Main menu

header

  Vrem, nu vrem, suntem martorii unui adevăr îngrijorător. Stresul, alimentaţia necorespunzătoare, într-un cuvânt viaţa dezordonată ne înrăutăţeşte sănătatea pe zi ce trece. Aşa încât, dacă nu acţionăm din vreme pentru menţinerea sănătăţii, sunt foarte mari şansele ca în timp să suferim de boli din ce în ce mai necruţătoare. În ultima perioadă, rezolvarea unor grave maladii cu ajutorul celulelor stem câştigă din ce în ce mai mult teren.

  „Cheia” proceselor reînnoirii organismului

 - Domnule doctor Alexandru Vânătoru, ce sunt de fapt celulele stem, despre a căror eficienţă se vorbeşte tot mai mult în ziua de azi?
- Organismul nostru e prevăzut cu o „soluţie de rezervă”. Există în interiorul nostru un anumit tip de celule „reparator universal”, care ne sprijină cu succes în menţinerea sănătăţii. Acestea sunt celulele stem, ce au capacitatea de a se transforma în orice alt tip de celule ale organismului uman: pentru sistemul nervos, osos, muscular, pentru piele, toate organele, îndeplinind funcţii specifice acestora. La naştere, acestea se găsesc în cordonul ombilical şi pot fi prelevate, congelate şi utilizate într-un viitor tratament. Pot fi folosite fie pentru donator („posesorul” cordonului ombilical, nou-născutul, devenit copil sau adult), fie, în unele cazuri, pentru membrii familiei ori pentru alt pacient cu caracteristici de compatibilitate ale sângelui. Însă aceste celule stem (adulte) se găsesc şi în organismul adultului. Ele sunt produse în cantităţi importante în măduva roşie a oaselor late, apoi sunt puse în circulaţie şi captate în ţesuturile ce au făcut în prealabil comanda. Aici se specializează şi înlocuiesc celulele uzate sau afectate de o anumită afecţiune. Dacă în circulaţia sangvină există la dispoziţie un număr mai mare de celule stem adulte, procesele reînnoirii organismului se realizează simultan în mai multe organe ale căror capacitate de funcţionare este scăzută. Cu cât în sânge se află mai multe celule stem, cu atât organismul se simte mai bine. Acest proces este răspunzător de vârsta biologică a corpului nostru, implicit de a fi sănătos sau succeptibil de boală.

  Secretul tinereţii veşnice

- Ce boli se pot trata cu ajutorul celulelor stem?
- Aş vrea să vă spun că formulele de întinerire nu sunt noi, ci există de mii de ani. Chinezii, arabii, indienii aveau aşa ceva, dar nu se ştia că produc o stimulare stem. Din punct de vedere cosmetic nu sunt diferenţe majore. Dacă omul este în schimb foarte obosit, expresia lui se modifică în doar două-trei luni. Omul simte că nu mai oboseşte şi totul reintră foarte repede în normal. De asemenea, sunt extrem de bune pentru femeile care suferă de amenoree. Prin folosirea celulelor stem adulte se pot întineri organele, chiar oasele se repară mai repede în caz de fracturi, se poate produce ţesutul conjunctiv din care sunt formate discurile cartilaginoase intervertebrale, se pot forma glandele gastrice, se poate corecta vederea, se pot trata afecţiuni hepatice, miocardice, dar şi leucemia. Nu în ultimul rând, cu celulele stem se poate trata diabetul zaharat, în special varianta 2, noninsulinodependentă.
- De câţiva ani a apărut pe piaţa românească Olimpiq StemXCell, un supliment natural unic în lume, stimulator al celulelor stem adulte.
- Supravieţuirea celulelor stem adulte în circulaţie este asigurată prin antioxidanţi şi anume bioflavonoide, împotriva atacului dăunător al radicalilor liberi. Mai departe este important ca aceste celule stem adulte să ajungă la locul respectiv, adică acolo unde, după diferenţiere, pot deveni celule noi funcţionale, sănătoase ale inimii, pielii, oaselor, muşchilor, sistemului nervos, rinichilor, ficatului, plămânului, cartilajelor, glandelor gastrice, ochiului. Despre Olimpiq StemXCell aş putea spune că reface organe, regenerează, reîntinereşte, aşa încât într-o oră putem avea cu 50% mai multe celule stem adulte. Este un stimulator natural al celulelor stem adulte, care are într-adevăr proprietăţi deosebite: ajută la formarea celulelor stem adulte în măduva osoasă, ajută la trecerea celulelor stem adulte din sânge în ţesuturi, întăreşte diferitele funcţii ale sistemului imunitar. Dacă putem convinge măduva osoasă să producă pe cale naturală mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va fi capabil să repare ţesuturile a căror funcţionare este afectată de boală, accidente sau pur şi simplu de îmbătrânire.
Alte efecte au fost cele de creştere a sânilor şi de tonifiere a acestora în proporţie de 25%-75% într-o perioadă de şase luni, îmbunătăţirea simptomatologiei în cazul sclerozei multiple, a anumitor forme de ataxii sau Parkinson, a poliartritelor reumatoide şi sclerodermiilor.  

  „Este mult mai uşor şi mult mai ieftin să previi decât să tratezi!”

- În discuţia noastră, spuneaţi că e mult mai bine să previi o maladie decât s-o tratezi. Când trebuie să luăm Olimpiq StemXCell?
- Este mult mai uşor, fără suferinţă, şi mult mai ieftin să previi decât să tratezi. Olimpiq StemXCell ar trebui luat preventiv, după 30 de ani. Primul semn al necesităţii folosirii acestui supliment este oboseala. A doua categorie de persoane care ar trebui să folosească Olimpiq StemXCell este cea a persoanelor aflate în convalescenţă, a pacienţilor cu boli cronice uşoare, ca diabet, hipertensiune, dislipidemie, risc de accident vascular. În cazul afecţiunilor severe recomandăm Olimpiq în reţeta de tratament, alături de alte remedii pentru care optează medicul curant!
Atenţie! În aceste cazuri decizia de introducere a suplimentului Olimpiq va fi luată de medic!
Olimpiq StemXCell se prezintă sub forma a două produse: de protecţie şi de stimulare. Prima dată trebuie folosit cel de protecţie, apoi se administrează cel de stimulare. În caz de întreţinere se face o singură aplicaţie pe zi. Olimpiq StemXCell este un supliment natural, fără riscuri, accesibil oricui.
Carmen Ciripoiu