Main menu

header

868 20 1de Simona Soare Ghișea şi Sorin Dumitrescu

Specialistul în Astrologie Chineză și Feng Shui, Nicoleta Ghiriș (medalion), consideră că Anul Tigrului de Apă, care a început la 1 februarie în China și la 3 februarie în România, va fi unul cu schimbări majore la nivel mondial. Aceste schimbări vor avea loc până în februarie 2023. Potrivit hărții astrologice a României, în Anul de Tigru cu ascendent în Mistreț, se pot înregistra momente mai tensionate legate de perioada prin care trecem. De asemenea, este posibil să auzim de alunecări de teren și de accidente. Vom asista astfel la energiile generate de Tigru și de Mistreț și este posibil să fim supuși unor persecuții pe nedrept, cu precădere în perioada mai-iunie, dar și în perioada august-septembrie. Nici lunile februarie, martie, noiembrie și decembrie nu vor fi străine de energia de pedeapsă. Mai exact, pot exista conflicte, amânări și blocaje în afaceri, dar și probleme de imagine pentru țara noastră. Potrivit Nicoletei Ghiriș, dacă nu avem grijă, este posibil să pierdem foarte ușor ce agonisim din greu. Lucrurile nu sunt roz nici în privința parteneriatelor și a sănătății. Referitor la sănătate, trebuie să fim atenți la problemele cu pielea, sistemul osos, la boli musculare, dar și la afecțiuni ginecologice, ale sistemului digestiv, ale coloanei vertebrale. Afacerile cu restaurante vor fi prost aspectate. Din a doua parte a anului, vor fi favorizate afacerile ce țin de hoteluri, ferme și imobiliare, iar industria tipografică, a lemnului și cea a textilelor vor înregistra scăderi. În acest an, este indicat să evităm călătoriile către centrul Europei sau centrul lumii. De asemenea, ar trebui să nu ne petrecem prea mult timp în mijlocul caselor și al birourilor și să evităm să semnăm acte importante în acest loc. Culorile de metal (alb, gri) sau cele ale lemnului (verde, olive, kaki) sunt recomandate ca remedii coloristice în centrul caselor și al birourilor. Covorul, carpeta și orice element de design pot avea aceste culori, care vor diminua și controla puterea stelei de dezastru pe tot parcursul anului.

ȘOBOLAN

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Anul aceasta, sunteți predispuși unui succes răsunător în tot ceea ce întreprindeți, dar mai ales în sfera carierei și a afacerilor. Să nu uităm că zona sănătății a fost greu încercată anul trecut, iar acum vă puteți vindeca și puteți găsi remedii pentru afecțiunile ce v-au necăjit. Este un an în care energia de succes este potențată. Pentru o mai mare protecție energetică, înconjurați-vă de un nativ Dragon sau Bivol. Culorile ce vor amplifica această energie de succes sunt: albastru, negru, alb, gri. Stelele secundare care vă guvernează anul acesta sunt legate de anumite avertismente. Este recomandat să evitați vizitele în spitale, la persoanele bolnave. De asemenea, în acest an, pot surveni anumite decese. O stea a pierderilor vă poate aduce cicatrice, tăieturi, răni, accidente, pierderi financiare din cauza furturilor. Mai există o stea care vă va aduce anumite dificultăți, obstacole și întârzieri fără cauze precise. Încercați să căutați posibilități de distracție sau de relaxare cu partenerul. Nu este un an benefic pentru asumarea de riscuri. Este indicat să planificați și să creșteți oportunitățile de a câștiga mai mult, în funcție de aptitudinile pe care le-ați dezvoltat. Îndrăzniți să realizați lucruri noi.

