Main menu

header

921 24 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Frumoasa actriță Kate Beckinsale nu se sfiește să arate cât de mult își iubește animalele de companie. Paginile de socializare ale vedetei din „Noroc în dragoste” sunt pline de imagini fermecătoare cu pisicuțele și câinele celebrei actrițe, care sunt, la rândul lor, exemplare faimoase și adorate de milioanele de admiratori virtuali ai lui Kate.

Un cățel, două feline

Oricine o urmărește pe rețelele de socializare pe splendida Kate Beckinsale are ce vedea - animalele de companie, singure sau împreună cu vedeta din „Pearl Harbor”. Kate nu doar le iubește și le răsfață pe patrupedele din viața sa, dar își exprimă frecvent și gratitudinea pentru faptul că o răsplătesc cu iubire și îi susțin echilibrul interior. Adoratele lui Kate sunt Clive, un motan pufos care apare în foarte multe imagini îmbrăcat de actriță cu tot felul de piese fistichii, și Willow, o felină care stă alături de vedetă în cele mai stranii poziții, nescăpându-și o clipă din ochi stăpâna, precum și Myf, un cățel rasa Pomeranian foarte popularizat și preferatul fiicei actriței, Lily. Kate a pierdut-o nu demult pe Ingrid, o cățelușă Chihuahua care o însoțea deseori și la moartea căreia vedeta s-a declarat „sfâșiată de durere”.

„Cine este un Panda minunat?”

921 24 2Kate Beckinsale nu scapă nicio ocazie de a arăta lumii întregi ce înseamnă pentru ea animalele de companie. Actrița din „Aviatorul” pur și simplu se distrează la nesfârșit cu necuvântătoarele sale și le răsfață nespus. De pildă, vedeta nu pierde prilejul de a celebra împreună cu felinele de acasă Ziua Internațională a Pisicilor lăsându-le pe cele două jucăușe să facă tot ce vor - inclusiv să răstoarne casa cu susul în jos. De asemenea, animalele de companie ale lui Kate sunt cu ea la piscină, sunt pozate sau filmate permanent în ipostaze dintre cele mai diverse, sunt îmbrăcate cu piese dedicate, personalizate și fac adevărate sesiuni foto alături de actriță. Cu slăbiciunea sa pentru ținutele care trimit cu gândul la urșii Panda, Kate îl împodobește în special pe Myf cu astfel de obiecte vestimentare, apoi îl „alintă” în public, postând pe Instagram: „Te-ai descurcat atât de bine! Cine este un Panda minunat?”.

„Clive este calm și cooperant, ca mine”

Actrița din „Click - Zapând prin viață” își tratează animalele de companie ca pe niște copii. „Clive este calm și cooperant, ca mine. Vrei să spui ceva, Clive?”, a postat vedeta pe rețelele de socializare avându-l alături pe motanul ciufulit. Iar atunci când le face observație pentru poznele pe care le fac, vedeta din seria „Lumea de dincolo” pare la ani-lumină de unele dintre personajele de esență tare pe care le-a interpretat de-a lungul anilor: „Cine a ajuns acolo sus și n-ar fi trebuit? Ei bine, Willow, acum ești într-o încurcătură”. De asemenea, cei peste 5,4 milioane de urmăritori ai actriței de pe rețelele de socializare se delectează frecvent cu imagini și postări din diverse momente festive pe care Kate are grijă să le marcheze cu fast atunci când vine vorba despre animalele sale de companie.

Yoga cu Willow

921 24 3Într-o formă de invidiat, pe care o întreține cu sport și dietă, Kate Beckinsale este o practicantă ferventă de yoga. Actrița din „Total Recall. Memorie programată” postează deseori pe rețelele de socializare felul în care lucrează. Cei care urmăresc aceste postări nu s-au mirat foarte mult în ziua în care vedeta a început sesiunea balansându-și partea de sus a corpului într-o parte, apoi rostogolindu-se încet, puternică și tonifiată, iar în cadru a intrat nelipsita Willow. Iar ca să nu facă diferențe, actrița îl acceptă și pe Clive la sesiuni. Vedeta a postat felul în care stă întinsă cu spatele pe saltea și picioarele și brațele întinse drept în aer, susținând un „invitat” foarte special - motanul, în echilibru deasupra corpului actriței. Obișnuită cu postura, felina dă fericită din coadă în timp ce Kate o coboară încet, exersând în continuare.

Machiaj special în companie… pufoasă

921 24 4Pisica Willow pare să fie cea mai drăgăstoasă dintre animalele de companie ale lui Kate Beckinsale și are o slăbiciune pentru momentele în care frumoasa sa stăpână se pregătește pentru vreun eveniment, la masa de machiaj. Felina este fascinată de rutina actriței din „Pașaport spre închisoare” și o urmărește când își finisează machiajul special, urcată pe unde apucă și atât de simpatică, încât Kate nu se poate abține să nu posteze imaginea pe Instagram, pentru ca toată lumea să vadă felul în care pisica adorabilă, după ce a vărsat conținutul unei băuturi, rămâne la fel de fixată pe fiecare mișcare a stăpânei sale, afișând o ținută special creată pentru ea.

„Duminică fericită” de ziua lui Myf

Relația lui Kate Beckinsale cu animalele sale de companie este admirabilă, iar actrița face aproape totul împreună cu acestea. Dacă iese în oraș, la întoarcere, primul lucru pe care îl face este să se relaxeze alături de pisici, cu muzică bună. De regulă, aceeași Willow este omniprezentă, etalând gheare roz, un pulover luxos de lână și coliere aurii. Pe de altă parte, iubiții câini ai actriței au parte de tot ce este mai bun. Kate chiar își duce animalele de companie să petreacă alături de prieteni din aceeași specie, una dintre postările cu cele mai multe aprecieri fiind cea de la celebrarea zilei de naștere a lui Myf, care a fost sărbătorit de alți câțiva căței, iar vedeta din „Cu toții sunt bine” a arătat lumii întregi cât de bine s-a distrat cu opt-nouă exemplare pline de energie care îi alergau printre picioare. De altfel, postarea a fost relevantă: „Duminică fericită”.

Pisica Wabbit a dispărut din casa din Los Angeles a actriței în anul 2012, iar vedeta a povestit la „The Tonight Show“ cu Jay Leno cum a angajat doi „detectivi de animale de companie“, contra sumei de 1.000 de dolari, să-i găsească animalul, dar felina nu a mai apărut niciodată

„Mulţumesc micuţei sălbăticiuni orfane“

921 24 5Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa actriță este foarte atașată de animalele sale de companie, dar dragostea sa pentru toate necuvântătoarele a devenit de-a dreptul proverbială atunci când, aflân- du-se în grădina mamei sale, din Londra, vedeta din „Coșmarul alb” a fost surprinsă hrănind o vulpe urbană. Este binecunoscut faptul că în Marea Britanie vulpile se mai arată în orașe, unde au început să caute hrana oamenilor. Așadar, faptul că Beckinsale a dat nas în nas cu o vulpe și că a avut prezența de spirit s-o hrănească și, firește, să împărtășească asta pe rețelele de socializare i-a sporit și mai mult farmecul și faima. Cum au fost mai multe episoade de hrănire a sălbăticiunii cu pricina, cele două s-au împrietenit, filmele postate afișând animalul care își pune lăbuța din față pe piciorul vedetei. „Mulțumesc mult tuturor oamenilor mei speciali… și micuței sălbăticiuni orfane”, a scris pe Instagram actrița despre noua sa prietenă.