Main menu

header

571 19 1de Andreea Radu

De mai bine de zece ani buni, astrologul Constantin Dornean sfătuieşte doamnele şi domnişoarele să renunţe să mai poarte pantaloni, indiferent de formă sau de model. Motivul? Blocarea femeii şi feminităţii în manifestare şi curgerea liberă a energiei în zona genitală. De aici şi până la alte disfuncţionalităţi este un singur pas, motiv pentru care astrologul susţine că lumea se schimbă şi se vindecă prin femeie, iar aceasta trebuie să îşi păstreze sau să îşi recapete energia pierdută prin masculinizarea în pantaloni.

„Se blochează energia, şi astfel apar conflicte cu partenerul şi probleme de sănătate”

- Moda ne îndeamnă să purtăm pantaloni, creaţii despre care noi credem că ne pun în valoare trupul. Dumneavoastră afirmaţi că pantalonii sunt haine neadecvate pentru trupul de femeie. De ce?

- În legea lui Israel dată prin Moise, Dumnezeu a poruncit următoarele: „Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti; căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeului tău” (Deuteronom 22:5). În anumite locuri, de exemplu la mormântul părintelui Arsenie Boca de la Prislop, este interzisă purtarea de pantaloni, având la poartă câte o fustă pentru fiecare femeie. V-aţi întrebat vreodată de ce?! Ei bine, pentru că nu schimbăm noi ce a lăsat Dumnezeu. Blocăm energie, şi astfel apar conflicte cu partenerul şi probleme de sănătate. Eu am făcut numeroase studii de comportament, de îmbrăcăminte, de energii, de vibraţie. În plus, din anul 2012 vine foarte multă energie de Sus, care amplifică ce găsește la om, armonia sau dizarmonia, sănătatea sau boala. Pe parcursul a nouă ani se va face trecerea de la energia masculină la cea feminină. Aceasta se poate face mult mai repede dacă și entitățile feminine se îmbracă adecvat și vor capta de la Pământul-Mamă energie feminină și vor manifesta acel temperament, acele energii de tip feminin.

- Cum aţi făcut aceste descoperiri? De ce pantalonul poate bloca energia feminină?

- Am interacţionat cu mai multe femei care se confruntau cu aceeaşi problemă. Am observat, am studiat şi am ajuns la concluzia că problema era de natură holistică și am căutat soluții. Am plecat de la efect la cauză şi mi-am dat seama că majoritatea persoanelor feminine care au ajuns la mine purtau îmbrăcăminte neadecvată pentru corpul fizic, adică în loc de rochie sau de fustă erau pantaloni de diverse forme, materiale şi modele. Problemele lor erau: neîmplinirea ca femeie, dar pe diverse paliere. Am trei elemente de la care am plecat: primul este ce spune Biblia, altul că accesul în mănăstiri este interzis fără haină adecvată pentru femei (rochie, fustă, catrinţă), iar al treilea element mi-l amintesc din copilărie. La mine în Bucovina fazele lunii nu lipsesc din calendar, preotul ne spunea că e păcat ca femeile să meargă la biserică în pantaloni şi fără batic pe cap. De la aceste schimbări apar acum problemele. Acum 2.000 de ani, Domnul Iisus Hristos ne-a spus: „Când cei doi vor fi unul, iată omul!” Cei doi sunt bărbatul şi femeia, care împreună formează omul. Dar acum cei doi se luptă, este „Războiul de 100 de ani” din cauză că unul dintre cei doi (femeia) şi-a schimbat haina, energia, vibraţia, temperamentul, polaritatea şi este în conflict cu sine şi cu cei din jur.

„Omul se luptă cu el însuși”

571 19 2- Susţineţi că problemele femeii sunt de natură energetică?

