Main menu

header

740 17 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Printre nenumăratele povestiri ale unor oameni care pretind că au fost răpiți de extratereștri există și unele aproape credibile, care aduc ceea ce este considerat argumente și dovezi.

Creaturile cu ochi negri și experimentele

Helen Thomas și mama sa, Carol, se întâlneau într-o dimineață cu o lumină orbitoare, în drumul spre serviciu. Odată ajunse la locul de muncă, au fost informate că întârziaseră… mai multe ore. În zilele următoare le-au apărut semne pe piele, iar mai târziu au luat legătura cu ufologul Tony Dodd, care le-a intervievat sub hipnoză. Amândouă au relatat că au fost duse într-o încăpere luminoasă, așezate pe mese, un material greu le-a fost pus pe picioare și creaturi cu ochi mari, întunecați, au făcut experimente pe corpurile lor.

Întinși pe mese și examinați

740 17 2În 1992, Garry Wood și Colin Wright se aflau pe Autostrada 70 când le-a apărut în față un obiect care i-a orbit. Mașina s-a oprit imediat și s-a întors în direcția opusă, fără ca șoferul să facă vreo manevră. Dintr-o dată, din seară s-a făcut dimineață. Pentru că nu mai știau nimic din ce se întâmplase între timp, cei doi s-au supus hipnozei și au povestit că fuseseră introduși într-o navă, dezbrăcați, întinși pe mese și examinați. Și-au amintit că din încăperi alăturate răzbăteau strigăte de agonie care păreau umane. Prin telepatie, extratereștrii le-au transmis: „Suntem deja aici și vom continua să venim”.

Sechestrări repetate

740 17 3Răpirile în scop medical sunt oarecum la ordinea zilei și în cazul lui Tracey Jones, care inițial a crezut că este bântuită de stafii când a văzut obiecte mișcându-se sau luminile stingându-se fără atingere. Și femeia și soțul său, Darren, se trezeau noaptea și știau că sunt priviți. Într-o zi, Tracey s-a supus unei ședințe de regresie hipnotică și așa a mărturisit că era răpită cu regularitate încă din vremea copilăriei, fiind de fiecare dată subiectul unor examinări amănunțite, inclusiv prelevare de ovule. Când a avut copii, și aceștia au fost sechestrați de extratereștri, iar mutările succesive în Dubai și în Marea Britanie nu au făcut fenomenul să înceteze.

 

Polițistul retras din activitate Phillip Spencer a fost răpit de extratereștri, dar a reușit, înainte de incident, să le fotografieze nava, iar imaginea s-a dovedit autentică