Main menu

header

723 10 1de Adrian Barna şi Sorin Dumitrescu

Munay înseamnă iubire, iar Ki putere. Munay-Ki sunt nouă transmisii energetice, care vă transformă și îmbunătățesc câmpul de energie luminoasă, inspirate de doctor Alberto Villoldo, psiholog și antropolog american de origine cubaneză, din cele mai rafinate, profunde şi transformatoare ritualuri, ce provin de la indienii Q’uero, șamani de înalt nivel ai incașilor. Cele nouă ritualuri Munay-Ki reprezintă un sistem de coduri energetice și sunt dăruite, sub forma unor transmisii, din sistemul chakrelor celui care facilitează inițierea, în sistemul chakrelor celui care primește inițierea.

Sunt nouă etape

Acești șamani cunoscuți drept poporul Laika îşi au originile în vremuri uitate. Se presupune că, în urmă cu peste 30.000 de ani, păstrătorii înțelepciunii șamanice din Himalaya au pornit migrația prin Alaska și au ajuns pe continentul american. Doctor Alberto Villoldo a primit aceste inițieri de la învățătorii săi Don Alejandro Cahuanchi, Juan Nunez del Prado și Don Manuel Quispe. Conform studiilor antropologice, aceste ritualuri inițiatice sunt asemănătoare cu cele din alte tradiții șamanice. Doctor Alberto Villoldo menționează în discursurile sale că, după aplicarea acestor nouă ritualuri de inițiere, conștiința umană se transformă - se modifică matricea luminoasă a corpului, influențând și structura ADN-ului, iar mai apoi în timp veți îmbătrâni vindecați și, atunci când va fi momentul, veți muri în mod diferit, pe măsură ce corpul nostru fizic evoluează într-un corp al Luminii.

Reziduurile energetice dispar

723 10 2Doctor Alberto Villoldo spune că omul viitorului se va numi Homo Luminous şi va fi o versiune evoluată a lui Homo Sapiens al zilelor noastre şi că aceste nouă ritualuri vor potența beneficiarilor trecerea mai rapidă la acest stadiu evolutiv. El își bazează această afirmație pe studiile sale făcute referitor la profețiile vechilor incași, care prorocesc apariția unui om nou pe Pământ, care va trăi în afara fricii și își va avea întreaga forță în natura sa. Mulți dintre dumneavoastră, din cauza stresului şi a încercărilor vieții prin care ați trecut până acum, v-ați pierdut din energia și puterea personală și aveți fel și fel de reziduuri energetice prin aura corpului, de care trebuie să scăpați. Ritualurile Munay-Ki sunt ritualuri de regăsire a propriei puteri, de autovindecare și de reconectare la Iubirea Divină.

Vă veți descoperi menirea pe Pământ

După primirea acestor inițieri începeți să vedeți mai clar cum vreți să vă trasați viitorul și al generațiilor care vă vor urma, vă veți descoperi menirea pe acest Pământ și puteți trece cu grație la o schimbare benefică în viața dumneavoastră, pe care poate altfel nici nu o bănuiați că ar fi posibilă. Ritualurile Munay-Ki sunt făcute publice în această perioadă a istoriei omenirii, încă din 2006, datorită transformărilor prin care trece planeta noastră și noi odată cu ea. Ele trebuie folosite cu grijă, respectând principiile Munay-Ki: nonviolența, credibilitatea, moderația, integritatea, generozitatea.

Aduc o schimbare în bine

723 10 3Ritualurile Munay-Ki înseamnă o experienţă extraordinară într-o altă lume și vă amintesc cine sunteți cu adevărat, arată esenţa dumneavoastră. În aceste călătorii întâlniți fiinţe de lumină care vă deschid calea şi vă inspiră. Ritualurile Munay-Ki sunt cele mai puternice iniţieri la care veți participa. Călătoriile vă conectează cu locuri şi maeştrii vindecători din trecut, cu lumea de jos şi cu animalul de putere. Călătoriile şamanice sunt calea către visarea conştientă a lumii, vă vor ajuta să intrați în legătură cu natura dumneavoastră interioară, cu aspecte ale sufletului, veți intra în lumea simbolurilor şamanice, veți înţelege relaţia lor cu natura. Şamanii incaşi au realizat că Pământul se află acum într-un moment de profunde transformări şi este necesar să împărtăşească aceste puternice iniţieri şi în afara liniei lor. Doctor Alberto Villoldo a primit aceste iniţieri de la maeştrii şamani alături de îndemnul de a le transmite mai departe în întreaga lume.

Apare noul om - Homo Luminous

Aceste ritualuri sunt un proces în nouă paşi sau etape, un proces care vindecă rănile trecutului, moştenirea dumneavoastră karmică şi genetică. Profeţiile vechi incaşe povestesc despre apariţia unui nou om care va apărea pe Pământ, care s-a eliberat de frică şi trăieşte în echilibru cu Mama Natură şi cu ciclurile Universale, denumit Homo Luminous. Munay-Ki reprezintă codurile ce se aşază în corpul luminos şi vă schimbă modul în care trăiţi, vă vindecaţi sau muriţi.

1. Ritualul vindecătorului - Humpeq

Acest ritual conectează cu Fiinţe de Lumină care vor veni şi vă vor asista la vindecarea şi transformarea personală. De asemenea, prin primirea acestui ritual se va trezi şi se va dezvolta puterea vindecătoare ce se află în mâinile dumneavoastră.

