mână în mână” cu conducerea SUA, întreaga opinie publică devine foarte atentă.

Cel puțin patru tipuri de ființe de pe alte planete

Fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, este omul care a unificat Marina, Forțele Aeriene și Armata într-o singură entitate, numită Forțele Canadiene. De asemenea, s-a implicat în edificarea spațiului internațional de aterizare pentru navele extraterestre, care se află în Alberta. Cu o carieră impresionantă și o enormă experiență de om politic, Hellyer poate fi luat în serios atunci când afirmă că extratereștri „înalți și albi” conduc lumea prin intermediul SUA. Mai mult, fostul demnitar afirmă că există printre noi cel puțin patru tipuri de ființe de pe alte planete, care au, probabil, scopuri diferite, și deci nu pot fi considerate ca acționând unitar. Mai mult, acest veteran al luptei pentru dezvăluirea adevărului despre existența extratereștrilor susține că există o cabală internațională de nivel foarte înalt care „plănuiește să preia controlul întregii lumi și suprimă informațiile despre extratereștri”. De-a lungul timpului, oficialul a declarat că a văzut un OZN împreună cu soția și mai mulți prieteni, iar apoi a cerut public guvernelor lumii să pună la dispoziția tuturor „tehnologia extraterestră care ar putea salva omenirea”.

„Înalții albi” trăiesc 800 de ani

Meteorologul american Charles Hall a petrecut doi ani în Deșertul Nevada, studiind fenomenele atmosferice, și declară că așa-numiții extratereștri „înalți albi” călătoresc în nave spațială în formă de ou. Specialistul mai spune că sunt slabi, palizi, umanoizi din carne și sânge, cu aparență de scandinavi. Ochii lor sunt albaștri, dubli ca mărime față de cei ai oamenilor, iar părul este de un blond transparent. Trăiesc circa 800 de ani și, în loc să îmbătrânească și să se micșoreze, se tot înalță după vârsta de 400 de ani, deteriorându-se încontinuu, întrucât organele nu pot ține pasul cu această creștere în înălțime. Hall adaugă că acești extratereștri au „făcut un târg” cu oficialitățile americane, oferind tehnologie, fără să fie foarte limpede ce au primit (cerut?) în schimb.

Vizitează Terra de mii de ani

Extratereștrii ar fi fost amestecați în toate momentele majore din ultimul secol, afirmă Hellyer. Mai mult, aceștia comunică încontinuu cu guvernele marilor puteri. „Într-unul dintre aceste momente, era în 1961, 50 de OZN-uri zburau în formație dinspre Rusia, peste Europa. Comandantul suprem al NATO era foarte îngrijorat și a fost cât pe ce să apese butonul de panică atunci când s-au întors la Polul Nord. După trei ani de investigații s-a concluzionat mai presus de orice dubiu că mai multe specii de extratereștri ne vizitează de mii de ani”, adaugă Hellyer. Potrivit sursei, aceștia vin din diverse sisteme solare, de pe Andromeda sau de pe una dintre Lunile planetei Saturn. „Există o federație a acestor extratereștri și regula lor este să nu se amestece în treburile pământenilor dacă nu sunt invitați”, mai punctează Heyller, citat de publicația Express.

„Am văzut un OZN lângă Toronto. Două zile mai târziu mi-am luat un scaun și m-am dus în același loc. Nava s-a întors și a rămas vizibilă cât am rezistat s-o privesc“ (Paul Hellyer, fost ministru al Apărării al Canadei)