BIVOL

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri și veți acumula noi cunoștințe în mai multe domenii. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Încercați să petreceți timp cu nativii din zodiile Șarpe și Bivol, pentru a maximiza aceste reușite. Culorile pe care ar trebui să le purtați anul acesta sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu. Stelele minore ce vă guvernează vă transmit faptul că gândirea pozitivă este aliatul vostru pe tot parcursul anului. Este recomandat să stați departe de anxietăți și de griji și să găsiți un echilibru între muncă și viața personală. Veți avea de partea voastră, tot anul, cea mai bună stea a relațiilor romantice și interpersonale. Prezența altor stele anunță o mai mare atenție din punct de vedere financiar și precauție când împrumutați bani. Se recomandă ca tranzacțiile importante să fie făcute după o analiză minuțioasă și să fie evitate investițiile. Pot exista divergențe cu seniorii din familie (tații în special). Este necesar să vă odihniți pentru a nu agrava anumite boli și pentru a evita posibile intervenții medicale. Anul acesta, ar trebui să vă concentrați pe creșterea imunității și reducerea stresului, pentru că este posibil să resimțiți o melancolie profundă. Profitați de timpul liber și ieșiți mai des în natură.

TIGRU

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

868 20 2Asupra voastră tronează o energie puternică de prosperitate. În anul Tigrului de Apă, sunteți sfătuiți să strângeți ceea ce acumulați. Este posibil să începeți cursuri noi și să puneți în aplicare idei inovatoare, care să vă aducă mai mulți bani. Pentru a amplifica energia benefică, încercați să petreceți timp cu nativul Cal. Spre finalul anului, veți primi ajutor de la cine nu vă așteptați. Persoana respectivă vă va ajuta să câștigați mai mult. Anul acesta, puteți să investiți în educație, cumpărând cărți sau urmând anumite cursuri. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a crește veniturile sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu. În acest an, nu călătoriți pe distanțe mari, pentru că pot interveni neplăceri, îmbolnăviri și posibile accidente. În special femeile din zodia Tigrului sunt predispuse la îmbolnăviri și abandonări, întâmpinând dificultăți pe mai multe planuri. Este posibil ca în familia voastră să existe un membru care să se îmbolnăvească. Se recomandă răbdare, nativii din zodia Tigru fiind mai impulsivi în acest an. Veți dispune însă de autoritate și curaj, dar vă puteți confrunta și cu o intervenție chirurgicală. Fiți atenți la obiectele ascuțite, pentru că există riscul de rănire. De asemenea, este important să aveți grijă la dietă. Evitați călătoriile lungi.

IEPURE

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Energia de dispute sau posibile procese planează acum asupra voastră. Din nefericire, energia conflictelor este destul de puternică și vă puteți certa și revolta din orice, mai ales pentru a vă apăra punctul de vedere. Este bine să vă păstrați calmul și să dați dovadă de diplomație. Asociați-vă cu cei din zodia Mistrețului, întrucât vă vor proteja energetic. Este un an care le dă putere nativilor din zodia Iepure. Culorile pe care ar trebui să le purtați pentru a diminua această energie negativă sunt: alb, gri, roșu, roz, portocaliu. În privința sănătății, nu vor exista probleme serioase în acest an. Sportul și o dietă sănătoasă vă pot ține departe de boli. Anul acesta, sunteți sfătuiți să luați lucrurile cu încetinitorul, să acordați ajutor celorlalți, să fiți mai empatici, dar raționali. Puteți suferi de însingurare și izolare în sfera socială și pot exista turbulențe emoționale. Atenție și la posibile pierderi financiare. Totuși, în privința carierei sunteți bine aspectați, existând oportunități referitoare la obținerea de joburi mai bine plătite sau posibilitatea promovării la actualul loc de muncă. Dacă sunteți singuri, va fi dificil să începeți relații de lungă durată. Mai degrabă, veți fi predispuși la flirturi și relații pasagere.

