Main menu

header

669 20 3de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Pentru amatorii de teorii ale conspirației, numele lui Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada anilor ’60, nu este necunoscut. În timp, acesta a lansat mai multe informații legate de contactele oamenilor cu extratereștri, iar recent a ieșit din nou la rampă cu detalii despre Illuminati.

„Există o organizație secretă”

Considerată o organizație ocultă, Illuminati a fost, de-a lungul timpului, temă centrală pentru tot felul de teorii, de la aceea că practică satanismul până la a avea în rândurile sale o specie de extratereștri-șopârle care conduc lumea din umbră. Recent, unul dintre cei mai vocali foști politicieni care dezvăluie detalii despre ceea ce pare a fi doar speculație a ieșit în prim-plan cu afirmația că Illuminati există cu adevărat, notează express.co.uk. Mai mult, potrivit fostului politician de rang înalt, intențiile membrilor nu sunt tocmai în folosul umanității, ci aceștia - bancheri, guvernanți, vedete proeminente de la Hollywood - acționează doar pentru binele propriu. Hellyer a exemplificat cu încălzirea globală. „Există o organizație secretă care conduce lumea, și membrii săi au reușit să țină secretă tehnologia care ar putea face reversibilă încălzirea globală. Și asta pentru că mai au de încasat după imensele investiții în exploatarea petrolului pe care le-au făcut”, afirmă Hellyer.

Își atinge scopurile folosind războaiele

Despre membrii cei mai influenți ai Illuminati s-a afirmat în multe rânduri că urmăresc instaurarea unei noi ordini mondiale. Dar nu cu intenția de a crea o lume mai bună, ci pentru profituri imense. „Am aflat acum mult timp că vizitatorii de pe alte planete și autoritățile americane au dezvoltat o formă necunoscută de energie care ar permite omenirii să se desprindă de exploatarea combustibililor fosili și să treacă la această formă, mult mai curată, în doar zece ani. Dar nu s-a făcut nimic în această privință”, punctează Heyller. Mai mult, potrivit fostului oficial, organizația Illuminati își atinge scopurile folosind și războaiele din lume, de pe urma cărora are de câștigat. „Asta nu se va schimba până când mulțimile nu se vor uni și nu le vor cere acestor oameni să scoată la suprafață tot ceea ce ascund și să-și schimbe prioritățile pentru a salva lumea, în loc s-o facă să explodeze în conflicte”, susține Heyller.

Paul Hellyer a fost ministru al Apărării (1963-1967) și al Transporturilor (1967-1969) în Canada