de Dana Purgaru
- Teoria Rh-ului negativ îi împarte pe umanoizi în două categorii distincte: oameni şi reptilieni
V-aţi întrebat vreodată care sunt originile omului modern? Cum a apărut „maimuţa albă” şi de unde provine sângele cu Rh negativ? Există multe teorii ce susţin că acesta este „moştenirea” noastră de la „zei”.
ADN de la maimuţe şi... extratereştri
În ciuda mai multor teorii existente, nimeni nu a putut să găsească încă veriga lipsă în ceea ce priveşte apariţia omului modern în urma unei mutaţii spontane ce s-a petrecut brusc acum 35.000 de ani, când a apărut Rh-ul negativ. Potrivit unor cercetători, se pare că s-a folosit ADN extraterestru pentru a se crea omul modern de Neanderthal şi, paradoxal, se pare că singura teorie ce reuşeşte să stea în picioare este cea legată de încrucişarea ADN-ului de la maimuţe cu cel extraterestru.
85% din populaţie are Rh pozitiv
Rh-ul negativ ne spune dacă o persoană are sau nu o anumită proteină în celulele roşii. Dacă nu are factorul Rh înseamnă că este Rh negativ, iar dacă îl are este Rh pozitiv. Aproximativ 85% din populaţie are Rh pozitiv, deşi variază din punct de vedere al sexului sau al rasei (la africani 90%-95% au Rh pozitiv, iar asiaticii, 98%-99%). Deşi Rh-ul negativ este destul de rar, acesta există.
Rh-ul negativ şi avortul spontan
În timpul sarcinii, celulele sângelui de la făt pot „evada” în sângele mamei. Acestea însă pot uneori să fie catalogate drept diferite de cele ale mamei, şi atunci se petrece un proces de respingere cauzat de anticorpii eliberaţi special de corpul mamei, proces ce poate duce la avort spontan. Acest fenomen se întâmplă în cazul în care o femeie cu Rh negativ concepe un copil cu un bărbat cu Rh pozitiv. Fătul poate moşteni Rh-ul tatălui şi atunci apare riscul avortului spontan. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul femeilor cu Rh negativ care au un partener tot cu Rh negativ. Astfel, orice femeie trebuie să îşi cunoască Rh-ul pentru a-şi proteja copilul în caz de sarcină.
Dacă Rh-ul negativ este un lucru normal, de ce se petrec aceste respingeri? Mulţi cercetători spun că este vorba despre o trăsătură străină, extraterestră. Dar este oare apariţia Rh-ului negativ un fenomen întâmplător sau unul planificat?
Bascii, mai avansaţi decât alţi europeni
Cercetătoarea R. Frank de la Universitatea din Iowa, SUA, a demonstrat faptul că unul dintre popoarele cu cele mai multe persoane cu Rh negativ au fost bascii. Aceştia aveau de două ori mai mulţi reprezentanţi cu acest tip de sânge decât majoritatea europenilor, trăsături genetice ce îi diferenţiază de ceilalţi oameni albi. De asemenea, foloseau un limbaj cu origini necunoscute. Aceste lucruri îi fac susceptibili a fi descendenţi ai primilor oameni moderni care au apărut pe Pământ în mod spontan şi misterios. Ei erau foarte avansaţi din punct de vedere al tehnologiei şi dominau continentul nostru înainte de expansiunea Imperiului Roman. De asemenea, se pare că erau urmaşii direcţi ai creatorilor construcţiilor megalitice din Europa, şi nu numai (printre care şi Stonehenge).
Rasa care a venit din Rai
Sângele cu Rh negativ nu urmează acelaşi tipar evoluţionar ca acela pozitiv. De fapt, evoluţia se pare că a jucat un rol esenţial în această anomalie. S-a dovedit faptul că sângele este cel mai puţin predispus mutaţiilor şi că la mijloc nu există o mutaţie reală, iar apariţia Rh-ului negativ nu a fost o întâmplare, ci a apărut brusc din surse externe. Multe texte antice, printre care şi Biblia, aduc argumente (ascunse) în acest sens şi povestesc despre o rasă care a venit din Rai pe Pământ şi a creat „omul” după imaginea sa. Oamenii i-au văzut ca „zei”, care trăiau vieţi lungi, făceau miracole, zburau către sau din cer în „care” de metal, trăgeau cu „săgeţi de foc” şi generau cutremure.
S-au înmulţit cu oamenii de pe Pământ
Cine erau aceşti „zei”? Cu certitudine erau creaturi mult mai avansate decât noi, care puteau zbura în Cosmos, aveau cunoştinţe despre aviaţie, metalurgie, univers, medicină, agricultură (multe dintre grânele noastre se pare că au apărut brusc în acelaşi timp pe Pământ), energie atomică, arme sofisticate şi, evident, genetică. Textele antice spun că şi-au luat soţii de pe Pământ şi s-au înmulţit, deşi hibrizii care ar fi rezultat ar fi fost sterili din cauza necompatibilităţii (această problemă însă se pare că a fost rezolvată în laborator, prin manipulare genetică).
Crearea prototipului uman original
Omul de Neanderthal ar fi fost prima încercare, a urmat apoi omul de mijloc şi, în fine, ultimul din lanţ, omul modern, un rezultat al încrucişării dintre „zei” şi omul de mijloc. Singurul lucru ce „trădează” aceste experimente genetice este Rh-ul negativ, o moştenire a noastră de la „zei”. Aceşti oameni nu au primit proteina ce se găseşte în sângele direct legat de Rh-ul ce se întâlneşte la maimuţe. Pentru a o moşteni, unul dintre părinţi trebuia să aibă proteina de la maimuţe, iar acest lucru nu era posibil decât dacă se combina ADN-ul de la primate cu ADN-ul de la „zei”. Aşa a şi fost creat prototipul uman original.
Factorul negativ al Rh-ului este considerat o mutaţie de „origini necunoscute”, ce s-a petrecut iniţial în Europa. Iată distribuţia tipurilor de sânge pe Pământ:
O Rh pozitiv 37%
A Rh pozitiv 36%
B Rh pozitiv 9%
AB Rh pozitiv 3%
O Rh negativ 7%
A Rh negativ 6%
B Rh negativ 1%
AB Rh negativ 1%
Iată mai multe exemple de trăsături pe care cei cu Rh negativ le pot avea (unii le numesc trăsături de reptilian):
- o vertebră în plus (coadă);
- temperatură a corpului mai scăzută;
- presiune a sângelui mai mică;
- abilităţi mentale analitice crescute;
- o vedere bună şi simţuri aparte;
- rezistenţă mai mare împotriva virusurilor şi bacteriilor;
- majoritatea are păr blond ori roşcat;
- sensibilitate la căldură sau la lumina soarelui;
- nu pot fi clonaţi;
- spun că au avut multe experienţe extrasenzoriale sau au fost răpiţi de extratereştri.