DRAGON

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Pentru nativii din zodia Dragonului, anul acesta se concentrează mai mult pe evenimente pozitive în sfera dragostei și a învățăturii. Veți acumula noi cunoștințe, ce vă pot ajuta să câștigați un venit suplimentar și să aveți reușite în privința proiectelor începute. De asemenea, pentru nativii din zodia Dragon apar oportunități în plan profesional, posturi noi cu posibilitatea de creștere financiară. Totuși, analizați cu atenție toate detaliile acestora. Pentru a fi ajutați, înconjurați-vă de nativii din zodia Șobolan. Culorile pe care ar trebui să le purtați, anul aceasta, pentru a potența energia benefică sunt: negru, albastru, verde, olive. Aceasta este o perioadă benefică în rezolvarea problemelor în cuplu. Cei singuri pot începe o relație. Persoanele care sunt deja într-o relație pot petrece mai mult timp prețios cu persoana iubită. Stelele adiacente ce vă guvernează vă pot aduce griji excesive față de un membru al familiei mai în vârstă. Anul acesta, pot exista chiar evenimente nefericite în viața cuiva apropiat. Este bine să nu vizitați prieteni spitalizați sau rude și să evitați să mergeți la funeralii. Aveți grijă și la sănătatea celor mici. Puteți avea momente de sensibilitate crescută, atacuri de panică și nerăbdare, părând afectați de evenimentele externe. Este posibil chiar să plângeți mai des și uneori fără motiv. Din fericire, nu vă veți confrunta cu probleme de sănătate semnificative. Din cauza neatenției, nu sunt excluse pierderile de bani sau de lucruri valoroase și asta pentru că uneori puteți fi absenți, tulburați.

ȘARPE

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Dacă sunteți în zodia Șarpelui, energia generală a anului nu vă este favorabilă, pentru că există riscul să fiți atacați de ceilalți pe nedrept, dar și să vă confruntați cu dificultăți financiare. Încercați să nu dați sau să luați bani cu împrumut. Vă puteți răni ușor în acest an, așa că este bine să nu vă aventurați în zone periculoase. De asemenea, pot apărea neplăceri la capitolul sănătate, pe fondul stresului. Căutați noi modalități de relaxare, orice hobby poate fi un real ajutor. Nativii din zodia Bivol vă pot susține energetic pe linia de plutire. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a maximiza energia benefică sunt: negru, albastru, verde, kaki. Stelele adiacente aduc ajutor de la femei puternice. Pot exista dezamăgiri în planul relațiilor. La locul de muncă, apar noi oportunități, iar femeile în poziții-cheie pot să fie în centrul atenției. Trebuie să lucrați încet și sigur, documentat, pentru a nu fi interpretați greșit. Există riscul să deveniți prea concentrați în a câștiga bani, lăsând loc bârfelor. Astfel, este posibil ca la un moment dat să vă confruntați cu momente de însingurare și izolare. De asemenea, puteți avea ghinionul să pierdeți anul acesta ce aveți la voi: pașaport, telefon, chei. Nu sunt excluse nici disputele cu soțul/soția. Cu toate acestea, iubirea este la cote maxime. Dacă sunteți singuri, puteți găsi persoana potrivită. Cei aflați în relații care necesită atenție au nevoie de timp de refacere, de a reflecta înainte de a acționa. Plimbările dese au rolul de a detensiona atmosfera.

CAL

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Se anunță schimbări majore pentru nativii din zodia Cal. Această energie este una de susținere și de ajutor pentru voi și vă poate aduce idei de business foarte profitabile și noi oportunități. Dacă aveți curaj și încercați să ieșiți învingători din orice situație, perioada este foarte bună. Este recomandat să aveți o relație strânsă cu nativul Tigru, pentru a beneficia de victorii pe toate planurile. Pentru a amplifica energia benefică, culorile pe care ar trebui să le purtați anul aceasta sunt: verde, olive, kaki, roșu, roz, portocaliu. Stelele adiacente vă aduc succes la examene, faimă, creșterea autorității, oportunități în carieră și prosperitate. Veți putea acumula venituri în acest an. În plus, vă veți bucura de favoruri și de creșterea statutului social. Totuși, trebuie să aveți grijă la semnarea de documente și contracte. Puteți să rătăciți ușor documente personale și să vă confruntați cu amenzi, datorii, dar și cu procese neașteptate și bârfe. Este necesar să faceți mai mult sport în Anul Tigrului de Apă. Dacă veți fi atenți la stilul de viață, veți reuși să depășiți micile probleme de sănătate ce pot să apară. Reorientarea către relație și partener este unul dintre aspectele-cheie în acest an.