2. Ritualul de protecţie

Acest ritual constă în introducerea în câmpul de lumină a celor cinci benzi energetice reprezentând elementele pământului, apei, focului, aerului şi spiritului. Odată instalate, aceste benzi vor acţiona prin descompunerea oricărei energii negative din jurul dumneavoastră, în unul dintre aceste cinci elemente, astfel încât acestea nu vor mai putea afecta. Primirea acestei iniţieri asigură protecţia totală a câmpului energetic de lumină.

3. Ritualul armoniei - Ayni Karpi

Acest ritual reprezintă transmisia celor şapte arhetipuri universale în chakre. În prima chakră veţi primi Şarpele, Jaguarul în chakra a doua, Pasărea Colibri în chakra a treia şi Vulturul (Condorul) în chakra inimii. Apoi vor urma trei „arhangheli” în chakrele superioare astfel: Huascar Inca - păstrătorul lumii de jos, dar şi al minţii subconştiente este transmis în chakra 5, Quetzalcoatl - şarpele cu pene, păstrătorul lumii de mijloc şi al conştientului va fi transmis în chakra 6, iar Pachacuti - protectorul lumii superioare şi supraconștientului, dar şi păstrătorul timpului va fi transmis în chakra coroană. Aceste arhetipuri sunt transmise în chakre ca seminţe ce vor germina în prezenţa focului, de aceea va trebui să realizaţi minimum cinci meditaţii pentru a le trezi şi a le dezvolta. Primirea acestui ritual vă ajută să vă curăţaţi şi să vă protejaţi chakrele, să vă dezvoltaţi corpul de lumină.

4. Ritualul clarvăzătorului Karwak

Acest ritual permite deschiderea unor căi pentru energie prin instalarea unor fire de lumină din cortexul vizual în ochiul al treilea şi în inimă. Această practică va trezi abilitatea de a percepe lumea invizibilă. Mulţi dintre cei care au primit acest ritual au descoperit la câteva luni că puteau să „vadă” lumea energetică din jurul lor.

5. Ritualul păstrătorilor zilei - Pampa Mesayok

Este un ritual în care veţi fi conectaţi cu o linie de maeştri vindecători din trecut. Păstrătorii zilelor au fost de cele mai multe ori femei şi s-au ocupat cu asistarea naşterilor şi deceselor, precum şi cu vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual va permite să lucraţi cu energia locurilor sacre din diverse părţi ale lumii (Macchu Picchu, Stonehenge), să fiţi susţinuţi în munca energetică pe care o efectuaţi, dar şi să vă vindecaţi partea feminină din dumneavoastră, trecând astfel dincolo de frică.

6. Ritualul păstrătorilor înţelepciunii - Alto Mesayok

Prin acest ritual veţi fi conectat la o linie a fiinţelor de lumină care au locuit în munţii sacri ai planetei Pământ şi care sunt păstrători şi protectori ai ştiinţei vindecării. Primirea acestui ritual vă ajută să chemaţi păstrătorii înţelepciunii rugându-i să-şi dăruiască înţelepciunea şi cunoaşterea pentru ca să vindecaţi partea masculină din dumneavoastră, să treceţi în afara timpului, să învăţaţi medicina şamanică şi să simţiţi infinitul.

7. Ritualul păstrătorilor Pământului - Kurak Akullak

Acest ritual vă conectează la o descendenţă de arhangheli care sunt gardienii galaxiei noastre. Se ştie despre ei că au formă umană şi că sunt înalţi precum arborii. Păstrătorii Pământului, care sunt administratorii tuturor formelor de viaţă de pe pământ, se află sub protecţia directă a acestor arhangheli şi pot invoca puterea acestora atunci când au nevoie, spre a aduce vindecare şi echilibru în orice situaţie. Acest rit îl învaţă pe neofit despre căile clarvăzătorului, dar şi să transforme lumea în acord cu visurile lor.

8. Ritualul păstrătorilor stelari - Morshai Karpay

723 10 4Este un ritual care vă ancorează sigur în timpul ce va să vină după marea schimbare ce a avut loc în jurul anului 2012. În conformitate cu înţelepciunea populară, atunci când primiți acest ritual, corpul dumneavoastră fizic începe să evolueze în direcţia transformării sale în Homo Luminous. Procesul de îmbătrânire este încetinit, deveniți rezistenți la boli la care erați odată vulnerabili. După ce Alberto Villoldo a primit acest ritual a constatat că nu mai procesa evenimentele în mod primar, la nivel fizic. El mai spune că atunci când a răcit a procesat boala la nivel energetic, iar aceasta i-a părăsit organismul într-o zi-două, şi nu în două săptămâni, cum se întâmplă de obicei. Villoldo mărturiseşte că a început să trăiască cu adevărat şi să proceseze la nivel spiritual evenimentele care aveau loc în viaţa lui.

9. Ritualul Creatorului - Taitanchis Tranti

Acest ritual trezeşte Creatorul sau Scânteia Interioară Divină, astfel încât să înţelegeţi că sunteţi parte a Principiului Creaţiei, de la cel mai mic fir de nisip la cel mai mare cumul de galaxii din Univers. Acest ritual nu a fost până recent disponibil pe Pământ, el fiind primit direct de la Spirit. Deşi au existat persoane care au atins acest nivel şi şi-au trezit Conştiinţa Hristică sau Buddhică, nu a fost niciodată posibil ca acest ritual să se transmită de la o persoană la alta. Ritualul Creatorului a fost primit de şamanii incaşi, care au dobândit şi capacitatea de a-l transmite mai departe în vara anului 2006.

„Ritualurile Munay-Ki transformă și renovează aura de energie luminoasă. Ele sunt transmisii energetice care vindecă rănile trecutului - karma și moștenirea genetică“ (doctor Alberto Villoldo)