de Anda Postolache
Dacă sunteţi una dintre persoanele care suferă de o poftă de mâncare exagerată şi care se manifestă la foarte puţin timp după ce aţi luat masa, vă recomandăm câteva infuzii din plante ce vă vor ajuta să scăpaţi de acest apetit exagerat.
Ienupăr şi salvie
Din amestecul de părţi egale din salvie şi ienupăr se pun două linguri în 250 ml apă clocotită, lăsându-se la infuzat timp de 30 de minute. Se bea din infuzia strecurată câte o cană înainte de mesele principale.
Mentă, păpădie şi fenicul
Într-un litru de apă clocotită se pun două linguri cu frunze de mentă, o lingură cu rădăcini de păpădie şi o lingură cu fenicul. Se lasă la infuzat timp de 30 de minute, apoi se strecoară şi se bea câte o cană înainte de fiecare masă principală.
Coada-şoricelului şi sunătoare
La 250 ml de apă clocotită se pun două linguri cu amestec din coada-şoricelului şi sunătoare şi se lasă la infuzat timp de 30 de minute. Se strecoară şi se bea câte o cană înainte de fiecare masă.