Oaie

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

În Anul Tigrului de Apă, există o energie destul de intensă, ce poate să atragă îmbolnăviri. Nu ezitați să apelați la investigații medicale pentru orice problemă de sănătate. Astfel, puteți atenua energia îmbolnăvirilor, care afectează sistemul digestiv, glandular și reproducător. Mențineți legătura cu medicii chiar și pentru consultații minore, pentru a detensiona această energie. Puteți să suferiți căzături, accidente, răni. Mare grijă la sporturile în aer liber. Este recomandat să stați liniștiți și să vă feriți de locurile considerate riscante. Necesitați o atitudine precaută, de protecție. Este indicat să aveți lângă voi un nativ Mistreț sau Cal, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le alegeți pentru a fi protejați sunt: verde, olive, kaki, alb și gri. Stelele adiacente vă aduc în preajmă oameni care vă vin în ajutor, creând noi relații de susținere. Vor exista momente în care nu vă veți simți apreciați și este bine să comunicați sincer cu partenerul de viață, pentru a preîntâmpina sau a rezolva eficient orice problemă. Încercați să întâlniți oameni deschiși, competenți, care să vă ajute în carieră. Este un an în care puteți să vă extindeți afacerea sau să vă relocați în străinătate. Evitați cheltuielile exagerate și încercați să vă încadrați într-un anumit buget prestabilit.

MAIMUȚĂ

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Anul acesta, sunteți predispuși la îmbolnăviri legate de sistemul respirator, accidente, operații, tăieturi, vătămări corporale. Este indicat să fie alături de voi un nativ Șobolan sau Dragon, pentru o mai bună protecție energetică. Apelați din proprie inițiativă la investigații medicale, pentru a nu ajunge ulterior la spital. Puteți avea senzația că sunteți pedepsiți pe nedrept tot anul, indiferent de activitatea pe care o desfășurați. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a fi protejați sunt: verde, olive, kaki, alb și gri. Din fericire, aveți și stele bune adiacente care risipesc energiile negative și le transformă în unele benefice. Conflictele se rezolvă mai repede și reușiți să găsiți toate resursele pentru a trece peste obstacolele ce vin către voi pe toate planurile. Puteți călători mult, inclusiv în străinătate, iar aceste experiențe vă vor aduce beneficii în carieră. Vă veți bucura de momente de succes, de faimă, iar autoritatea voastră va cunoaște un salt. Stelele adiacente mai puțin bune vă pot aduce probleme de comunicare, impact negativ asupra reputației și imaginii, bârfe ce vă vor afecta statutul social. Va exista un noroc instabil: uneori, veți merge mai departe, alteori, veți bate în retragere. De asemenea, este posibil să suferiți o pierdere majoră din punct de vedere financiar. Veți avea parte de un an dificil, cu multe conflicte. Încercați să nu gândiți negativ și să vă concentrați asupra re- zolvării problemelor, nu asupra reproșurilor.