- Planşa energetică fluidică a corpului uman ne spune totul. Până la jumătatea corpului primim energie solară, de la jumătate în jos este energia lunară a Pământului-Mamă. Luna învârtindu-se în jurul Pământului aduce energia solară, dar polarizată. Între Pământ şi Soare există partea de atracţie energetică. Dacă Soarele şi Pământul ar avea aceeaşi polaritate s-ar respinge. Şi bărbatul, şi femeia primesc aceeaşi energie, numai că bărbatul are forţă fizică şi are nevoie de un surplus de energie yang, şi la femei este dezvoltată partea genitală, zona de creativitate, şi are nevoie de un surplus de energie lunară yin.

- Mai concret, ce se întâmplă?

- În vremurile pe care le trăim acum date de schimbările din Univers, omul este cel mai important. Dar el (n.r. - omul) evoluează ca un întreg, şi nu bărbatul şi femeia separat. Numai că cei doi, în loc să fie împreună în armonie, ei sunt în conflict din cauză că femeia şi-a schimbat polaritatea. Din minus (-) s-a transformat în plus (+). Încă din clasa a V-a am învățat la fizică despre polaritate, despre magnetism, în care se spune că doi magneți diferiți se atrag, iar doi asemănători se resping. Bărbatul fiind mai puternic trebuie să dezvolte forța fizică, iar el captează energie solară. De aceea are nevoie de un minicaptator de energie care poate fi pălăria. Ea devine captator de energie masculină pentru buna funcționare a corpului fizic. Bărbatul are cam 75% energie masculină (yang) și 25% energie feminină (yin). Femeia are nevoie de un surplus de energie feminină, yin, pentru buna funcţionare a zonei genitale, zona de creativitate. Toate organele din zonă funcționează cu energie majoritar feminină, și atunci e nevoie de un minicaptator de energie feminină. Energia feminină are forță centrifugă, deci se împrăștie, și atunci avem nevoie să o captăm cu ajutorul fustei, care este captator de energie. Astfel, pe sub rochie/fustă se captează energia necesară funcționării corpului fizic. Fusta este practic un con și atunci, prin purtarea ei, entitățile se încarcă astfel cu un surplus de energie de la mama Geea (Pământ). Femeile nu au nevoie de pălărie pentru a capta energie masculină, iar ca protecție au nevoie de batic.

„Femeia curăță energetic și bărbatul”

- În cât timp după schimbarea acestui obicei de a purta pantaloni se vindecă femeia de problemele pe care le are?

- Pentru ca vindecarea să se facă mai repede trebuie să poarte fustă lungă. Cu cât este mai lungă și mai largă, captează mai multă energie în jurul corpului fizic. Nu este o perioadă anume, fiecare corp reacționează diferit. Perioada cea mai delicată şi sensibilă pentru femeie este cea menstruală, când se curăță energetic de tot ce nu mai este necesar corpului. Atunci femeia curăță energetic și bărbatul.

„Formele care captează energie sunt conul, sfera și piramida. Și turlele bisericilor sunt captatoare de energie“ (Constantin Dornean)

Egalitatea între sexe distruge planul lui Dumnezeu

Moda unisex a devenit populară în America în anii ’60 şi reflectă dorinţa femeilor de a dobândi egalitatea cu bărbaţii. În cartea „Historic Costume”, Katherine Lester scria despre dezvoltarea modei unisex în acea perioadă: „Cu multele femei care poartă pantaloni şi mulţi bărbaţi care adoptă pieptănături şi haine femeieşti, moda pentru ambele sexe devine asemănătoare. Această trăsătură, exprimată prin cuvântul «unisex» arată spre o egalitate sexuală şi economică între bărbat şi femeie şi spre neclaritate în ceea ce priveşte rolurile tradiţionale ale femeii şi ale bărbatului în societate”. Dacă femeia şi bărbatul sunt identici, ei nu se completează reciproc, femeia nu este un ajutor şi completare a bărbatului, moda unisex şi curentul feminist de egalitate între sexe distrug planul lui Dumnezeu şi rânduiala Lui. Ideea de a elimina aceste deosebiri trebuie să fie privită ca o pervertire a ordinii creaţiei lui Dumnezeu. Biblia ne învaţă să respectăm aceste diferenţe, care au rolul ca bărbatul şi femeia să se completeze şi să devină un tot.