de Gabriela Niculescu
- Doctor Maria Niţescu: „Ce nu cheltuieşte organismul se depozitează sub formă de grăsime“
În episodul trecut v-am oferit câteva informaţii despre siguranţa alimentelor şi despre modul în care trebuie achiziţionate, transportate, depozitate şi preparate, lucruri care, deşi pot părea banale, ne influenţează foarte mult stilul de viaţă. În acest număr, doamna doctor Maria Niţescu (foto) - şef de lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, ne învaţă cât este ideal să consumăm pentru a fi sănătoşi, cum să combinăm alimentele astfel încât să nu luăm proporţii şi cum să preparăm mâncarea pentru a nu da naştere unor afecţiuni frecvent întâlnite. Nu am omis nici să dezbatem subiectul alimentaţiei dezechilibrate şi neplăcerile pricinuite de ea.
Read more: Cum să aveţi o alimentaţie sănătoasă (II)