COCOȘ

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Energia pierderilor este prezentă în acest an în semnul vostru. Această energie poate conduce la demisii cu impact financiar major. Pentru a beneficia de ajutor, este bine să vă înconjurați de nativii din zodiile Bivol și Șarpe. Culorile pe care ar trebui să le purtați pentru a fi protejați sunt: roșu, roz, portocaliu, negru și albastru. În carieră, apar schimbări și este indicat să analizați datele înainte să vă aventurați în alegerea unui nou job. Este un an în care trebuie să acționați cu prudență în zona financiară, evitând cheltuielile excesive și nefondate. O stea benefică vă aduce putere și autoritate, rezolvând uneori situații dificile și reușind să întoarcă lucrurile în favoarea voastră. Stelele negative atrag energii malefice, care conduc la evenimente nefericite. Aveți grijă la posibile accidentări. Alte stele aduc dificultăți în comunicare, care pot dăuna imaginii și reputației. Pot exista chiar probleme cu legea, procese, iar unii dintre nativi pot să-și îngroape unele rude. În sfera relațională, pentru a rezolva situațiile dificile, aveți nevoie de tact și diplomație în comunicare.

CÂINE

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Anul acesta, beneficiați de ajutor divin. Astfel, puteți întâlni oameni care să vă susțină. Este bine să vă înconjurați de nativii din zodiile Cal și Tigru. Culorile pe care ar trebui să le purtați pentru a potența acest ajutor sunt: crem, bej, maro, galben, alb, gri. În timpul anului, evitați călătoriile și deplasările dese. De asemenea, pot exista probleme cauzate de dieta neadecvată. Puteți suferi și accidente în acest an. Există riscul de a fi loviți de obiecte în cădere și este indicat să aveți grijă la ceea ce aveți deasupra voastră. Fiți mai conservatori cu privire la cheltuieli. Nu încercați să vă refugiați în jocurile de noroc, deoarece acest lucru vă poate aduce pierderea veniturilor. Anul acesta, puteți pune bazele unei afaceri ce va prospera în viitor. Zona carierei este benefică pentru voi, existând posibilitatea de a obține un post mai bun. Stați departe de persoanele rău intenționate, mai ales că nu reușiți să comunicați eficient și oamenii vă pot percepe greșit. Este posibil să preferați solitudinea, pentru că, în această stare, ideile vor prinde contur. Dacă nu sunteți într-o relație, este momentul să vă lărgiți sfera contactelor sociale. Cei care sunt într-o relație trebuie să se gândească de două ori înainte de a-și spune punctul de vedere, pentru a nu răni persoana iubită.

MISTREȚ

1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Anul acesta, sunteți susținuți din mai multe direcții și chiar puteți afirma că o forță divină vă vine în ajutor în tot ceea ce întreprindeți. Nativul Tigru vă poate ajuta mult în această perioadă. Veți putea primi ajutor, fără ca multă lume să știe de unde. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a potența acest ajutor sunt: crem, bej, maro, galben, alb, gri. Țineți sub lupă dieta deficitară și excesele de tot felul, care pot duce la probleme de sănătate. Sunt recomandate sportul și consumul optim de lichide. Păstrați-vă atenția sporită pentru noi oportunități ce se vor ivi în carieră. Stelele adiacente pozitive pot aduce în viața voastră prosperitate și noroc, oameni puternici dispuși să vă ajute. Veți putea să treceți cu ușurință peste obstacole. Stelele negative conduc la bârfe și la probleme în relații. Partenerii de afaceri nepotriviți pot provoca blocaje. Din cauza neatenției, este posibil să vă confruntați cu diverse complicații și probleme cu legea. Nu-i bârfiți pe ceilalți, pentru că această energie vă poate dăuna. Nu sunt excluse pierderile financiare din cauza prietenilor. Mai exact, încercați să nu împrumutați bani, pentru că aceștia nu se vor mai întoarce la voi. În cuplu, comunicarea și empatia reprezintă cheia unei relații reușite.

Lipsa pământului din harta astrologică a anului îi poate face pe români să-și pună ideile în aplicare mai greu

Lipsa pământului din harta astrologică a anului îi poate face pe români să-și pună ideile în aplicare mai greu