Main menu

header

573 25 1de Maria Petrache

Bianca Drăghiciu este singurul copil de la noi care prezintă o emisiune tv de modă și de lifestyle. La 6 aprilie a împlinit 11 ani, și chiar dacă emisiunea ei este la un post local din Brașov, Nova TV, aceasta a luat amploare în mai multe orașe transilvane. Am încercat să aflăm mai multe despre fetița care a făcut furori în rândul vedetelor pe care le intervievează!

„Emisiunea se vrea a fi o sursă de informare pentru părinți și de relaxare pentru copii”

573 25 2- De unde pasiunea pentru televiziune?

- De micuță am visat să am propria emisiune. Dorința mi-a fost îndeplinită de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valoroşi producători de emisiuni fashion/lifestyle din România. „Fashion Kids by Bianca Drăghiciu” se difuzează în fiecare sâmbătă la Nova TV Brașov. Este singura emisiune de televiziune din România unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune. Emisiunea conţine informaţii utile şi subiecte de interes atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi, precum tot ceea ce trebuie să ştiţi despre tendințele vestimentare pentru micuți, sfaturi și trucuri vestimentare utile de la cei mai cunoscuţi specialiști din domeniile frumusețe, medicină, cultură și sport. Astfel, emisiunea se vrea a fi o sursă de informare pentru părinți și de relaxare pentru copii, deopotrivă.

- Părinții te încurajează?

- Da, părinții mei au fost mereu alături de mine și m-au susținut întotdeauna. M-au lăsat să-mi aleg singură drumul în viață.

„Anul acesta am defilat pe scenă alături de fratele meu, Eric”

573 25 3- Te-am văzut în fotografii cu creatoarea de modă Elena Lăslean. Ai prezentat pentru ea?

- Am prezentat pentru doamna Eli Lăslean, Adela Diaconu, Oana Ciclovan. Ca model am debutat în anul 2012, la Școala de modelling Cleopatra Popescu din Sibiu. Cea mai emoționantă și importantă defilare pentru mine de până acum a fost în „Campionii” pentru Adela Diaconu, unde am ieșit pe scena de la Fashion TV Winter Festival 2016 alături de fratele meu, Eric, care a fost vedeta serii. Toată lumea dorea să facă poze cu el. Era coadă ca la marile staruri! Nume importante l-au felicitat și s-au îndrăgostit de el, precum: Mihai Leu, Doina Melinte, Monica Iagăr, Marcel Pavel, Romică Țociu, Nico. Am fost tare mândră de el și îi mulțumesc Adelei Diaconu pentru că a avut încredere în el și i-a dat șansa să fie cel mai tânăr manechin într-un festival internațional, la vârsta de doar 4 ani.

- Are veleități artistice?

- Eric mă urmărește acasă, atunci când repet în fața oglinzii. De multe ori facem repetiții împreună. Prinde foarte repede și mai nou a început și el cursurile la Școala de Modeling Cleopatra Popescu, unde merg și eu. Vom vedea mai încolo ce va decide el, între modelling și fotbal. Acum, ambele îi plac, la fel de mult.

„Mănânc sănătos. Mama îmi face zilnic freshuri din fructe şi din legume”

573 25 4- Pentru cine îți dorești să mai prezinți acum sau când vei ajunge mare?

- Îmi doresc foarte mult să prezint pentru Cătălin Botezatu și Victoria’s Secret. Îmi plac foarte mult prezentările Victoria’s Secret. Sper ca peste câțiva ani să ajung în America, în prezentarea faimosului brand. Pentru acest lucru mănânc sănătos, consum multe fructe și legume, iar mama îmi face zilnic freshuri.

- I-ai cucerit pe artiști, ai făcut interviuri cu foarte mulți dintre ei... Ce spun aceştia când văd un copil care vrea să-i intervieveze?

- Toți artiștii cu care am făcut cunoștință și pe care i-am intervievat au fost foarte drăguți cu mine. Majoritatea sunt părinți și, când văd un copil care le ia interviu, sunt foarte răbdători și amabili. Iar atunci când au văzut că am emoții m-au ajutat să trec peste acest moment.

- De cine ți-a plăcut cel mai mult? Care dintre artiști a fost cel mai volubil atunci când ai vorbit cu el?

- Cel mai mult mi-a plăcut de Alex Velea, a fost extrem de volubil și de amabil. La final mi-a făcut și o urare frumoasă, să ajung pe cele mai înalte culmi, și mi-a spus că abia așteaptă să-i mai iau un interviu peste 10 ani. Alex mi-a mărturisit că și azi are emoții atunci când urcă pe scenă.

„Moda parcă o am în sânge. Efectiv, simt cum să îmi asortez hainele”

573 25 5- Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de ziua ta?

- Anul trecut, de ziua mea, am primit o rochiță frumoasă, pe care mi-o doream mult. Mama a comandat-o de pe internet și am deschis coletul doar înainte să plecăm spre petrecere.

- Tu ce stil abordezi la 11 ani? Te sfătuiește cineva cum să te îmbraci?

- Moda parcă o am în sânge. Efectiv, simt cum să îmi asortez hainele, ce să port în funcţie de eveniment, știu să îmbin culorile, materialele, să se potrivească între ele. Mă bucur tare mult că părinții îmi sunt alături și mă încurajează, că cei de la Nova TV sunt niște oameni minunați, care mi-au oferit o șansă enormă la început de drum - o emisiune pentru copii. Știu că prin multă muncă și perseverență îmi voi îndeplini visul.

- Ce vedetă admiri din punct de vedere vestimentar?

- Îmi place Andra, apoi Antonia și Anca Serea.

„Modellingul este marea mea pasiune. Pe scenă mă simt cel mai bine, mă simt în largul meu. Să prezint moda este pe primul loc, apoi să fac interviuri“

„Dau iama prin dressingul mamei cu pantofi“

- De obicei copiii mai fac și năzbâtii. Fetițele dau iama în dulapurile mamei și le poartă hainele în lipsa lor. Tu ai făcut asta?

- Eu dau iama prin dressingul mamei cu pantofi. Are o colecție de pantofi cu toc, de care eu sunt pasionată încă de când aveam doar câțiva ani. Mama nu se supără, dar mereu îmi atrage atenția să nu mă încalț cu tocuri, pentru că mi se deformează piciorul. De curând, și-a achiziționat niște sandale cu blană de vulpe, pe care le-am admirat îndelung, însă încălțările cu tocuri mai trebuie să aștepte până mai cresc. Voi avea asigurate de la mama cele mai frumoase piese de încălțăminte.

- Ce mesaj ai tu pentru copiii de vârsta ta?

- Mesajul meu pentru copiii de aceeași vârstă cu mine este să-și urmeze visurile. De fapt, fiecare copil trebuie să lupte să-și împlinească visurile!